Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،زهره فصیح فر مجری طرح سامانه جامع گردشگری سبزوار در آیین رونمایی از این سامانه گفت: این سامانه گردشگری الکترونیک شامل شهرستان‌های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد بزرگترین مرجع ۲زبانه (فارسی و انگلیسی) معرفی جاذبه‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی، جاذبه‌های طبیعی، توریستی و اقامتی این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: این طرح با ایجاد بستری مناسب و نو، فرصتی ویژه برای ارتقای صنعت گردشگری داخلی و بین المللی و رونق کسب و کار‌های حوزه گردشگری و صنایع دستی خواهد بود.

مجری طرح سامانه جامع گردشگری سبزوار ادامه داد: همچنین از طریق این سامانه جامع گردشگری تجربه‌ای نو با امکان ارائه خدمات و محصولات به صورت آنلاین و مجازی بر بستر اینترنت و سامانه‌های تحت وب در سراسر دنیا فراهم می‌شود.
فصیح فر بیان کرد: بخش‌های اصلی این طرح شامل سامانه‌های سبزوار توریسم و سامانه اقامت سبز است.

علی اصغر مولوی رئیس دانشگاه حکیم سبزواری نیز گفت: این سامانه گردشگری به وسیله پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری و با هدف گردآوری اطلاعات و معرفی جاذبه‌های گردشگری طراحی شده است.

او افزود: سامانه جامع گردشگری الکترونیک شهر سبزوار و شهر‌های مجاور بر اساس پارامتر‌های شهر الکترونیک در دوران پسا کرونا رونمایی شده است.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: علاقمندان برای بازدید از سامانه جامع گردشگری الکترونیک شهر سبزوار به آدرس http://sabzevartourism.com مراجعه کنند.

سبزوار از شهر‌های تاریخی و بزرگ خراسان رضوی است که با بیش از ۹۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی، ۶موزه، جاذبه‌های طبیعی کوهستانی و کویری، بقاع متبرکه و تولید ۱۵نوع صنایع دستی و سنتی، ظرفیت قابل توجهی در عرصه گردشگری دارد.


انتهای پیام//م. م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه جامع گردشگری میراث فرهنگی جاذبه های گردشگری سبزوار سامانه جامع گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۳۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان

ایسنا/خوزستان اداره کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان خوزستان از تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری شهرستان دزپارت خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضاها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستاهای سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آن‌ها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شوراهای روستاها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شوراها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • آغاز آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه