Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات اتاق بازرگانی اصفهان، موانع موجود در مسیر توسعه حمل و نقل ریلی بررسی و بر ایجاد یک پایانه ریلی تاکید شد، همچنین توضیحاتی در خصوص تشکیل میزهای تجاری با عمان، سوریه و ترکیه ارائه شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ دهمین جلسه کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات با حضور فرشته امینی عضو هیئت رئیسه و نائب رئیس این کمیسیون، علی یارمحمدیان مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان و جمعی از فعالان اقتصادی در محل جدید نمایشگاه بین‌المللی اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینی با اشاره به تغییر در فرآیند ارائه خدمات پس از شیوع ویروس کرونا عنوان کرد: تلاش کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان این بوده که تمامی خدمات به اعضا به صورت مجازی ارائه شود تا از شتاب حرکت در این حوزه کاسته نشود.

نائب رئیس کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات با بیان این که تلاش کمیسیون از ابتدای تشکیل ایجاد و ارتقای زیرساخت‌های تجاری استان بوده، خاطرنشان کرد: در همین راستا سال 98 کارگو ترمینال اصفهان راه‌اندازی شد و در سال جاری ایجاد یک پایانه ریلی برای حل مشکل حمل و نقل در دستور کار قرار گرفت.

سهم کوچک ریل در حمل و نقل کشور

در ادامه جلسه، روح اله میرزا امیری مدیر امور کمیسیون‌های اتاق بازرگانی اصفهان به تدوین الگوی مسائل و مشکلات حمل و نقل ریلی بار در استان اصفهان اشاره کرد و توضیح داد: هدف از طراحی این الگو، بررسی مسائل و مشکلات حمل و نقل ریلی بار به صورت نظام‌مند و ارائه چهارچوب مفهومی جامع با در نظر گرفتن تمامی ذی نفعان بود.

وی در تشریح الگوی طراحی شده عنوان کرد: با وجود مزیت‌هایی همچون کاهش هزینه سوخت (که نسبت به حمل و نقل جاده‌ای یک‌هشتم است) و کاهش هزینه‌های خارجی (از قبیل کاهش آلودگی‌های زیست محیطی، کاهش اختلال در نظام حمل و نقل، سیستماتیک بودن حمل ریلی، ایمنی، کاهش سوانح، کاهش استهلاک و هزینه‌های بازسازی خطوط جاده‌ای و...) سهم حمل و نقل ریلی امروزه در کشور 12 درصد است که بر اساس چشم انداز، تا سال 1404 باید به 30 درصد افزایش یابد.

به گفته میرزا امیری، مشکلات موجود در حمل و نقل ریلی در کشور بیشتر به صورت سراسری بوده و استانی نیست، با این حال «تمرکز بر خطوط ترانزیت ویژه مانند اصفهان به بندرمرسین ترکیه»، «راه‌اندازی خطوط آنتنی، ایجاد شرکت‌های حمل و نقل جامع بین‌المللی با ارائه خدمات ویژه درب تا درب» و «راه‌اندازی پایانه بار و مرکز لجستیک اصفهان» از جمله راهکارهای عملیاتی کوتاه مدت در استان قلمداد می‌شود.

تشکیل میزهای تجاری عمان، سوریه و ترکیه

در ابتدای این جلسه، سید صادق علامه دبیر کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات اتاق بازرگانی اصفهان ضمن معرفی کارگروه‌های زیر مجموعه این کمیسیون گزارشی از عملکرد 10 ماهه آن‌ها ارائه کرد.

توسعه صادرات، مدیریت واردات و بازرگانی داخلی، کارگروه فناوری اطلاعات و ارتباطات، برند و مالکیت صنعتی، کارگروه حمل و نقل و گمرک، کارگروه حمل و نقل ریلی و رمزارز و بلاکچین عناوین کارگروه‌های هفت گانه تشکیل شده در کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات هستند.

دبیر کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی اصفهان رویکرد این کمیسیون در برگزاری همایش‌ها را «خروجی محور» توصیف کرد و در ادامه از برگزاری 13 همایش و نشست در سال 99 خبر داد، همایش‌هایی که به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان حضور مجازی هم در آن‌ها فراهم شده بود.

بر اساس گزارش کمیسیون تجارت، عمان، سوریه و ترکیه، سه کشوری هستند که میز تجارت آن‌ها در اتاق بازرگانی اصفهان راه‌اندازی و فعال شده و در همین راستا نشست‌هایی با فعالان حوزه صادرات و آشنا به بازارهای منطقه‌ای برگزار شده است.

برگزاری چهار جلسه برای حل مسائل پیش‌آمده برای کارگو ترمینال، برنامه‌ریزی برای خوراک‌دهی به کارگو ترمینال با استفاده از طرح‌های صادراتی، برنامه‌ریزی برای حضور منظم نماینده اتاق بازرگانی و پیگیری برای صدور گواهی مبدأ در پنجره واحد و نیز اخذ گزارشات ماهانه از عملکرد از جمله اقدامات این کمیسیون در ارتباط با کارگو ترمینال است.

10 حوزه ای که اصفهان حرف برای گفتن دارد

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان در این جلسه با تاکید بر این که نمایشگاه یکی از شرط‌های لازم برای توسعه است، تصریح کرد: شهرهای مانند هانوفر و شانگهای به همین ترتیب مسیر توسعه را طی کردند؛ در مورد نمایشگاه‌ها گفته می‌شود بهترین ابزار برای توسعه شهر و بهترین روش برای ورود سرمایه به شهر هستند.

وی اذعان داشت: کشورها و فعالان اقتصادی اهمیت حضور در نمایشگاه را درک کرده‌اند تا جایی که تا پیش از شیوع ویروس کرونا علی رغم تحریم، چینی‌ها حضور خود را در نمایشگاه‌های ایران حفظ می‌کردند.

سنگ، فولاد، دام و طیور، گل و گیاه، فرش، جواهرآلات و ... از جمله حوزه‌های 10 گانه‌ای هستند که به گفته یارمحمدیان می‌تواند برای آن‌ها در اصفهان نمایشگاه تخصصی برگزار کرد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با بیان این که این ظرفیت‌ها نشان می‌دهد اصفهان می‌تواند با استفاده از نمایشگاه محرک صادرات کشور باشد، ادامه داد: معتقدم حالا دیگر سخت افزار وجود داشته اما نرم افزار آن هنوز جای کار دارد، اتاق بازرگانی می‌تواند در این رابطه کمک کننده باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان تجارت حمل و نقل اتاق بازرگانی کرونا اتاق بازرگانی اصفهان خدمات و ارتباطات حمل و نقل ریلی کمیسیون تجارت کارگو ترمینال سوریه و ترکیه نمایشگاه ها راه اندازی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان، گفت: کرمان میزبان سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است و اختتامیه این جشنواره نیمه دوم آبان‌ماه برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سعید شاهرخی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: شورای توسعه گردشگری استان کرمان راه‌اندازی شده است و دبیرخانه کرمان 1404 در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان مستقر شده است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی مکمل جهش تولید را مشارکت مردم می‌دانند، گفت: در این راستا اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با مجموعه‌های خصوصی همکاری خوبی را در پیش گرفته که یکی از این نهادها اتاق بازرگانی استان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه جشنواره ملی چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سطح کشور برگزار می‌شود، افزود: کرمان میزبان سومین جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است.

وی با بیان اینکه استاندار کرمان نیز در این زمینه به صورت کتبی اعلام آمادگی کردند و اتاق بازرگانی نیز در انتخاب استان کرمان موثر بوده است، ادامه داد: اختتامیه این جشنواره قرار است در نیمه دوم آبان‌ماه در کرمان برگزار شود.

شاهرخی با اشاره به اینکه جلسات برنامه‌ریزی این جشنواره در تهران و کرمان برگزار خواهد شد، گفت: این امکان وجود دارد که از تمام مفاخر علمی، فرهنگی، هنری و غیره در زمان این جشنواره استفاده شود.

وی با بیان اینکه استان کرمان امسال میزبان چند رویداد بزرگ فرهنگی هنری است، افزود: همایش بین‌المللی راه ابریشم نیز مهرماه با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به اینکه کنگره ملی تاریخ معماری و شهرسازی ایران در شهرستان بم برگزار می‌شود، بیان کرد: سمینار باستان شناسان ایران اسفندماه در جیرفت برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال در هفته میراث فرهنگی اشیا و آثار تاریخی استان کرمان که در موزه ملی کشور نگهداری می‌شود برای بازدید عمومی مردم به کرمان منتقل می‌شوند، گفت: بالغ بر 4 هزار شی تاریخی از استان کرمان در موزه ملی نگهداری می‌شود.

سیدمهدی طبیب‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه کرمان آنگونه که باید معرفی نشده و انعکاس مطلوبی از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری استان کرمان در رسانه‌ها نبوده است، اظهار داشت: متاسفانه هنوز کرمان به‌عنوان مقصد گردشگری در کشور نیست و باید برای آن چاره‌اندیشی کرد تا کرمان در حلقه گردشگری گردشگران قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه رونق اقتصاد گردشگری استان کرمان مستلزم ورود گردشگران داخلی و خارجی است که لازمه آن معرفی خوب کرمان است، ادامه داد: کرمان 10 اثر تاریخی و طبیعی ثبت جهانی دارد که حتماً باید این آثار به جهانیان معرفی شوند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه جشنواره چندرسانه‌ای وزارت میراث یک ظرفیت خوب برای معرفی کرمان است و اتاق بازرگانی از آن حمایت می‌کند، افزود: جدای از این جشنواره وزارت میراث فرهنگی حتماً باید به وظیفه قانونی خود برای معرفی استان کرمان که یک خاستگاه تمدنی دارد اقدام کند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • معرفی چهار زنجیره تولید چهارمحال‌وبختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • پیامد‌های تعطیل شدن روز پنجشنبه از دید نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج