Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@06:49:24 GMT

نمایه شدن یک مجله ایرانی در اسکوپوس

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۹۲۸۲۷

نمایه شدن یک مجله ایرانی در اسکوپوس

مجله علمی پژوهشی «مدیریت سلامت» وابسته به دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس نمایه شد.

به گزارش ایسنا، اسکوپوس یکی از نمایه‌های استنادی معتبر است که اطلاعات محصولات حدود پنج هزار ناشر علمی را از سراسر جهان در خود جای داده‌ و اطلاعات ۱۶ هزار و پانصد مجله علمی پژوهشی را در خود نمایه کرده ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجله «مدیریت سلامت» که در قالب فصلنامه و به زبان فارسی از سال ۱۳۷۵ منتشر می‌شود نیز به تازگی بر روی این پایگاه نمایه شده است.

در این فصلنامه، مقالات در قالب های پژوهشی، مروری ، مقاله کوتاه، نامه به سردبیر و نقد (کتاب یا مقاله) پذیرفته می‌شود. این مجله مقالات دریافتی را در شاخه های مدیریت خدمات بهداشتی‌ و درمانی (سیاستگذاری سلامت، سلامت در بلایا و فوریت ها، ارزیابی فن آوری سلامت)، مدیریت اطلاعات بهداشتی و درمانی (انفورماتیک پزشکی، فن آوری اطلاعات سلامت، مدارک پزشکی)، اقتصاد سلامت و کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی مورد بررسی قرار می دهد.

بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی ایران، مجله مدیریت سلامت پیش از این در پایگاه های اطلاعاتی راهنمای مجلات با دسترسی آزاد  (DOAJ)، گوگل اسکالر(Google Scholar)، بانک اطلاعات نشریات کشور (Scientific Information Database (SID))، پایگاه استنادی کشورهای جهان اسلام  (Islamic World Science Citation Center (ISC))، مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی(Magiran)، ایندکس کوپرنیکوس (Index Copernicus)، ایندکس مدیکوس سازمان بهداشت جهانی منطقه مدیترانه شرقی  (IMEMR)و  نظام نمایه سازی بین المللی علوم حیات(CABI) ثبت شده بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پایگاه اسکوپوس نمایه شدن مجله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۲۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت

احمد احمدی صدر گفت: بهشت زهرا (س) یک نقطه اشتراک بین همه شهروندان تهرانی است و به هر حال هم احترام اهل قبور و هم احترام خانواده‌های داغ دیده باید حفظ شود و به همین دلیل این مکان باید منظره زیبایی داشته باشد و از آن صیانت گردد.

وی افزود: در طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی یکی از نقاطی که در دو سال گذشته بسیار برای ما اهمیت داشت بهشت زهرا (س) بود. خوشبختانه با همکاری صددرصد و همه جانبه از سوی مدیریت بهشت زهرا (س) پایگاه‌هایی را در این مکان ایجاد کردیم که در دوره‌های قبلی مدیریت شهری شاهد این اتفاق مهم نبودیم. همچنین قصد داریم تعداد مددسرا‌های نزدیک به این محدوده را هم افزایش بدهیم تا بتوانیم به تمامی آسیب دیدگان اجتماعی و مددجویانی که در سراسر بهشت زهرا (س) به خدمات نیاز دارند خدمت رسانی کنیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی افزود: باید در این زمینه بین مردم هم فرهنگسازی شود. مردم باید بدانند برخی‌ها سودجو هستند و اجازه بدهند سبد سودجویان را از نیازمندان جدا کنیم و کسانی که ممکن است معتاد متجاهر باشند و خسارت ایجاد کنند وضعیت آنها را در طرح ساماندهی آنها را مشخص کنیم.

احمدی صدر با بیان اینکه بهشت زهرا (س) باید شبیه اسم خودش یک بهشت آرامش باشد تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه آسیب اجتماعی در محوطه بهشت زهرا (س) برای ساماندهی این آسیب دیدگان با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته تا گشت فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر سازمان نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری فعلی از زیرساخت‌ها و بستر‌های مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی پایتخت و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است و ان‌شاءالله قصد داریم تا پایان این دوره از مدیریت شهری زیرساخت هایی، چون مددسراها، مراکز یاورشهر، مراکز پویاشهر، همراه سرا‌ها و... را چندین برابر افزایش دهیم.

منبع: شهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • نظر هیات منصفه دادگاه مطبوعات درباره رویداد ۲۴ و مجله ناداستان 
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • انجام بیش از ۲۴ هزار عملیات امدادرسانی فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان