Web Analytics Made Easy - Statcounter

پورآیین از اجرایی شدن بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا در دزفول خبر داد.

«رضا پورآیین» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول اظهار کرد: دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هر ساله در بازه زمانی ۱۵ الی ۳۰ دی را به عنوان بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم انتخاب کرده و لزوم اطلاع رسانی گسترده در این خصوص را به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ می کند که امسال نیز مانند سال های گذشته یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با شعار «تغذیه سالم برای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا» در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس مرکز بهداشت دزفول هدف از اجرای این طرح را  فرهنگ سازی و اصلاح الگوی تغذیه جامعه و کاهش شیوع عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیرواگیر از جمله کاهش مصرف قند، نمک و چربی، پیشگیری از اضافه وزن و چاقی و همچنین حفظ سلامتی فرد با تغذیه مناسب جهت پیشگیری از بیماری کرونا عنوان کرد.

 

وی افزود: در این طرح کارشناسان تغذیه، پزشکان، بهورزان و مراقبین سلامت اقدام به مداخلات آموزشی در حوزه اصول تغذیه سالم و بهداشت مواد غذایی به منظور  پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید و همچنین تغذیه مناسب در زمان ابتلا به بیماری و دوران نقاهت کرونا  و سایر مداخلات دیگر مانند ارائه مشاوره تغذیه و توصیه های تغذیه ای به افراد مبتلا به چاقی، دیابت، بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری های غیرواگیردار می کنند.

 

پورآیین تصریح کرد: برای پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی، تقویت سیستم ایمنی از طریق داشتن تغذیه سالم نیز حائز اهمیت است و شواهد نشان می دهد حتی روند بهبودی در  افراد مبتلا به کووید۱۹ به شرط داشتن تغذیه مناسب نیز سریع تر خواهد بود.

 

وی پایان یاد آور شد: از آغاز طرح تحول نظام سلامت در کشور (سال ۹۴) کارشناسان تغذیه در تمامی مراکز شهری به کار گیری شده اند و خدمات مشاوره ای و در صورت لزوم رژیم های درمانی به مراجعان ارائه می کنند، بنابراین شهروندان در صورت نیاز می توانند با مراجعه به مراکز بهداشت محل سکونت خود از این خدمات بهره مند شوند.

 

پایان پیام/589

منبع: شبستان

کلیدواژه: پورآیین مرکز بهداشت دزفول شهرستان دزفول دزفول برای پیشگیری اطلاع رسانی تغذیه سالم بسیج ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۸۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست