Web Analytics Made Easy - Statcounter

‫شرکت­‌های بهره‌برداری نفت و گاز کارون و مارون از پرداخت کامل عوارض آلایندگی خبر دادند و اعلام کردند: شرکت‌های بهره‌بردار نفت و گاز در خوزستان از مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب استان به شمار می‌روند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی­ مناطق نفت‌خیز جنوب، غلامرضا مفیدی، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون در سلسله نشست‌های کارشناسی با عنوان «هم‌گفت» که به موضوع عوارض آلایندگی در استان خوزستان اختصاص دارد، از پرداخت سالانه بیش از ۲ هزار میلیارد ریال انواع عوارض و مالیات ازسوی این شرکت خبر داد و گفت: شرکت‌های بهره‌بردار نفت و گاز در خوزستان جزو مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت‌های بهره‌بردار نفت خوزستان در فرآیند فروش نفت دخالتی نداشته و برای پرداخت عوارض آلایندگی نفت از محل فروش نفت نیز اختیاری ندارند و برابر تکلیفی که دارند عوارض آلایندگی ناشی از استخراج و تولید را به سازمان امور مالیاتی پرداخت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون با اشاره به اینکه یک درصد از بودجه ۱۴.۵ درصدی شرکت‌ها پس از پشت سر گذاشتن تشریفات قانونی پرداخت شده است، ادامه‌ داد: اداره کل امور مالیاتی، پرداخت عوارض آلایندگی شرکت‌های بهره‌بردار از محل فروش نفت را تعیین کرده است.

مفیدی گفت: پرداخت عوارض آلایندگی از محل فروش نفت نیازمند تخصیص بودجه ازسوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور است. در این زمینه باید سازوکار قانونی در بودجه سالانه کشور ایجاد شود که آمادگی لازم برای همکاری در این فرآیند وجود دارد.

وی با بیان اینکه شرکت نفت و گاز کارون به‌صورت میانگین ماهانه ۱۰ میلیارد ریال عوارض حق آلایندگی ناشی از تولید نفت به اداره کل امور مالیاتی استان خوزستان پرداخت می‌کند، افزود: بر اساس میزان تولید، دیگر شرکت‌های نفتی مستقر در استان این عوارض را پرداخت کرده‌اند و از این بابت به این اداره کل بدهی ندارند.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون به تعریف پروژه‌های زیست‌محیطی شرکت‌های نفتی مستقر در استان خوزستان اشاره ‌کرد و گفت: با توجه به اینکه در سال‌های مختلف، این پروژه‌ها اجرا شده و همواره طرح‌های دیگری در حال اجراست، به‌منظور حمایت از منابع مالی استان، شرکت‌های نفتی برای دریافت تخفیف عوارض آلایندگی (از اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان) اقدامی نکرده‌اند.

مفیدی به تصمیم شورای عالی مالیاتی در زمینه عوارض آلایندگی شرکت‌های نفتی اشاره‌ کرد و ادامه داد: بر اساس مصوبه این شورا، عوارض آلایندگی باید بر اساس یک درصد از بودجه سالانه شرکت‌های نفتی (اجرت ۱۴.۵ درصد شرکت‌های بهره‌بردار نفتی در تولید نفت) پرداخت شود.

شرکت‌های نفتی بدهی مالیاتی ندارند

حمید کاویان، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون نیز در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه شرکت‌های بهره‌بردار در زمینه فروش نفت فعالیتی ندارند، گفت: این شرکت‌ها تنها وظیفه استخراج، تولید و انتقال نفت و گاز را به‌عهده دارند و این شرکت‌ها در خوزستان تاکنون هرآنچه قانون برای آنها تعیین کرده از جمله پرداخت عوارض آلایندگی را پرداخت کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون اظهار کرد: عوارض آلایندگی ناشی از نفت از محل کارمزد تولید به اداره کل امور مالیاتی پرداخت شده است و اگر مطالباتی فراتر از این رقم وجود داشته باشد باید منابع آن ازسوی دولت (بودجه عمومی کشور) در اختیار شرکت‌های بهره‌بردار قرار گیرد.

منبع: شانا

کلیدواژه: آلاینده های نفتی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون عوارض مالیاتی مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز بهره برداری نفت و گاز کارون شرکت های بهره بردار نفت پرداخت عوارض آلایندگی شرکت های نفتی امور مالیاتی اداره کل فروش نفت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۹۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان از تامین و توزریع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفتگاز در بخش حمل‌ونقل استان خبر داد و گفت: ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود.

به‎ ‎گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان، جهانبخش نوکانی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دیدار با فرماندار مریوان ‏با اشاره به فعالیت ۵۱ باب جایگاه عرضه نفتگاز در سطح استان، اظهار کرد: روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفتگاز در بخش حمل‌ونقل استان توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود، افزود: سال گذشته ۳۲۰ میلیون لیتر نفتگاز در جایگاه‌های عرضه منطقه عرضه شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشدی دو درصدی همراه بوده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان خاطرنشان کرد: گروه‌های گشت و بازرسی این شرکت به صورت شبانه‌روزی از همه مجاری عرضه سوخت بازدید کرده و با هرگونه عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی، سو استفاده از کارت‌های سوخت غیرمجاز و عدم ارائه خدمات مطلوب به شهروندان برابر با مقررات شرکت برخورد می‌کنند.

نوکانی با بیان اینکه هم اکنون هیچ گونه کمبود سوختی در جایگاه‌های عرضه سوخت استان وجود ندارد، گفت: اجرای موفق طرح باک پر در پایانه مرزی باشماق مریوان نتیجه تعامل، همکاری و تشریک مساعی ادارات و سازمان‌های مترتب با این شرکت است که با نتایج مثبتی در زمینه جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، جمع‌آوری دلالان ‏سوخت، تسهیل و تسریع در امور کنترل کامیون‌های ترانزیتی و بحث صادرات، پ و درآمدزایی دولت همراه بوده است.

وی به مدیریت کارت‌های اضطراری در جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی در ‏راستای مدیریت مصرف سوخت، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی و لزوم استفاده از ‏کارت سوخت شخصی توسط شهروندان اشاره کرد و گفت: تمامی کارت‌های اضطراری مجاری عرضه سوخت جمع‌آوری نخواهند شد و ‏کارت سوخت جهت شرایط اضطراری، برای افرادی که کارت سوخت شخصی خود را احیاناً به همراه ندارند، ‏موجود است.‏

اسماعیل احمدی، فرماندار شهرستان مریوان نیز در این دیدار نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته از سوی شرکت پخش منطقه کردستان، به‌ویژه تأمین و توزیع سوخت روستاهای این ناحیه و سوخت بخش کشاورزی، تأمین و توزیع سوخت در سطح مجاری عرضه و همچنین مباحث مربوط به روان‌سازی و چگونگی فعالیت بازرسان اعزامی از منطقه به ویژه در پایانه مرزی باشماق مطرح کرد.

کد خبر 751815

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • لپ‌تاپ Infinix GT Book چه مشخصاتی دارد؟
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها