Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیوار کوتاه‌تر از رسانه در این کشور پیدا نمی‌شود، تفاوتی هم نمی‌کند سیاست باشد یا ورزش، محیط زیست باشد یا صنعت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حتی در استانی مانند اصفهان که معضلات ریز و درشت بر سر آن ریخته‌اند و تنها راه برون‌رفت از تبعیض‌ها و اصفهان‌ستیزی‌ها، تقویت بدنه رسانه‌ای استان است، وقت تصمیم‌سازی که می‌شود به بهانه مصلحت و هزار و یک عذر دیگر، رسانه‌ها را ساکت‌تر از همیشه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عجیب اما واقعی است که اهالی رسانه اصفهان وجدان ۲۰ نفری نمایندگان استان را در اصلاح شوربختی خود هیچ‌گاه ندیده‌اند، اما این چند روز می‌بینند نماینده استانشان شمشیر انتقاد را از رو بسته است و این روزها حسابی در توئیتر و رسانه‌های همسو گرد و خاک کرده و دم از تشکیل تیم‌های رسانه برای گرد و خاک و تخریب خود در پی انتقادش از یک صنعت خاص می‌زند.

او که مرد دیروز و امروز مجلس نیست و چند سال است که خاک بهارستان را خورده، در حاشیه نقد پویش رسانه‌ای ۳۶۰ درجه شرکت فولاد مبارکه _که البته توسط مدیر عامل این شرکت امضا نشده و رد شده_ خطاب به برخی رسانه‌ها گفته است: "رسانه‌های حق‌العمل کارِ فولاد، بدانید پول اصلی را دیگری به جیب زد! "

فارغ از اینکه چه کسی خورده و چه کسی برده و تا چه اندازه ادعاهای آقای نماینده محل ارزش‌گذاری دارد، جای شگفت است که وی دایه عزیزتر از مادر رسانه‌ها شده و داعیه آزاداندیشی رسانه‌ای دارد اما اگر از همین اهالی رسانه پرسیده شود آخرین‌باری که دست حمایت این جناب را به شانه خود دیده‌اند کی بوده، در پاسخ اظهار بی‌اطلاعی کرده و شانه بالا می‌اندازند.

آقای نماینده بهتر بود به جای انتقاد به رسانه‌هایی که با چهار ستون تبلیغات حیات نیمه‌جان خود را ادامه می‌دهند، همان روزها که رسانه و مطبوعات کشور در گرانی کاغذ کاسه چه کنم دست گرفته بود، منادی فسادستیزی می‌شدید.

آقای نماینده، آن روزها که مؤسسات بی‌نام‌ونشانی که در سال‌های اخیر در نظام رسانه‌ای کشور مثل قارچ رشد کرده‌اند، یارانه کاغذ می‌گرفتند و مطبوعات اصیل هر روز از تعداد صفحات خود می‌کاستند کجا بودید؟

چرا حالا و درست وسط دعوایی که قبل از رفتن پیش قاضی معلوم نیست چقدر در آن حق دارید، پای رسانه‌ها را وسط می‌کشید؟ البته شاید حق هم داشته باشید، رسانه‌ها همیشه سفره چرب و شیرینی نیستند که بخواهید وقت و انرژی خود را صرف آن‌ها کنید و مصلحت اینگونه حکم می‌کند که در بزنگاه‌ها رسانه را یاد کنید غافل از اینکه تاریخ انقضای سوپرمن‌های ضدفساد به لطف افراط گرایی برخی گذشته است.

البته مواضع این روزهای آقای نماینده و تمرکز بی‌سابقه روی یک صنعت خاص آن هم صنعتی که چند مرتبه توسط خزانه‌داری ایالات متحده تحریم شده، نشان می‌دهد هدف وسیله را برای نماینده توجیه می‌کند و وقتی آقای معترض به تخریب رسانه‌ای، قصد تخریب یک صنعت را دارد، برایش فرقی نمی‌کند که در این مسیر چه کسی یا کسانی از دم تیغ بگذرند فقط می‌خواهد صلاحیت نداشتن مدیران فولاد مبارکه را اثبات کند و بس.

این نماینده بدون آنکه خط و خطوط یک شرکت خصوصی و نظام پرداختی‌ها و به‌کارگیری‌های آن را برای مخاطبانش تبیین کند و بگوید در کنار وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان تنظیم بازار بر عملکرد آن شرکت نظارت دارند، سنگ لای اندک چرخ‌دنده‌های باقی مانده از صنعت داخلی انداخته و دم از «فساد بزرگ» در این بخش بزرگ صنعت فولاد کشور می‌زند و تنها شاکی وزیر صمت می‌شود.

علی‌رغم این یک بام و دو هوایی، شاید به باور آقای نماینده حتی یک نفر هم پیدا نمی‌شود که در مجمع عمومی یا مقامات نظارتی قانونی بر شرکت، صدای عدالت باشد؛ شاید خیال می‌کند همه کسانی که در صف حزبی مقابلشان ایستاده‌اند «فساد سیستماتیک» دارند وگرنه توجیهی ندارد که هر صبح که از خواب بیدار می‌شویم، صفحه توئیتر آقای نماینده از اسنادی پرده‌برداری کند و محکمه تشکیل دهد و متهم تعیین کند.

حال اینکه بهتر است به جای شب و روز گرد و خاک کردن دور یک صنعت خاص، از آقای نماینده درباره مچینگ دیگر صنایع و عرضه با قیمت پایه بورس به مشتریان خاص نیز سراغ گرفت تا حواسش تنها معطوف به شرکتی که یک پای توسعه در هرمزگان دارد و پای دیگر در سفید دشت نباشد.

آقای نماینده اگر جانبدارانه نقد نمی‌کند باید به مخاطبانش که از قضا به اندازه انگشتان دست هم مطالبش را بازنشر نمی‌کنند بگوید که چگونه می‌شود ایستادگی در برابر زور تحریم‌ها را قبول کرد اما زیر بار تبعات آن در صنعت نرفت که هیچ؛ بلکه با هزار و یک بهانه زور این تحریم‌ها را نیز بیشتر کرد.

تحریم، امری جناحی نیست که برخی با چشم بستن به‌روی آن بخواهند در منافع اجتماعی و رجز خوانیش صف اول باشند و در نتیجه آن و درست زمانی که امکان زمین‌گیر شدن صنعت کشور وجود دارد، چشمشان را ببندند.

آقایان مجلس انقلابی؛ نمی‌شود هم خدا را خواست هم خرما را؛ بدیهی است که وقتی درهای دنیا یکی یکی بسته می‌شوند، باید با چنگ و دندان ارز کشور را نگه داشت و بنیه خودروسازان به دست صنایع داخلی تقویت شود. شاید بهتر باشد سر این کلاف را در جای دیگری جست که چگونه همچنان قیمت خودرو بدون آنکه تغییر محسوسی در کیفیت محصولات دیده شود و با این حجم از حمایت صنایع فولاد، در مقاطع مختلف افزایش می‌یابد؟

اگر تیغتان می‌بُرد، لطفاً سروقت دیگر صنایعی که شبکه توزیع و فروش پر ابهامی دارند نیز بروید؛ امید است پس از تغییر دولت در ماههای آتی و احتمال برگشت ورق مدیریتی کشور نیز نسبت به انتصاب برخی افراد سفارش شده سیاسی و وابستگان آن‌ها در بخش‌های مهم صنعت کشور حساس باشید.

کد خبر 466634

منبع: ایمنا

کلیدواژه: انتقاد فساد رانت و فساد فولاد مبارکه مطبوعات رسانه مجلس شورای اسلامی اصفهان نمایندگان اصفهان در مجلس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آقای نماینده رسانه ای رسانه ها یک صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»

وبگاه المیادین در گزارشی به تاثیر عملیات وعده صادق پرداخته و نتیجه گیری می کند علی‌رغم تحریم‌ها، ایران توانسته است اقتصادش را دگرگون سازد و همچنین موفق شد معادله سیاسی علیه رژیم صهیونیستی را با عملیات وعده صادق تغییر دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وب‌گاه شبکه خبری المیادین در تحلیلی نوشته است که آخرین تحولات بین تهران و تل‌آویو بازتابی از تغییر استراتژی قبلی ایران در مقابله با رژیم صهیونیستی است که شامل تغییر آنچه مقامات ایرانی «صبر استراتژیک» می‌نامیدند، می‌شود.

به گفته المیادین، برد گسترده عملیات موشکی که در اعماق سرزمین‌های اشغالی انجام شد نشان می‌دهد که ایران به دنبال ایجاد بازدارندگی علیه رژیم اسرائیل و سیاست‌های نظامی متحدان غربی‌اش در خاورمیانه است. با این ملاحظه دیدگاه ایران برای ما روشن می‌شود: عصر تحول آغاز شده است و آینده نظم امنیتی منطقه بدون حفظ منافع سیاسی و اقتصادی ایران پایدار نخواهد بود.

تغییراتی که پس از ۷ اکتبر (طوفان الاقصی) و تلاش رژیم صهیونیستی برای شکست حماس رخ داد، تنها به ایجاد رویکرد امنیتی استراتژیک جدید ایران سرعت بخشید. نیروهای مسلح یمن با ارتش خود و رزمندگان مقاومت انصارالله مستقیماً علیه رژیم صهیونیستی به درگیری پیوستند و منافع این کشور را در تنگه باب المندب تهدید کردند که به طور همزمان باعث جلب توجه جهانیان شد.

المیادین معتقد است که تهران از طریق روابط راهبردی خود با صنعا به دیگران این پیام را می‌دهد که تحرکات علیه منافع خود در منطقه را ساده نمی‌گیرد. کشورهای غربی اکنون به خوبی از این واقعیت آگاه هستند و با توجه به نگرانی‌های فزاینده خود در مورد ضررهای اقتصادی ناشی از خطرات پیش روی امنیت تجارت دریایی، در هفته‌های اخیر به طور فزاینده‌ای بر رژیم اسرائیل فشار آورده‌اند تا عملیات نظامی خود در غزه را کاهش دهد.

بر اساس این گزارش، دولت اخلالگر نتانیاهو شدیدترین آسیب را متحمل شد که ممکن است منجر به برکناری او در اواسط جنگ شود. نتانیاهو برای غلبه بر این بحران سعی کرد گوشه امنی برای خود خلق کند و با هدف قرار دادن مستقیم کنسولگری ایران در دمشق و افزایش تنش‌ها، سعی کرد مخالفان را کنترل کند.

تغییر در معادله سیاسی-راهبردی

المیادین تصریح کرده که حمله به کنسولگری ایران در دمشق در اول آوریل از یک سو منجر به شهادت هفت تن از نظامیان ایرانی شد، اما از سوی دیگر مقامات ارشد ایران مانند رهبر معظم انقلاب اسلامی، آیت‌الله علی خامنه‌ای آن را حمله به حاکمیت و سرزمین ایران خواندند. به عبارت دیگر، رژیم صهیونیستی از خطوط قرمز ایران فراتر رفت و پاسخ قاطع ایران را برای حفظ معادله راهبردی تثبیت شده و تعیین مرزهای مشخص در برابر سیاست تجاوزکارانه رژیم اسرائیل ضروری کرد.

به گفته این شبکه خبری، در روزهای اولیه پس از حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران، کارشناسان واکنش ایران را ارزیابی کردند اما نظرات متناقضی از خود نشان دادند. برخی حدس می‌زدند که برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها یا رویارویی مستقیم نظامی علیه ایالات متحده واکنش ایران محدود خواهد بود. در همین حال، برخی از مقامات غربی تا آنجا پیش رفتند که تهران را از پاسخگویی به رژیم اسرائیل با استناد به هشدارهایی درباره عواقب آن منصرف کنند. اما واکنش ایران بعداً نشان‌دهنده یک شوک در واقعیت بود و تحلیل‌های متفاوتی از ایران را برانگیخت.

حملات موشکی و پهپادی گسترده‌ای که از خاک ایران علیه پایگاه‌های نظامی رژیم اسرائیل انجام شد دیگر جای بحث برای تحلیلگران و مقامات در سراسر جهان نگذاشت. عملاً شکست پدافندی رژیم اسرائیل و اصابت چندین موشک ایرانی به اهداف نظامی، صحنه آشکاری از ضعف پدافند اسرائیل را ترسیم کرد. این نتیجه‌گیری، بدون توجه به ادعای دروغین رژیم صهیونیستی مبنی بر شکست حمله ایران یا مداخله چندین کشور به ویژه آمریکا، فرانسه و انگلیس که در جریان این حمله از رژیم اشغالگر دفاع کرده‌اند، صورت می‌گیرد.

المیادین تاکید کرده است که این حمله در واقع گامی عظیم در شکل‌گیری معادله‌ای جدید برای ایجاد تعادل بین قدرت‌های منطقه‌ای بود. هشدار ایران به واشنگتن نسبت به مداخله در مناقشات منطقه‌ای، قطعه دیگری به این دومینو اضافه کرد که اکنون با عقب‌نشینی آمریکا تکمیل شده است.

علاوه بر اعتماد مقامات ایرانی به توانایی‌ها و قدرت نظامی خود، به نظر می‌رسد ایران برای ماه‌ها آماده این مرحله می‌شد و تشدید تنش‌ها را به عنوان یکی از سناریوها پیش‌بینی کرده بود. پس از دهه‌ها تحریم‌های شدید اقتصادی، رژیم صهیونیستی انتظار داشت محاسبات ایران در خصوص تلافی با توجه به نگرانی از افزایش مشکلات اقتصادی متفاوت باشد. آنها حدس می‌زدند که این عملیات تأثیر کمی بر رژیم صهیونیستی داشته باشد، اما حمله موشکی گسترده ایران ثابت کرد که بر این نگرانی‌ها غلبه کرده است.

تحول اقتصادی علی‌رغم تحریم‌های یک‌جانبه

المیادین در بخش پایانی تحلیل خود نوشته است که رسانه‌های ایران گزارش‌های متعددی منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد دولت ابراهیم رئیسی طی چند ماه گذشته به میزان قابل توجهی ذخایر ارزی خود را افزایش داده و به بخش قابل‌توجهی از وابستگی خود به صادرات پایان داده است. اما کارت قوی‌تر روی میز، تغییر ذخایر دارایی‌های خارجی در بانک مرکزی بود، زیرا کشورهای تحریم شده سعی دارند بدون ایجاد بحران اقتصادی با تبدیل ذخایر خود به طلا و فلزات گرانبها تعداد زیادی از تحریم‌های اعمال شده علیه خود را خنثی کنند.

این شبکه خبری مدعی است که اطلاعات به اشتراک گذاشته شده توسط منابع معتبر خارجی حاکی از آن است که بانک مرکزی ایران طی سه ماه گذشته در اقدامی بی سابقه، ذخایر طلا و فلزات گرانبها خود را افزایش داده است. این نشان می‌دهد که ایران با وجود فشار تحریم‌های ایالات متحده، در حال کار بر روی یافتن روشی مطمئن برای تأمین مالی تجارت خارجی است و با شروع از بخش خصوصی و تجارت غیرنفتی، به تجار ایرانی اجازه داده است تا خریدهای ارزی خود را با طلا بپردازند.

در همین راستا، ثبات و کاهش ارزش دلار آمریکا در بازار ایران پس از حمله رژیم صهیونیستی و واکنش ایران نیز نشانگر موفقیت بانک مرکزی در مهار اثرات اقدامات سیاسی بر بازار و موفقیت ایران در جلب مجدد اعتماد تجار است. عملیات رژیم صهیونیستی در ۱۹ آوریل ثابت کرد که مقامات این رژیم با تغییر در ایده‌های قبلی خود در مورد عزم ایران برای پاسخ نظامی مواجه شده‌اند که جایگاه رژیم غاصب را روی صفحه شطرنج با ایران متزلزل کرده است.

کد خبر 748570

دیگر خبرها

  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • بیانیه تند باشگاه تراکتور؛ «مطالبه‌گری» را دستاویز پوشش ضعف‌هایتان نکنید!
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است
  • رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • معلمان در هدایت نسل جوان نقش مهمی دارند