Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهرسازی و معماری شهردار قم با اشاره به مساحت ۱۵۸۰ هکتاری بافت فرسوده و ۳۰۰ هکتاری بافت تاریخی، گفت: به دلیل شرایط خاص ساخت‌وساز در بافت به ‌ویژه محدودیت ارتفاع سرمایه‌گذاران برای ورود به بافت جذب نمی‌شوند.

به گزارش ایمنا، غلامرضا جانقربان با اشاره به یک هزار و ۵۸۰ هکتار بافت فرسوده مصوب در شهر قم، اظهار کرد: ۳۰۰ هکتار از این مقدار بافت تاریخی است که ضوابط ویژه‌ای برای آن دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه یک هزار و ۳۵۰ هکتار از این بافت فرسوده مساحتی است که می‌تواند مشوق‌هایی دریافت کند؛ خاطرنشان کرد: مشوق‌های بافت فرسوده پاسخگوی هزینه‌های امروز پاسخگو نیست و طبیعتاً برای سرمایه‌گذار و ساکنان همان منطقه نیز جذابیت ندارد.

معاون شهرسازی و معماری شهردار قم بابیان اینکه محدودیت ارتفاع در بافت فرسوده و بافت تاریخی مانع مهمی است که از جذب سرمایه‌گذار جلوگیری می‌کند، تصریح کرد: بیشترین ارتفاع در بافت تاریخی همکف و اول و در بافت فرسوده حداکثر در بهترین شرایط ۴ طبقه است که معمولاً اتفاق نمی‌افتد.

وی افزود: با شرایط عرض معبر بالای ۱۰ متر و عرصه بالای ۲۵۰ متر و تأمین پارکینگ سازنده و سرمایه‌گذار می‌تواند تا ۴ طبقه بسازد که معمولاً اتفاق نمی‌افتد و متوسط ۹۰ درصد پروانه‌های این مناطق تا سه طبقه می‌توانند مشوق دریافت کنند.

جانقربان تصریح کرد: این در حالی است که هزینه ساخت بنا تفاوتی نمی‌کند و حتی به دلیل شرایط و مشکلات حمل‌ونقل در بافت ساخت‌وساز در این مناطق هزینه بالاتری هم به همراه دارد.

وی تأکید کرد: تا زمانی که سرمایه‌گذار سود چند برابری بیرون از بافت فرسوده دریافت می‌کند و از طرفی می‌تواند با سهولت بیشتری کار را انجام دهد، حاضر به ورود به بافت فرسوده نیست.

معاون شهرسازی و معماری شهردار قم تصریح کرد: باوجود اینکه این محدوده در عوارض تقریباً تا ۷۵ درصد و در کاربری اقامت معاف هستند و باوجود طبقات تشویقی هنوز کسی را به سرمایه‌گذاری جذب نمی‌کند چراکه سود بیرون از بافت به‌صورت غیرمتعارفی بالاتر است.

کد خبر 466870

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سرمایه گذاران کلانشهر شهر کلانشهر قم قم ساخت و ساز شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرمایه گذار بافت تاریخی بافت فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۴۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

به گزارش صدای ایران از ایلنا، عضو شورای شهر تهران با تاکید بر این که دغدغه مهم و اصلی شهروندان محله جوادیه سکونت اتباع بیگانه است، گفت: شرایط به گونه‌ای است که ۶۰درصد از ساکنان این محلات را اتباع تشکیل می‌دهند. ۱۰ تا ۳۰درصد دانش‌آموزان مدارس این محله نیز از اتباع هستند.

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آنها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

دیگر خبرها

  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد