Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سرخه، «نصیبه نصیری»، بانوی روستایی که در روستای اروانه از توابع شهرستان سرخه زندگی می‌کند، آستین‌ها را بالا زده تا یاور خوبی در شرایط سخت اقتصادی کنونی برای خانواده‌اش باشد.

او امروز یک بانوی کارآفرین روستایی است؛ همچون دیگر بانوان سخت‌کوش و پرتلاش ساکن در روستا که دوشادوش مردان در کار کشاورزی دنبال کسب رزق و روزی حلال برای خانواده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانوی ۳۷ ساله و سخت‌کوش، کسب روزی حلال و کمک به اقتصاد خانواده‌اش را مهم‌ترین هدف خود از کار کشاورزی و دامداری عنوان می‌کند و می‌گوید: خدا را شاکرم که توانسته‌ام ‌جز خودم، برای دو نفر دیگر هم کاری دست‌وپا کنم؛ باید نقشمان را در اقتصاد خانواده ایفا کنیم.

نصیری می‌گوید: کمک به مردم روستا جزو آرزوهای من است و تمام تلاش خود را می‌کنم که هر کاری که از دستم برمی‌آید، در این راه انجام دهم.

او روستایی‌ها را مردمی مهربان و سخت‌کوش می‌داند و می‌گوید: ویژگی شاخص اهالی روستا، کمک و یاری رساندن به همدیگر در وقت شادی و غم است و من از این بابت، بسیار خوشحالم که روستایی هستم و همین‌ها، انگیزه‌ام را برای کار و تلاش در محیط روستا دوچندان می‌کند.

این بانوی کارآفرین روستایی که هر روز صبح زود و قبل از طلوع آفتاب از خواب برمی‌خیزد و با نام خدا کارش را در عرصه دامداری آغاز می‌کند، می‌گوید: تا سوم راهنمایی بیشتر درس نخواندم؛ به دلیل اینکه به کار کشاورزی از همان کودکی علاقه داشتم و این امر مرا از درس دور کرد؛ اما خیلی علاقه دارم تا ادامه تحصیل بدهم.

نصیری می‌گوید: تا قبل از اینکه ازدواج کنم، پدرم در کار کشاورزی و دامداری مرا بسیار کمک کرد و راهنمایی‌ها و همراهی پدرم در کارم بسیار کمک‌کننده بود. بعد از ازدواج نیز خوشبختانه همسرم بهترین مشوق و همراهم است و یار سوم و همراه همیشگی من علاقه و عشقی است که خودم به این کار دارم.

این بانوی روستایی که رمز موفقیت خود را تلاش، سخت‌کوشی و امید به آینده می‌داند، اضافه می‌کند: هفت سال است مشغول دامداری هستم و امروز ۱۵۰ رأس گوسفند و سه رأس گاو دارم. در کنار دامداری به کار کشاورزی هم مشغول هستم و خوشحالم که در این وضعیت بد اقتصادی و با وجود گرانی‌های کمرشکن، توانسته‌ام از این طریق به اقتصاد خانواده‌ام کمک کنم و از این بابت خدا را شاکرم.

این بانوی پرتلاش روستایی با بیان اینکه کار کشاورزی و دامداری را بسیار دوست دارد و امیدوار است تا بتواند در این کار موفق باشد، می‌گوید: امیدوارم مسؤولان امر توجه بیشتری به قشر کشاورز و دامدار به‌ویژه بانوان تلاشگر در این عرصه داشته باشند و با حمایت‌های حداقل بیمه‌ای و ارائه تسهیلات کم‌بهره بانکی، پشتیانی لازم را کشاورزان و دامداران داشته باشند.

نصیری ادامه می‌دهد: دوست دارم تمام آنچه در مورد کار کشاورزی و دامداری وجود دارد، را فرابگیرم؛ چون تجربه در کنار آموزش موجب کسب موفقیت‌های بیشتر در هر کاری می‌شود.

این بانوی سخت‌کوش می‌گوید: متأسفانه شیوع ویروس کرونا بر کسب‌وکار اهالی روستا به‌ویژه آن‌ها که شیر و ماست تولید و از این طریق امرار معاش می‌کردند، اثرگذار بود و امیدوارم هر چه زودتر شر این ویروس از سر مردم کم شود و زندگی مردم به حالت عادی بازگردد.

به‌هرحال، این روزها بخش عمده‌ای از اقتصاد روستا با تلاش بانوان پرتلاشی مدیریت می‌شود که همپای مردان در عرصه‌های مختلف کشاورزی، دامداری و کارهای دیگر نظیر صنایع دستی حضور دارند و باید از اشتغال خرد روستایی بیشتر حمایت کرد.

انتهای پیام/۷۴۰۰۷/ز/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: روستای اروانه کارآفرین دامداری روزی حلال اقتصاد خانواده گرانی تسهیلات کم بهره بانکی تسهیلات کم بهره کشاورزان دامداران دامداری صنایع دستی اشتغال خرد روستایی اشتغال روستایی بانوان کار کشاورزی و دامداری سخت کوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۲۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های بوشهر استخدام می‌شوند
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • آب‌رسانی به ۴۱ روستا توسط بسیج‌ سازندگی خراسان‌ شمالی
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد