Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

انور قرقاش، وزیر مشاور امارات در امور خارجه این کشور در مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌ان درباره توافق نشست العلا گفت: هدف از این توافق حل بحران با قطر است و طرح اصلی آن تلاش برای تعیین اصولی برای عدم دخالت و نیز توافق درباره مسایلی است که به همه این کشورها آسیب می‌زنند از جمله افراط گرایی و تروریسم که بخش جدایی‌ناپذیر این توافق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرقاش در ادامه مدعی شد: ما به این توافق اطمینان داریم و با شور و اشتیاق در این مسیر گام برمی‌داریم اما باید این راه را تجربه کنیم تا از آن مطمئن شویم، امیدواریم با همکاری هم بتوانیم در این مسیر گام برداریم. ما اطمینان داریم چنین اختلاف ویرانگری که پشت سر گذاشتیم با همکاری روشن و شفاف ما در زمینه حل مشکلات، هرگز تکرار نخواهد شد.

وزیر مشاور امارات در امور خارجه این کشور در پاسخ به سوالی درباره لیست ۱۳ خواسته‌ای که چهار کشور عربی عربستان، امارات، بحرین و مصر تنظیم کرده و آن را شرط خود برای از سرگیری روابط با دوحه تعیین کرده بودند و از جمله آنها تعطیلی شبکه خبری الجزیره، تعطیلی پایگاه نظامی ترکیه و کاهش همکاری‌های قطر با ایران بودند، گفت: ما همواره این را می‌گوییم که این ۱۳ خواسته در آن مقطع زمانی حاکی از حداکثر موضع مذاکراتی (ما) بودند، فکر می‌کنم آنچه امروز به آن دست یافته‌ایم، سرفصل‌های کلی هستند که روابط میان کشورهای شورای همکاری خلیج (فارس) اساسا بر آنها بنا شده‌اند، در مورد مصر نیز این کشور عضو اتحادیه عرب است، بنابراین می‌توانیم این خواسته‌ها را خط مشی کلی چگونگی پیشبرد این روابط بخوانیم، به نظرم ما از این (توافق) بسیار خرسند هستیم و قصد داریم همه چیز را بر آن بنا کنیم، می‌خواهیم بر اساس آن (توافق) به آینده بنگریم و اطمینان یابیم که کشورهای شورای همکاری خلیج (فارس) در این منطقه بسیار آشفته از استحکام و اتحاد بیشتری برخوردار هستند و با انسجام کامل و یکپارچه به آینده چشم دوخته‌اند.

او در ادامه این مصاحبه نیز گفت: امارات به عربستان در مورد هدایت روند مذاکرات با قطر اعتماد کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انور قرقاش امارات قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۵۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.


دیگر خبرها

  • تاکسی هوایی امارات تا پایان 2025 به راه می افتد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • از خواسته‌های خود پا پس نمی‌کشیم/ چرا باید اسیران را بدون اطمینان از پایان جنگ آزاد کنیم؟
  • علی‌اف: فرانسه، هند و یونان در حال تسلیح ارمنستان علیه آذربایجان هستند
  • روایت رهبر انقلاب از توصیه‌‌ها به ایشان برای پذیرش خواسته‌های آمریکا
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • آیت الله خامنه ای : برخی توصیه می‌کنند یک خواسته آمریکا را قبول کنید تا مشکل حل شود / تحریم‌ها موجب شکوفایی استعداد‌ها شده
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد / امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است / هدایت اعتبارات بانکی به سمت تولید ضروری است