Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-03@03:32:08 GMT

علی کریمی باید مدرک کارشناسی ارایه دهد

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۸۷۰۴

علی کریمی باید مدرک کارشناسی ارایه دهد

علی کریمی برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اعلام آمادگی کرده است. او در مصاحبه ای به این موضوع اشاره صریح داشته است. 

به گزارش "ورزش سه"، علی کریمی بعد از آویزان کردن کفش ها وارد عرصه مربیگری شد. حتی در شروع به کادر فنی تیم ملی ملحق شد اما خیلی زود از این سمت کناره گیری کرد و هدایت تیم ها در لیگ برتر را برعهده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به یاد داریم او وقتی وارد مربیگری شد خطاب به خبرنگاران گفت در حال آزمایش خود در عرصه مربیگری هستم و اگر به این نتیجه برسم نمی توانم کمکی به فوتبال کنم کناره گیری می کنم و در نهایت هم این کار را انجام داد. منتقد فدراسیون فوتبال در دوره مهدی تاج حال تصمیم تازه ای برای خود گرفته است. حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال و استراتژی او پاکسازی فوتبال و مبارزه با فساد در فوتبال است. 

 

اما سوال اساسی این جاست آیا صلاحیت علی کریمی برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال تایید خواهد شد؟ علی کریمی برای شرکت در انتخابات نیاز به تایید 5 عضو از اعضای مجمع عمومی دارد که به نظر می رسد به راحتی نظر 5 عضو را به خود جلب خواهد کرد. تصمیم او با موافقت خیلی از مدیران فوتبال همراه شده است. از جمله سعید آذری – مدیر عامل باشگاه فولاد. او به دلیل 4 سال بازی در لیگ برتر و تیم ملی دیگر نیاز به 10 سال سابقه مدیریتی ندارد. شرایط برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال و اعضای هیات رییسه به نسبت گذشته تعدیل شده است و اینبار خیلی ها می توانند در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال و اعضای هیات رییسه شرکت کنند. اینبار صندلی ریاست فدراسیون فوتبال با توجه به اینکه هر نامزد باید 5 فرم امضاء از اعضای مجمع عمومی تحویل دهد می تواند 18 نامزد داشته باشد. 

 

اما شرایط عمومی برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال چیست؟ نامزد ریاست – دبیر کل و خزانه دار حتما باید دارای مدرک لیسانس باشند اما اعضای هیات رییسه با مدرک فوق دیپلم و حتی دیپلم می توانند  در انتخابات اعضای هیات رییسه شرکت کنند؛ در حالی که پیش تر این چنین نبود و اعضای هیات رییسه هم باید حداقل مدرک لیسانس ارایه می کردند. علی کریمی در صورتی که در رشته ای دارای مدرک کارشناسی باش،د می تواند نامزد ریاست فدراسیون فوتبال شود اما در غیر اینصورت صلاحیت او در صورت ثبت نام تایید نخواهد شد. 

 

یکی از مدیران فدراسیون فوتبال این خبر را تایید کرد و گفت کسی که می خواهد نامزد ریاست فدراسیون فوتبال شود حتما باید دارای مدرک لیسانس باشد. او در پاسخ به این سوال که آیا علی کریمی این مدرک را ارایه خواهد داد؟ گفت: من در اینباره اطلاعاتی ندارم. حتما او دارای مدرک کارشناسی است که می خواهد برای ریاست فدراسیون فوتبال کاندید شود.

علی کریمی فدراسیون فوتبال

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: علی کریمی فدراسیون فوتبال انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اعضای هیات رییسه دارای مدرک علی کریمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟

انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

حجت‌الاسلام سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حجت‌الاسلام حمید رسایی، حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود. 

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگا‌ه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم. 

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • افشای مدرک تحصیلی رائفی پور /نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی /معدل کارشناسی چند بود؟
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • کریمی: منتظر صحبت ما هستند تا محروم کنند!
  • کریمی: فدراسیون باعث شد از کورس قهرمانی جا بمانیم
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • تصویب نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش