Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی، گفت: هرگونه اقدام و پیگیری جهت حل مشکلات بنگاههای اقتصادی مشکل دار، منجر به حل مشکلات کارگری و پرداخت مطالبات و معقوات کارگران خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، کریم یاوری در حاشیه بازدید از بنگاههای مشکل دار بندرعباس واقع در شهرک صنعتی افزود: صیانت از نیروی کار فقط در رسیدگی های حقوق به خواسته و درخواست های قانونی کارگران و نیروی کار خلاصه نمی شود  بلکه گره گشایی از مشکلات بنگاههای اقتصادی که محل کار و کسب معیشت کارگران است در اولویت خود کارگران و خواسته های به حق آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ویژگی های قابل تحسین کارگران و نیروی کار در کشور این است که قبل از تقاضای حقوق قانونی خود با کارفرمایان در چاره اندیشی برای رفع مشکلات بنگاههای اقتصادی همراهی و همکاری درخور توجه و ویژه ای دارند.

یاوری اظهارداشت: در وهله اول، حل مشکلات بنگاههای اقتصادی مشکل دار به عهده کارفرمایان،مالکان، سهامداران و مدیران مسئول بنگاهها و در مرحله دوم مسئولیت متوجه وزارتخانه ها و سازمان های صادر کننده مجوز تاسیس و پروانه بهره برداری و بانک هایی است که تسهیل و رفع موانع تولید در استانها و ستاد ملی کشوری تسهیل در رفع موانع تولید قانونا مکلف به گره گشایی و  چاره اندیشی برای رفع  مشکلات بنگاههای اقتصادی مشکل دار هستند.

مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی در جهت صیانت از نیروی کار و پشتیبانی و حمایت از کارگران و حفظ و تثبیت فرصت های شغلی و پایداری تولید و حفظ حیات اقتصادی بنگاهها در کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید در استانها که به ریاست استانداران و اعضا تشکیل می گردد و نیز ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشوری حضوری فعال و موثر دارد و در پیگیری حل مشکلات بنگاهها از هیچ کوششی فروگذار نیست.

مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در استان هرمزگان برخی از کارگران پیمانکاری ها و پروژه ها و شهرداری ها دارای مطالبات معوق هستند که باید با تشکیل جلسات مشترک کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید و کمیسیون های کارگری به این موضوع رسیدگی و در حل و فصل آن اهتمام نمایند.

در استان هرمزگان 152 جلسه کارگروه تسهیل و رفع تولید موانع و کمیته های زیرمجموعه آن  برای بررسی ، رسیدگی و حل و فصل بنگاههای مشکل دار استان برگزار شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مشکلات بنگاههای اقتصادی تسهیل و رفع موانع تولید حل مشکلات نیروی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید

اگر جزو آن دسته افرادی هستید که کف پای شما صاف است، پیشنهاد می کنیم از همین حالا باورهای قدیمی را درباره مشکلات ناشی از صافی کف پا دور بریزید.

به گزارش مشرق، برای سال‌ها این باور عمومی وجود داشته است که افراد دارای کف پای صاف، بیشتر در معرض درد و مشکلات ماهیچه‌ای - استخوانی در زندگی هستند.

هرچند این ایده که داشتن کف پای صاف به طور اجتناب‌ناپذیری منجر به درد یا سایر مشکلات ماهیچه‌ای-استخوانی می‌شود قرن‌ها قدمت دارد، با این حال تنها در نیمه دوم دهه ۱۹۰۰ میلادی بود که این فرضیه رواجی همگانی یافت.

در آن زمان متخصصان پا در ایالات متحده مفهوم داشتن پاهای «عادی» را رایج کردند. این مفهوم شامل این فرضیه بود که نداشتن قوس مشخص یا پاشنه صاف، پاهای شما را غیرطبیعی و مستعد آسیب‌دیدگی می‌کند. زیرا مثلاً به هنگام راه رفتن، صاف شدن قوس فشار بیشتری را روی پاها می‌آورد.

با این حال اکنون محققان در دانشگاه کبک در تروآ-ریویر کانادا ادعا می‌کنند که این فرضیه بی‌اساس است. در مطالعه‌ای که در این دانشگاه انجام شد، محققان مجموعه پژوهش‌های پیشین درباره پای صاف را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند که تقریباً هیچ ارتباطی بین داشتن کف پای صاف و احتمال ابتلا به یک اختلال ماهیچه‌ای-استخوانی مانند درد پاشنه، زانو یا لگن وجود ندارد.

گابریل موازان، استاد طب اطفال در دانشگاه کبک و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: «اگر به مجموعه تحقیقات انجام‌شده نگاه کنیم، صاف بودن کف پا شما را در معرض خطر بیشتری برای سه یا چهار مشکل قرار می‌دهد، فقط همین. اگر باز هم کف پای صاف‌تری داشته باشیم، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سه یا چهار مشکل دیگر خواهید بود و برای پاهای با قوس بیشتر چهار مورد آسیب احتمالی دیگر وجود خواهد داشت.»

این باور افسانه‌ای که کف پای صاف شما را بیشتر در معرض آسیب قرار می‌دهد، اغلب منجر به مداخلات پزشکی غیر ضروری در افراد و نگرانی‌های قابل توجه در بین بیماران در مورد ظاهر پاهایشان شده است.

این در حالی است که نویسندگان مقاله جدید می‌گویند کف پای صاف بدون علامت، معمولاً به هیچ درمانی نیاز ندارد. آقای موازان در این خصوص می‌گوید: «داشتن کف پای صاف طبیعی است. این یک نوع آناتومیک است. شما فقط باید با آن راحت باشید.»

دکتر موازان با بیان اینکه پزشکان باید از انتقال «باورهای غلط» به بیماران خود دست بردارند، گفت: «در ابتدا دانشگاه‌ها باید این آموزش را به فیزیوتراپیست‌ها، درمانگران پا و پزشکان عمومی متوقف کنند که داشتن کف پای صاف معضل است و همواره منجر به مشکلات سلامتی در آینده می‌شود».

وی اضافه کرد: «سخت‌ترین قسمت، متقاعد کردن مردم به این نکته است که صافی کف پای آنها مشکل‌ساز نیست. چیزی که من به بیمارانم می‌گویم این است که شما بیشتر از فردی که دارای پاهای صاف‌تر یا راست‌تر است در معرض خطر و آسیب نیستید.»

نتایج یافته‌های جدید محققان در نشریه علمی «British Journal of Sports Medicine» منتشر شده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • پیگیری و تسهیل رفع مشکلات اهالی کلاته محمدعلی پهلوان
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد