Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، جمهوری اسلامی ایران هزاران کیلومتر جاده دارد که مبدأ و مقصد کامیون‌های باری و غیر باری از نقاط مختلف بوده و روزانه رانندگان بسیاری با عبور از این جاده‌ها به چرخه افتادن اقتصاد کشور کمک می‌کنند.

در جهان امروز ناوگان حمل‌ونقل عمومی یکی از اصلی‌ترین زیرساخت‌های توسعه، رشد و پیشرفت اقتصادی کشور به شمار رفته و در ایام کرونا نقش  بسزایی در صادرات و واردات کالا به خاک ایران داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایام کرونا که بسیاری از مشاغل تعطیل و مردم شغل و کار خود را از دست دادند رانندگان به‌مانند مجاهدانی بی‌مثال در طول شبانه‌روز به دل جاده‌های بیابانی و یخبندان زدند تا کالاهای اساسی جامعه و صنایع در شرایط تحریم امروز کشور تأمین‌شده تا چرخ اقتصاد کشور به پیمودن خود ادامه دهد.

ولی این رانندگان وسایل حمل‌ونقل عمومی و خودروهای سنگین دغدغه و نگرانی‌هایی مثل افزایش سرسام‌آور وسایل یدکی خودرو و همچنین بی‌انظباطی موجود در ترخیص کالا را دارند به‌گونه‌ای که به گفته یکی از رانندگان برخی از ماشین‌های باری بار خود را همان روز تخلیه و برخی دیگر تا چند روز باید منتظر بمانند.

به گفته مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان گیلان در هشت ماه نخست سال جدید هفت میلیون تن کالا از طریق وسایل حمل‌ونقل عمومی جابجا شده که نسبت به مشابه سال گذشته با افزایش ۱۳ درصدی در این حوزه مواجه بوده‌ایم.

هرساله و با آغاز فصل بهار و تابستان هجوم مسافر و گردشگر شدت گرفته و به اقتصاد گیلان که وابسته به جذب گردشگر و سرمایه‌گذار است کمک می‌کند ولی طبق آمارهای ارائه‌شده توسط فریبرز مرادی در سال جدید دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در سال جدید با حمل‌ونقل عمومی جابجا شدند که در مقایسه با سال گذشته با کاهش ۳۵ درصدی رو به شده و مهم‌ترین دلیل آن شیوع کرونا و اعمال محدودیت‌های تردد بین استانی و شهری است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: استان گیلان جمهوری اسلامی ایران حمل ونقل عمومی واردات کالا حمل ونقل عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۲۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۲۸۶ هزار تن گندم در خوزستان حمل شد

ایسنا/خوزستان معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان از جابجایی حدود ۲۸۶ هزار تن گندم در استان خبر داد.

فواد غزیعلی امروز، ۱۱ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران در خصوص جابجایی گندم در استان اظهار کرد: با توجه به ورود سامانه بارشی و هماهنگی‌های درون استانی با محوریت استانداری خوزستان، از ابتدای اردیبشهت ماه تاکنون حدود ۲۸۶ هزار تن گندم در استان حمل شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱۰ درصد این حمل افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: روزانه حدود ۶۱ هزار تن گندم در حال حمل و انتقال به مراکز سیلوها و همچنین به اقصی نقاط کشور است.

غزیعلی ادامه داد: با توجه به حساسیتی که وجود دارد فراخوانی به مالکان و رانندگان سراسر کشور به ویژه استان خوزستان داده شد که با استقبال و حضور این رانندگان در حمل این محصول رشد بالایی رقم خورده است.

غزیعلی با تشکر از رانندگان و مالکانی که در امر حمل و نقل گندم کشاورزان استان مشارکت کردند درخواست کرد تا باز هم در این زمینه مشارکت و کمک کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد
  • حدود ۲۸۶ هزار تن گندم در خوزستان حمل شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • جابه‌جایی روزانه ۶۱ هزار تن گندم در خوزستان
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • حمل کالا و بار در قم ۲۹ درصد افزایش یافت
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس