Web Analytics Made Easy - Statcounter

غفار زاده گفت: در بحث کرونا داروی قطعی برای درمان این بیماری وجود ندارد و داروهای مصرفی عمدتا داروهای عمومی و معمولی هستند.

«جلال غفارزاده»، در گفتگو با خبرنگار شبستان در ارومیه، اظهار کرد: درباره دارو های موثر در کرونا گفت: در بحث کرونا داروی قطعی برای درمان این بیماری وجود ندارد و داروهای مصرفی عمدتا داروهای عمومی و معمولی هستند اما 9 قلم دارو نسبت به سایر داروها در این بیماری موثرتر واقع شدند و همین موضوع موجب تجویز بیشتر آنها برای بیماران سرپایی و بستری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره قرص های مصرفی افزود: در حال حاضر قرص فاویپیراویر در کلیه داروخانه های بیمارستانی سطح استان جهت بیماران بستری و سرپایی و داروخانه های سرپایی دولتی تدبیر و بیمارستان طالقانی و امام خمینی (ره) موجود است و در چهارچوب ثبت در سامانه TTAC قابل تحویل به نسخه بیماران سرپایی می باشد.

وی درباره داروی رمدسیور بیان کرد: آمپول رمدسیور در کلیه داروخانه های بیمارستانی سطح استان جهت بیماران بستری موجود است ودر صورت نیاز به بیماران سرپایی با ثبت در سامانه TTAC قابل تحویل می باشد.  این دارو از طریق داروخانه های سرپایی دولتی تدبیر ،  هلال احمر ، بیمارستان های عارفیان ، تامین اجتماعی ، طالقانی و امام خمینی (ره)  به نسخه بیماران سرپایی داده خواهد شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی بیان کرد: با توجه به فلوچارت هشتم درمان کووید-19 داروی هیدورکسی کلروکین جهت درمان بیماران سرپایی به مقدار کافی در داروخانه های سطح استان موجود می باشد.

 غفارزاده درباره سایر داروهای مصرفی در کووید 19 بیان کرد: مجوز توزیع داروهای کلترا و ریباورین و اوسلتامیویر برای داروخانه های سرپایی دولتی و سرپایی بیمارستانی و منتخب صادر شده است و در صورت تجویز در اختیار این داروخانه ها قرار خواهد گرفت. همچنین داروهای مذکور در حال حاضر در داروخانه های تدبیر و سرپایی طالقانی و امام خمینی (ره) هم موجود هستند.

وی درباره داروی رسیژن نیز افزود: داروی اینترفرون بتا که با نام های رسیژن و زیفرون نیز شناخته می شود جهت درمان بیماران کووید 19 در بخش بستری تجویز می گردد که در حال حاضر این دارو نیز به مقدار مورد نیاز در داروخانه های بیمارستانی و دولتی جهت استفاده در بخش بستری موجود می باشد.

به گفته  غفارزاده، مجوز توزیع توسیلیزومب هم در داروخانه های دولتی و بیمارستانی صادر شده است اما این دارو خیلی کم تجویز می شود در صورت تجویز در سرپایی همانند رمدسیور قابل تحویل می باشد.

وی درباره شرط اصلی تحویل دارو افزود: به منظور توزیع دارو به بیمار، می بایست دارو حتما در سامانه TTAC ثبت شوند تا با این کار از شبکه نیز خارج نشود.  درواقع شرط تحویل همه داروها ثبت در تیتک TTAC می باشد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره سامانه 190 گفت: سامانه 190 سامانه تلفنی اطلاع رسانی دارو و سموم است که همکاران در این سامانه در حوزه های درمان، بهداشت و مسایل کمبود دارو و شکایات حوزه دارو پاسخگو هستند.

پایان پیام/566

منبع: شبستان

کلیدواژه: داروی مصرفی ارومیه آذربایجان غربی بیماران سرپایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به موضوع مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها، گفت: پرداخت یارانه دارو ربطی به ما ندارد.

محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی، در اولویت سازمان بیمه سلامت است؛ مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات فروردین ۱۴۰۳ نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت در این بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد