Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: موضوع اشتغال و مهارت آموزی بهبود یافتگان از اعتیاد به عنوان یکی از مسئولیت‌های مهم اجتماعی است

حسین فتحی در نشست کمیته اشتغال و حرفه آموزی بهبود یافتگان از اعتیاد استان با بیان اهداف این کمیته، اظهار کرد: رفع مسائل و معضلات اجتماعی نیازمند همکاری و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اداره کل بر اساس وظایف و ماموریت‌های خود با همکاری تشکل‌ها و انجمن‌های صنفی کاریابی‌ها ،کانون‌های کارگری و کارفرمایی،‌ کانون کارآفرینی و اتحادیه زنان تشکیلات خانه کارگر و کانون‌های بازنشستگی استان با همکاری دستگاه‌های همکار بهزیستی، فنی و حرفه‌ای و کمیته امداد با تمامی توان برای تامین اشتغال و مهارت آموزی بهبود یافتگان از اعتیاد برای تحقق برنامه‌ها به عنوان یک مسئولیت بزرگ اجتماعی تلاش می‌کند.

وی بر ضرورت اشتغال و حرفه آموزی معتادان بهبود یافته تاکید مرد و افزود: باید فرهنگ اجتماعی را در بخش‌های مختلف جامعه و خانواده جهت پذیرش بهبود یافتگان ارتقا دهیم، چرا که همه در موضوع مسئولیت اجتماعی مسئول هستیم.

فتحی، تسهیل گری برای ایجاد اشتغال از طریق فعالان اقتصادی کارگری و برنامه‌های حمایتی در حوزه‌ی اشتغال از برنامه‌های این اداره کل خواند و افزود: در راستای معرفی فعالان اقتصادی که در این ارتباط تلاش می‌کنند، در جشنواره تجلیل از کارآفرینان برتر به عنوان کارآفرینان اجتماعی از مدیران تجلیل به عمل خواهد آمد.

در ادامه این نشست، استاد رحیمی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز مهم ترین دغدغه جامعه را اشتغال معتادان بهبود یافته عنوان کرد و افزود باید همه برای رفع این مشکل بزرگ اجتماعی تلاش کنیم.

وی اعتیاد را بزرگترین آفت بشری دانست و گفت همه بر اساس رسالت اجتماعی باید با این معضل بزرگ مبارزه کنیم.

وی، افزایش سطح فرهنگی جامعه برای پذیرش معتادان پس از بهبودی را از نکات مهم بر شمرد و افزود: جامعه پذیری را از اجتماعی کردن خانواده باید آغاز کنیم و به جامعه انتقال دهیم.

در این نشست، نمایندگان سازمان فنی و حرفه‌ای، کمیته امداد و بهزیستی هم‌چنین نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، کانون انجمن‌های صنفی کارآفرینی و کانون کارآفرینان و بازنشستگان و اتحادیه بانوان استان با اعلام آمادگی برای همکاری در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های این کمیته به بیان نکته نظرات کارشناسی پرداخت.

در ادامه کریم صادقزاده تبریزی دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز و رئیس کانون بازنشستگان و عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز بر ضرورت تغییر نگاه جامعه به بهبود یافتگان از اعتیاد تاکید کرد و مهم ترین عامل اعتیاد مجدد را بیکاری بهبود یافتگان برشمرد.

وی، حرفه آموزی و آموزش را از مهم ترین برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: نباید محدودیتی در امر آموزش و مهارت آموزی بهبود یافتگان از اعتیاد باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف، افزود: ظرفیت‌های بالقوه‌ای در شورای شهر وجود دارد که می‌توانیم در قالب طرح و لایحه به تصویب رسانده و اجرایی کنیم.

به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صادقزاده به امکانات موجود در مجتمع‌های آموزشی خانه کارگر اشاره کرد و گفت: بر اساس مسئولیت پذیری اجتماعی به عنوان یک مجموعه مردم نهاد می‌توانیم با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها در جهت پیشگیری و آموزش مصوبات را اجرایی کنیم و باید این کمیته تکالیف دستگاه‌ها را مشخص کند و این امر فقط با کار و تلاش محقق می‌شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مهارت آموزی برنامه ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند

مهرداد عظیمی در مراسم روز جهانی کارگر در سنندج اظهار داشت: پس از تصویب اساسنامه سازمان فنی و حرفه ای پس از چند دهه، براساس یکی از بندهای آن، تمام دستگاه‌های دولتی مکلف اند بخشی از بودجه عمرانی سالانه خود را صرف آموزش مهارت‌های کارگران دهند که عدد قابل توجهی است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عظیمی با اشاره به کاهش ۱۴ درصدی آمار صدمات حین کار در کشور ادامه داد: در واگذاری امر آموزش به بخش خصوصی رشد ۱۱۴۰ درصد داشته ایم.

 وی با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار داشت: انقلاب ما انقلاب مردمی است و اقتصاد هم باید در دستان کارگران و کارفرمایان راهبری شود.

عظیمی بیان کرد: هر میزان از اقتصاد دولتی فاصله بگیری و شرایط مشارکت مردم در امورات اقتصادی موفق خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کردستان و مردمان قهرمانش صفحات زرینی از تاریخ پرافتخار را به نام خود به ثبت رساندند و ایران به وجود کردستان افتخار می‌کند.

وی با بیان اینکه این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است که یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های آن سرمایه نیرو‌های انسانی است، گفت: باید الگو‌های موفق را به کشور تحویل دهند.

عظیمی با تاکید بر اینکه یکی از ماموریت‌های بخش استان معرفی درست و حرفه‌ای ظرفیت‌های استان است، ادامه داد: استاندار کردستان شجاعانه با استفاده از ظرفیت‌های سنتی و آیینی، تلاش دشمن برای بدنام کردن این استان را خنثی می‌کند.

در این مراسم از کارگران برتر تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند