Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ۵ تیم برتر از میان طرح های ارایه شده در فراخوان ستاد علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه علوم اجتماعی محاسباتی انتخاب شدند.

این مراسم که به صورت مجازی برگزار شد.

برترین ها به این شرح هستند:

تیم اول با همکاری میثم علیزاده، آمیتیس شیدانی و زینب صامعی با پروژه: برآورد قدرت سیاست‌مداران، رسانه‌ها، سلبریتی‌ها، اپوزیسیون و مردم در گفتمان‌سازی موضوعات مرتبط با کرونا با رویکرد شناختی

تیم دوم با همکاری حسین کرمانی،  امیر علی تفرشی، علیرضا بیات ماکو، علی آتش زر، سینا زمانی و  امیر محمد قدسی با پروژه: رهیافتی محاسباتی به فرآیندهای گفتمانی در جامعه ایران: شیوع ویروس کرونا در توئیتر و اینستاگرام

تیم سوم با همکاری بهنام کرمی،  شهریار غریب زاده و فاطمه باکویی با پروژه: بررسی دینامیک باورهای ارزشی در شرایط بحران: مولفه‌های اساسی اخلاق

تیم چهارم با همکاری دکتر عرفان صلواتی، زهرا برکچیان با پروژه: پیش‌بینی نفوذ پیام بر اساس محتوای معنایی آن و سوابق فعالیت دریافت کننده و ارسال کننده

تیم پنجم با همکاری دکتر زهره رافضی، دکتر لیلا رافضی و محمدعلی سلطانی با پروژه: تشخیص  و تبیین مدل تمایل به تبعیت از توصیه‌های بهداشتی بر اساس  تحلیل احساسات کاربران شبکه‌های اجتماعی

در این مراسم مجید نیلی احمدآبادی دبیر ستاد علوم شناختی معاونت علمی ریاست جمهوری نیز با بیان اینکه داده کاوی هوشمند به افزایش توان علوم شناختی برای تحریک جامعه علمی و شرکت‌های دانش بنیان کمک می‌کند، افزود: از این رو ستاد فراخوان جدیدی در این زمینه ارائه کرده تا تیم‌های برتر این حوزه شناسایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تحلیل داده‌ها نیاز به فناوری پسا AI (هوش مصنوعی) دارد، باید بدون تأخیر و با داده کاوی بتوانیم فناوری پسا AI را به بلوغ برسانیم،  ما باید به واسطه این فناوری درک مخاطب و اثربخشی را در یک موضوعی اندازه گیری کنیم.

وی بیان کرد: داده کاوی هوشمند به توان علوم شناختی می‌تواند در حکمرانی، سیاست‌های ملی و اقتصادی تأثیر بگذارد، ما می‌توانیم با استفاده از این فناوری با سرعت بیشتر و چشم بازتر سیاست گذاری و برنامه ریزی در حوزه‌های مختلف را داشته باشیم.

برچسب‌ها پژوهش علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پژوهش علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پژوهش علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخبار کنکور علوم شناختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۴۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • خبر خوش وزیر علوم برای نخبگان
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد