Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ کیوان گردان مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با موضوع چالش‌های پیش روی صنعت لوازم خانگی گفت: همه تولید کنندگان موظف هستند تمام فاکتورهای خود را در سامانه تجارت ثبت کنند و این به شفاف سازی و ارائه سهمیه عادلانه کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت‌ها و واحدهای تولیدی باید صورت‌های مالی سالیانه و فصلی خود را ارائه کنند و همه این اطلاعات ملاک سهمیه بندی قرار خواهد گرفت.

گردان گفت: همه موضوعات همسو است و همه این موارد از صورت‌های مالی تا میزان تولید به شفاف سازی کمک می‌کند.

مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت گفت: از تیر ماه بازار رصد می‌شد تا با واقعی سازی، مشکلات تولید و عرضه رفع شود.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد عرضه و تولید ورق‌های فولادی در کشور با هم همخوانی ندارد.

مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت گفت: سهمیه‌های واحدهای تولیدی بعد از بازنگری‌ها تغییر کرد.

گردان افزود: شیوه نامه دولت و مسیر رفته شده بر اساس این شیوه نامه برای شفافیت بیشتر است.

مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت گفت: رقابت را کوچک کردیم تا متناسب با واحدهای تولیدی میزان عرضه هم لحاظ شده باشد.

زنجیره تأمین فولاد باید اصلاح شود

عباس هاشمی دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی گفت: با شیوه نامه جدید در قیمت فروش اتفاق خاصی نمی‌افتد مگر اینکه در عرضه اتفاق خاصی افتاده باشد. زنجیره تأمین فولاد باید اصلاح شود.

وی گفت: بخش توزیع ورق به معاونت سرمایه آمده است، اما صنایع بالادستی در بخش دیگر مانده است که این بخش‌ها باید ادغام شوند.

دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی افزود: وزارت صمت باید حرف‌های بخش خصوصی را هم بشنود.

هاشمی افزود: شیوه نامه جدید بدون نظارت جدی الزاماً جواب نخواهد داد نه اینکه این شیوه نامه مفید نباشد؛ بر اساس این شیوه نامه بخشی از مصرف کننده‌های کاذب از زنجیره دریافت حذف می‌شوند.

دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی گفت: در صنایع لوازم خانگی نباید گذشته نگر باشیم امسال هر چیزی اتفاق افتاده باید ملاک باشد. قرار دادن سال ۹۷ به عنوان ملاک ارزیابی عادلانه نیست.

قبل از این شیوه نامه وضع توزیع فولاد واقعاً اسفناک بود

حمیدرضا غزنوی سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی هم گفت: قبل از شیوه نامه جدید وضع فولاد و لوازم خانگی خوب نبود، اما بعد از اجرای شیوه نامه جدید وضع شفاف شده است. قبل از این شیوه نامه وضع توزیع فولاد واقعاً اسفناک بود.

وی گفت: شیوه نامه ساماندهی عرضه و تقاضای زنجیره فولاد خدمت بزرگی به صنایع پایین دستی کشور بود.

غزنوی افزود: قدم اول شیوه نامه است و می‌تواند شرایط عادلانه را در صنایع فولاد جاری کند.

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی گفت: فولاد به اندازه کافی در کشور وجود دارد، اما نحوه توزیع مشکل داشته است.

حمیدرضا غزنوی افزود: قیمت موضوع حساسی است و نباید انتظار غیر منطقی در مصرف کننده ایجاد کنیم.

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی گفت: فولاد تولیدکنندگان محصول لوازم خانگی باید از چهار ماه قبل در انبار موجود باشد.

ایجاد زیر ساخت‌های لازم برای مبارزه با قاچاق کالا

حمیدرضا دهقانی‌نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم گفت: در حوزه لوازم خانگی نرخ تولید افزایش پیدا کرده تا مصرف کننده دچار کمبود نباشد، اما قاچاق همچنان مشکلاتی را در این بخش ایجاد کرده است.

دهقانی‌نیا افزود: نیروی انتظامی، تعزیرات و ستاد مبارزه با قاچاق همکاری نزدیکی با هم دارند و زیرساخت‌های مبارزه با قاچاق کالا ایجاد شده است.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: موضوع شناسه داشتن هر کالای تولیدی از مبادی ورودی تا محل دپو ما را در مبارزه با قاچاق یاری کرده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1086790 برچسب‌ها لوازم خانگی وزارت صمت کیوان گردان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: لوازم خانگی وزارت صمت مبارزه با قاچاق کالا صنایع لوازم خانگی لوازم خانگی گفت شیوه نامه جدید شیوه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۹۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 

سردار ناصر فرشید گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان، در پی دریافت خبری مبنی بر نگهداری انواع لوازم خانگی خارجی در یک انبار در شهر کرمان، بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: ماموران ضمن هماهنگی قضایی و با همراهی کارشناسان اداره صمت استان در بازدید از این انبار، بیش از ۴۰ دستگاه انواع لوازم خانگی خارجی، شامل: یخچال فریزر، تلویزیون، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی و دیگر لوازم منزل را کشف و آنان را تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان دادند.  

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این اقلام را بیش از ۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند، بیان داشت: در این خصوص یک متهم دستگیر و به تعزیرات حکومتی معرفی شد که در این رابطه با توجه به ضرر و زیان عرضه کالای قاچاق به جای تولیدات داخلی از همگان می‌خواهیم نگهداری و فروش هر گونه اقلام قاچاق و غیر مجاز را به شماره ۰۹۶۳۰۰ سامانه خبری پلیس امنیت اقتصادی گزارش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان