Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی ظهر چهارشنبه در نشست شورای مهارت استان سمنان به میزبانی استانداری با بیان اینکه استفاده از ظرفیت‌های مختلف مهارت آموزی تضمین کننده اشتغال است، بیان کرد: یکی از این ظرفیت‌ها آموزش‌های فنی و حرفه‌ای است که در سطح استان‌های کشور می‌بایست تقویت شود.

وی با بیان اینکه مشوق‌هایی برای سوق دادن متقاضیان تسهیلات اشتغال‌زایی به سمت مهارت آموزی می‌بایست وجود داشته باشد، افزود: بانک‌ها اگر بر اساس پیوست مهارت تسهیلات پرداخت کنند، قطعاً افراد نسبت به مهیا کردن پیوست آموزشی و مهارتی اقدام خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه تسهیلات بانکی زمانی مفید هستند که فرد بتواند از آن برای اشتغال و تولید استفاده کند که این دو مقوله به آموزش و مهارت نیاز دارند، بیان کرد: اگر کار آفرین مهارت داشته باشد پرداخت تسهیلات بدون مشکل و کار موفقیت‌آمیز خواهد بود و تاکید ما نیز بر این منظور است.

هاشمی درباره مهارت افزایی در سطح کشور، توضیح داد: ایران از لحاظ دانش آموختگان در رتبه ۴۶ جهان قرار دارد از بین ۱۳۴ کشور جهان از لحاظ بیکاری دانش آموختگان در جایگاه ۱۱۹ قرار دارد و این نشان می‌دهد که تلاش‌های بیشتری باید در زمینه بیکاری دانش آموختگان با عنایت به مهارت افزایی در کشور انجام شود.

وی ارائه آموزش مهارتی متناسب با نیاز بازار را یکی از مهمترین مسائل مرتبط با حوزه مهارت و اشتغال‌زایی دانست و تاکید کرد: مهارت باید سبب بالندگی و خلاقت و همچنین ارتقا شود لذا از این جهت دارای اهمیتی بسزایی است.

رئیس فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه ارائه آموزش‌های مهارتی باید با پیشرفت فناوری همراه شود، گفت: در صورت همراهی آموزش‌ها با فناوری می‌توانیم شاهد ایجاد و تقویت مراکز تخصصی‌تری مثل شرکت‌های دانش بنیان، مراکز تخصصی هوش مصنوعی، نانو تکنولوژی و… باشیم.

هاشمی با بیان اینکه فقدان تناسب مهارت و نیاز بازار دیگر موضوعی است که باید به آن توجه داشته باشیم زیرا همین امر، شکاف بزرگی را در کشور ایجاد کرده است، بیان داشت: هدایت، راهبری و سرمایه ملی رکن اصلی توسعه محسوب می‌شود اما باید توجه داشت که بازنگری در نگرش‌ها نسبت به مهارت، یکی از نیازهای امروز ایران اسلامی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه استان سمنان از لحاظ توسعه نیروی انسانی در رتبه چهارم کشور قرار دارد، ابراز کرد: رویکرد سازمان فنی و حرفه‌ای کشور توجه به ایجاد مراکز تخصصی ارائه مهارت و فاصله‌گرفتن از ارائه آموزش‌های مهارتی است که این امر یکی از موضوعات مطلوب از مسئولان فنی و حرفه‌ای استان سمنان و دیگر استان‌های کشور است.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه باید مهارت‌افزایی به روز متناسب با بازار و فناوری، نیاز است، تاکید کرد: به دنبال حضور بخش‌های آزاد و آموزشگاه‌های خصوصی در زمینه تناسب مهارت افزایی با توجه به فناوری‌های روز هستیم که در صورت تحقق این امر می‌توانیم به ارتقای مهارت آموزی امیدوار شویم.

هاشمی با اشاره به توافق نامه فنی و حرفه‌ای کشور با استانداری سمنان برای ایجاد چهار یا پنج مرکز تخصصی ارائه آموزش‌های مهارتی به جوانان، تاکید کرد: در صورت تحقق این امر، سمنان می‌تواند یکی از استان‌های پیشرو در زمینه مهارت افزایی تخصصی باشد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه ریزش نیروی کار به دلیل فقدان تطبیق با بازار جدید است، ابراز داشت: لازمه توسعه و رشد و بالندگی همراهی تولید و فناوری است از سوی دیگر در جهان پیش بینی شده مکه تا دو سال دیگر یعنی آغاز سال ۲۰۲۲ با پیشرفت فناوری ۱۳۳ میلیون شغل جدید ایجاد خواهد شد و لذا باید نتیجه گرفت که هر میزان مهارت دانش‌آموختگان در این مسیر قرار گیرد نرخ بیکاری کاهش می‌یابد و این اهمیت مهارت افزایی است.

رئیس فنی و حرفه‌ای کشور از میزبانی دو رویداد مهارتی در سمنان نیز خبر داد و بیان کرد: مرکز رصدخانه مهارت برای اولین بار در کشور در این استان ایجاد خواهد شد که رسالت و وظیفه آن رصد تناسب بازار با مهارت‌های مورد نیاز در سطح استان سمنان خواهد بود تا از کارهای کم اثر کاسته شود.

هاشمی از میزبانی سمنان در مسابقات ملی آزاد مهارت اصناف و مسابقات ملی آزاد قطعه‌سازی نیز خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت‌هایی که در زمینه‌های مختلفی مانند قطعه سازی در این استان وجود دارد می‌توان شاهد جذابیت رویدادهای مذکور بود که امیدواریم نتایج خوبی نیز از این رویدادها حاصل شود.

کد خبر 5115863

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اوسط هاشمی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بانک ها مهارت آموزی قاسم سلیمانی آیت الله مصباح یزدی ویروس کرونا اولین سالگرد شهادت حاج قاسم شیراز کرمانشاه آمار کرونا آلودگی هوا بوشهر گرگان عکس استانها شهرکرد شهرستان کرج جبهه مقاومت فنی و حرفه ای کشور دانش آموختگان مهارت افزایی استان سمنان ارائه آموزش آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۴۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد

منتخب مردم مشگین شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی گفت: بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد تسریع کرده و تلاش مضاعفی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل بابک رضازاده در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: رویکرد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان رویکرد مطلوب و شایسته نهاد عزت آفرین کمیته امداد است و باید با اشتغال و تولید ثروت وابستگی‌ها را به این نهاد کاهش داد.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی را با نگاه توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف کمیته امداد شاهد بودیم که امسال نیز با نگاهی از سر خیرخواهی باید موانع و مشکلات را رفع و نسبت به اشتغال فراگیر مددجویان و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌های عامل کمر همت بسته شود.

رضازاده گفت: در شأن کشور ما نیست که هر سال بر تعداد جمعیت تحت حمایت خود بیفزاییم بلکه بهتر است با راهکارهای منطقی و درست در حذف فقر از چرخه زندگی مردم همت کنیم.

منتخب مردم مشگین شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی بیان کرد: عمده مطالبات مردم، امروز در مباحث اقتصادی و معیشتی خلاصه می‌شود و بهتر است با کنار گذاشتن روش‌های غلط گذشته سیاست بهبود معیشت مردم را با حفظ شأن و عزت آنها مورد توجه و تمرکز قرار دهیم.

وی ادامه داد: در کنار بانک‌های عامل در صدور مجوزهای اشتغال و کارآفرینی باید تسهیل گری کرد تا موانع و مشکلات یکی پس از دیگری برطرف و به بهبود معیشت مردم به ویژه گروه‌های آسیب پذیر کمک کنیم.

کد خبر 748133

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند