Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت و عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی؛ در تشریح جلسه قرارگاه پیشگیری و مقابله با کرونا شهرستان نوشهر ضمن گرامیداشت دهه بصیرت و پاسداشت زحمات همه خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران گفت : باید پیش از هر چیزی از تلاش و اهتمام تمام دستگاه های اجرایی، نیروهای نظامی و انتظامی، رسانه ها، مردم، مدافعان فداکار سلامت و امنیت و همه خادمان مردم ایران اسلامی که در پیشگیری و مبارزه با کرونا همچنان جانانه پای کار هستند تقدیر نماییم و امیدوارم همه با هم با وحدت و همگرایی ملی ، استانی و شهرستانی بتوانیم از این شرایط عبور نماییم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس در دوره یازدهم ادامه داد: متاسفانه هنوز شرایط بحرانی کرونا را قبول نکرده ایم و برخی رفتارها مغایر شرایط سخت پیشرو است، که این اصلا زیبنده نیست و باید توجه داشت مدافعان فداکار سلامت در خط مقدم مبارزه با این بیماری بی وقفه در حال تلاش و حفظ و حراست از جان و سلامتی مردم هستند و نباید با بعضی از سهل انگاری ها و کم توجهی ها و خود ایمن پنداری شرایط کشور و منطقه را از نظر شیوع ویروس کرونا به چالش کشیده و عاملی برای به خطر افتادن جان و سلامت مردم شویم.

وی با تاکید بر ضرورت آگاه سازی عمومی و نقش آفرینی و اطلاع رسانی افزود : همکاری مردم در مبارزه با ویروس کرونا اصل اساسی است و تا زمانیکه این مهم به طور کامل محقق نشود، موفقیتی هم حاصل نمی شود و باید در بحث آگاه سازی، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در جهت پیشگیری ها از ابتلاء و شیوع بیماری جلوگیری کرده تا بتوانیم آنرا مهار نمائیم.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس یادآور شد: مردم می بایست با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی، ماسک زدن، عدم حضور در اجتماعات، نرفتن در محافل دورهمی، نرفتن در مراسمات شادی و عزا به بهبود وضعیت حاضر کمک نمایند و از مسئولان دستگاه های اجرایی هم توقع می رود ، در حفاظت از سلامت و جان مردم با تمام توان پا به کار باشند و ان شالله با همراهی و همگرایی بتوانیم زنجیره شیوع این بیماری را قطع نمائیم ./

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۰۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، فرید بیگی درباره مبارزه شیمیایی با عوامل خسارتزا در مزارع گندم و جو استان مازندران گفت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۱۵۴ هزار و ۱۶۱ هکتار مزارع گندم و جو استان مبارزه شیمیایی شد.

او با اشاره به مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۱۳۸ هزار و ۵۱۵ هکتار مزارع گندم استان، افزود: مبارزه با آفات با مصرف سموم متالدهاید، مالاتیون، کنفیدور، دورسبان و سایپرمترین در ۵ هزار و ۶۲۵ هکتار مزارع گندم استان انجام شد که ۵ هزار و ۲۳۲ هکتار علیه حلزون، ۳۴۰ هکتار با سوسک سیاه زابروس و ۵۳ هکتار با کرم مفتولی بود.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مبارزه با علف‌های هرز پهن برگ در ۲۰ هزار و ۸۵۹ هکتار، کشیده برگ در ۲۳ هزار و ۸۰۹ هکتار و توام (دومنظوره) در ۲۱ هزار و ۵۰۹ هکتار مزارع گندم استان انجام شد، اضافه کرد: مبارزه با علف‌های هرز مزارع گندم استان با استفاده از ۶۶ هزار و ۱۶۵ لیتر/کیلو سموم گرانستار، توفوردی، پوماسوپر، آکسیال، آپیروس، لنتو، آتلانتیس، آتللو، تیفیس و ویکیلیس صورت گرفت.

بیگی با بیان اینکه مبارزه با بیماری‌های گندم با مصرف ۶۶ هزار و ۴۰۳ لیتر/کیلو سموم تیلت، رکس، آلتو، فولیکو، اینور و سایر سموم در ۶۶ هزار و ۷۱۳ هکتار مزارع کندم استان انجام شد، تصریح کرد: با بیماری زنگ زرد در ۲۰ هزار و ۷۱۹ هکتار، سپتوریوز برگی در هزار و ۴۷۷ هکتار، سفیدک سطحی در ۱۵ هزار و ۱۵۸ هکتار، فوزاریوم خوشه در ۱۸ هزار و ۸۰۶ هکتار، زنگ قهوه‌ای در ۶۴۰ هکتار، لکه خرمایی در ۷۴۴ هکتار و توام در ۹ هزار و ۱۶۹ هکتار از مزارع گندم استان مبارزه شد.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران درباره مبارزه شیمیایی با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز در مزارع جو استان، گفت: از ابتدای سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تاکنون مبارزه شیمیایی با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز در ۱۵ هزار و ۶۴۹ هکتار مزارع جو استان انجام شد.

وی با اشاره به اینکه مبارزه شیمیایی با آفت حلزون در هزار و ۲۷۲ هکتار مزارع جو استان انجام شد، افزود: تاکنون با علیه علف‌های هرز کشیده برگ در ۲ هزار و ۳۸۹ هکتار، پهن برگ در ۲ هزار و ۳۷۹ هکتار و توام در ۸۲ هکتار و بیماری‌های سفیدک سطحی در هزار و ۴۲ هکتار، لکه خرمایی در ۶۲۲ هکتار، زنگ زرد در ۷۳۱ هکتار، سپتوریوز برگی در ۳۹۲ هکتار، فوزاریوم در ۸۶۵ هکتار، زنگ قهوه‌ای در ۱۲ هکتار و توام در ۸۵۹ هکتار از مزارع جو استان مبارزه شیمیایی شد.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!
  • نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور