Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@19:03:04 GMT

تولید KMC T۸ در کرمان موتور آغاز شد +عکس

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۸۹۱۸

به گزارش اقتصادآنلاین  به نقل از اسب بخار، پنجم دی ۱۳۹۹ استاندار کرمان بازدید از شرکت های خودروسازی منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم داشت. در طی این بازدید خبرهای جدیدی در مورد خودروسازان کرمانی مخابره شد و شاهد بودیم که تصاویری از «کارمانیا eK1» به عنوان اولین خودروی برقی و مونتاژی منتشر گردید. همچنین خط تولید «JMC S350» در کارخانه «ریگان خودرو» افتتاح شد و از سویی در حاشیه این مراسم، پیکاپ جدید این خودروساز یعنی «زد ایکس ترالورد» به نمایش در آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار این رویدادها، استاندار کرمان و مدیران ارشد این سازمان دولتی بازدید از شرکت کرمان موتور داشتند و در حاشیه این بازدید مشخص شد که این خودروساز تولید آزمایشی اولین پیکاپ خود را آغاز کرده است. با توجه به تصاویر موجود، کرمان موتور مانند سایر خودروسازان برای تولید KMC T8 از خط تولید مستقل شاسی و اتاق استفاده می کند. پیش از این کرمان موتور فرایند تولید خودروهایی با شاسی مونوکوک (اتاق و شاسی یکپارچه) انجام می داد و حال در کنار ساخت خودروهای سواری، به بازار خودروهای کار و تجاری سبک هم وارد شده است.

با توجه به آغاز فرایند تولید کی ام سی T8، بدیهی است که طی هفته های آتی تولید انبوه این پیکاپ آفرودی در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم آغاز خواهد شد. این احتمال وجود دارد که کرمان موتور تحویل KMC T8 را از اواخر سال جاری آغاز کند. همچنین با توجه به پیش فروش محدود این پیکاپ و مبالغ تعیین شده به عنوان ودیعه اولیه، قیمتی در محدوده ۷۰۰ میلیون تومان برای کی ام سی T8 گمانه زنی می شود.

معرفی KMC T8

آغاز تحریم ها باعث شد تا بسیاری از خودروسازان برای عرضه محصولات جدید، تغییراتی را در قراردادهای همکاری با شرکای خارجی اعمال کنند. یکی از این تغییرات، عقد قراردادهای مشارکت فنی و مهندسی است که باعث می شود تا خودروسازان ایرانی، امتیاز نصب نشان تجاری خود بر روی محصولات مونتاژی را داشته باشند. از این رو شاهد هستیم که کرمان موتور نشان تجاری KMC را برای خود ثبت کرده و در حال حاضر هم محصولات جدید نشان «جک» (JAC) را با برند اختصاصی خود، یعنی KMC، تولید می کند.

کی ام سی T8 همان «جک T8» است که با اعمال برخی تغییرات به ایران آمده است و می خواهد تا رقابتی با خودروهایی چون «فوتون تونلند ایران خودرو دیزل»، «دانگ فنگ ریچ زامیاد»، «کاپرا ۲ گروه بهمن»، «آمیکو آسنا» و… داشته باشد.

پیکاپ KMC T8 به پیشرانه دو لیتری توربو مجهز است و قدرت ۱۷۴ اسب بخار را با گشتاور ۲۹۰ نیوتن متر تولید می کند. این توان از طریق جعبه دنده ۶ سرعته دستی به چرخ های جلو و عقب منتقل می شود. کی ام سی T8 این قابلیت را دارد تا به صورت الکتریکی وضعیت انتقال قدرت میان چرخ های جلو و عقب تنظیم شود. حالت تک دیفرانسیل عقب، دو دیفرانسیل سبک و دو دیفرانسیل سنگین در کی ام سی T8 تعبیه شده و راننده می تواند با توجه به نیاز خود و شرایط جاده، به صورت الکتریکی وضعیت انتقال قدرت را انتخاب کند.

اولین پیکاپ کرمان موتور که نسخه ای به نسبت کامل از جک T8 به حساب می آید، با امکاناتی مانند دو کیسه هوا، استارت دکمه ای، سامانه کنترل پایداری، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، رینگ آلومینیومی، سنسور نور، چراغ روشنایی روز، چراغ های زنون، کروز کنترل، قفل الکتریکی دیفرانسیل، تهویه الکتریکی، تریم داخلی چرم مصنوعی، سنسور پایش باد لاستیک، سنسور پارک و دوربین عقب، نمایشگر لمسی، بلوتوث و… مجهز است.

پس از راه اندازی کامل خط تولید کی ام سی T8، کرمان موتور برنامه دارد کراس اوور لوکسی را با نشان اختصاصی خود به بازار بیاورد. آن طور که از نمونه های اولیه و تست های فنی در حال برگزاری مشخص است، «جک X7» با نام «KMC K7» به بازار خواهد آمد و در جایگاه یک کراس اوور لوکس چینی قرار می گیرد. در آخرین بخشنامه فروش محدود عاملیت های کرمان موتور، قیمت مصوب کی ام سی K7 برای تحویل در بهار سال آینده ۹۵۰ میلیون تومان اعلام شد که در صورت خرید نقدی، تخفیف ۵۰ میلیون تومان به مشتریان تعلق می گرفت.

پربیننده ترین فروش جک S۳ با اقساط بدون بهره آغاز شد قیمت محصولات ایران خودرو امروز ۹۹/۱۰/۱۵ قیمت خودرو ۹۹/۱۰/۱۵ دنا پلاس دنده‌ای چند؟ +جدول جدیدترین قیمت محصولات ایران خودرو +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروسازی کرمان موتور بازار خودرو آفرود کرمان موتور کی ام سی T8

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی در مراسم رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی در پژوهشگاه شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف، با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه عنوان کرد: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اند.

وی افزود: یک شرکت دانش‌بنیان توانمند متشکل از چند متخصص و عضو هیات علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سراسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند. بالغ بر ۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی، با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق چهار ساله در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶ سیلندر گام برداشته و موفق شدند نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.

دهقانی مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و امکان توسعه و بهینه‌سازی آن‌ها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴ هزار سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید. این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، باید با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزو راهبردی‌ترین و کلیدی‌ترین دانش‌ها و فناوری‌ها جای دارند و سرریز این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه و ساخت محصولات دیگری منجر شود، ادامه داد: وقتی یک شرکت از توانمندی طراحی، ساخت و ارتقای قوای محرکه‌ای با این حجم، کیفیت و سطح استاندارد برخوردار است، در واقع به سرمایه ارزشمند دانش فنی دست یافته که به مراتب از خود محصول یادشده ارزشمندتر است و قابلیت تسری به دیگر بخش‌های صنعت خودروسازی را دارد و می‌تواند زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود.

دهقانی به حمایت جدی معاونت علمی از کسب دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

بر اساس این خبر، پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف که در زمینه پژوهش‌ها و کسب دانش فنی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و راهبردی فعالیت دارد، طراحی و تولید موتور ۶ سیلندر بنزینی را با توجه به نیاز صنایع کشور آغاز کرد.

به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰ هزار خودرو ‌است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودروهای تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

در این پروژه، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی بررسی و مطالعه و در نهایت موتور مبنای ۴ هزار سی‌سی ۶ سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

متخصصان در این پروژه موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد. از اقدامات صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی و فناور پروژه موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سیستم راهگاهی و قالب های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور، ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالورژی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • دستور بارگیری قریب به ۲۰۰۰ موتور سیکلت توقیفی به کرمان صادر شد  
  • دستور بارگیری قریب به ۲۰۰۰ موتور سیکلت توقیفی بدون صاحب به مرکز کرمان صادر شد  
  • ببینید| هیولایی ۳ تنی هامر با صفر تا صد ۳ ثانیه‌ای و حرکت خرچنگی
  • جک تی9 جدید؛ همان طراحی آشنا با تفاوت های جزئی (+تصاویر)