Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل ازایسنا، کافی است که نگاهی گذارا به لوگوی معروف‌ترین برندها و موسسه‌های معروف جهانی بیندازیم تا متوجه شویم که هر مقدار جهان اطرافمان به سمت پیچیدگی می‌رود، تبلیغات و طراحی و ارتباطات به سادگی نزدیک‌تر می‌شود؛ موضوعی که با سادگی می‌توان در لوگو یا آرم‌های معروف‌ترین موزه‌های جهان نیز مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موزه لوور
موزه «لوور» (louver museum)، یکی از مهم‌ترین و شلوغ‌ترین موزه‌های دنیا است که در شهر پاریس و در مجاورت رود سِن قرار دارد. این موزه که دستور ایجاد آن در سال ۱۹۰۰ برای یک نمایشگاه جهانی صادر شد، خودش یک اثر هنری معماری است که به آن کاخ‌ هنرهای زیبا نیز می‌گویند.

لوگوی موزه «لوور» که به نوعی ترکیبی از رنگ‌های سیاه و سفید است با یک تصویر عکاسی‌شده از ابرها در پشت حروف، ترکیب عجیب و البته ساده‌ای شده است. برخی معتقدند که تصویر کلی این لوگو در ذهن مخاطبان یادآور فیلم‌های نوآر (یک اصطلاح سینمایی که برای توصیف درام‌های جنایی استفاده می‌شود)‌ و قدیمی است. این درحالی است که در عین القای یک حس مبهم و نوستالژیک، از حروف ساده و سری شده و در واقع مدرن نیز بهره گرفته شده است. پیام این لوگو این است که «لوور» یک موزه جدی با آرزوهای بالا است.

موزه متروپولیتن نیویورک
متروپولیتن نیویورک از بزرگ‌ترین و مشهورترین موزه‌های جهان است که در منهتن نیویورک و در مجاورت ضلع شرقی سنترال پارک قرار دارد. این موزه حاوی مجموعه بزرگ و نادری از تاریخ اسلام و ایران باستان و در سال ۱۸۷۲ میلادی افتتاح شد.

موزه شهر نیویورک (Metropolitan Museum of Art) دارای یک لوگوی ساده است که طی سال‌ها بنا بر تغییرات جهان، با تغییراتی همراه شد. در توضیح این تغییر گفته شده است که دنیای فرهنگی به طرز چشمگیری تغییر کرده است. جهان شلوغ‌تر و پرهیاهوتر شده است و برای تأثیرگذاری باید به سمت ساده‌سازی پیش رفت. موزه متروپولین که از نام «The Met» در لوگوی خود استفاده کرده، یکی از قدرتمندترین دارایی‌های خود را در ارتباط با مخاطب، نام مستعارش عنوان کرده است.

موزه ویکتوریا و آلبرت
موزهٔ ویکتوریا و آلبرت (The Victoria and Albert Museum) در لندن از برترین موزه‌های جهان است. این موزه در سال ۱۸۵۲ تأسیس و به نام ملکه ویکتوریا و پرنس آلبرت که در جوانی درگذشت نام‌گذاری شد.

لوگوی موزه ویکتوریا و آلبرت به عنوان یکی از معروف‌ترین لوگوهای موزه‌های جهان شناخته می‌شود. لوگویی که با بهره‌گیری از ویژگی سادگی توانسته است به خوبی در ذهن مخاطبان خود نقش ببندد. تلفظ این لوگو  «vanda» که مخفف نام موزه و شامل دو حرف است که در امتداد یک خط مورب به هم می‌پیوندند. این دو حرف به طور هم‌زمان نمادی از تاثیر هر دو بخش، یعنی ویکتوریا و آلبرت است.

موسسه اسمیتسونین
موسسه اسمیتسونین سال ۱۸۴۶ با هدف افزایش و گسترش دانش، تاسیس و به افتخار جیمز اسمیتسون، دانشمند بریتانیایی که نخستین اهداکننده مالی و مؤسس آن بود، اینچنین نامگذاری شد. این موزه تا سال ۱۹۶۷ «موزه ملی ایالات متحده آمریکا» نامیده می‌شد.

اسمیتسونین (Smithsonian Institution) یکی از شناخته‌شده‌ترین و جامع‌ترین موزه‌های ایالات متحده آمریکا است که لوگوی آن نیز تلاش دارد تا این بزرگ و قدرمند بودن را نشان دهد. تصویر آرم که یک دایره بزرگ است که از فضای منفی ایجاد شده است. نمادی که نور دانش را نشان می دهد همراه با نمادی از وحدت، یک طرح آرم مناسب برای این موزه و هر موزه است.

موزه کودکان شیکاگو
این موزه (Chicago Children’s Museum ) که یکی از معروف‌ترین موزه‌های جهان برای کودکان و نوجوانان است و تلاش می‌کند فعالیت‌ها و نمایش‌های متعددی را برای جوانترین دوستداران هنر و علم در دنیا فراهم کند، لوگوی خود را نیز در همین راستا طراحی کرده است. آرم نیز این ویژگی را کاملاً بیان می کند. رنگ اصلی این طرح آبی است و تصویر کلیدی، اثر دستی کودک است که نشان می‌دهد این مرکز متعلق به کودکان است.

کد خبر 577981 برچسب‌ها موزه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موزه ترین موزه های جهان ویکتوریا و آلبرت معروف ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۵۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید

به گزارش خبرنگار مهر، دو بنای تاریخی در دو شهر و دو کشور هستند که شباهت زیادی دارند معماری دو بنا یکی در ترکمنستان و دیگری در شهر زنجان کشور ایران یکی از دهها ویژگی مشترک معماری، هنر و فرهنگی بین این دو کشور است.

آرامگاه سلطان احمد سنجر در شهر مرو کشور ترکمنستان واقع شده است این آرامگاه ۲۷ متر بلندی دارد و طول و عرض آن ۱۷ متر است. دیوارهای آن هم ۱۴ متر بلندی دارد ولی درون آن هیچ تزئیناتی ندارد. این آرامگاه یکی از بزرگترین مقبره‌های سلجوقی بوده و یک گنبد آبی با آجر لعاب هم داشته است. در کنارش مسجد و قصر و حیاط هم وجود داشته است.

در شهر زنجان نیز بزرگ‌ترین، قدیمی‌ترین، باشکوه‌ترین گنبد یا آرامگاه سلطان محمد خدابنده (اولجایتو) هشتمین سلطان مغول وجود دارد. این بنا اولین گنبد بزرگ آجری جهان است و ۴۸ متر ارتفاع دارد. گنبد از کاشی‌های فیروزه‌ای رنگ پوشیده و سقف داخل آن بالا با گچ‌بری‌ها و آجرهای رنگارنگ تزئین شده است.

هر دو بنا آرامگاه هستند. یکی مقبره هشتمین سلطان مغول در زنجان و دیگری نهمین سلطان امپراتوری سلجوقی در مرو. هر دو در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

بنای گنبد سلطانیه با الهام از معماری مقبره سلطان سنجر سلجوقی در دوره ایلخانی ساخته شده است. با این تفاوت که مقبره سلطان سنجر دارای پلان مربع است در حالی که سلطانیه هشت ضلعی ساخته شده است.

مقبره سلطان سنجر سلجوقی فارغ از تزئینات است اما گنبد سلطانیه با کتیبه‌ها و نقوش هندسی مختلف آراسته شده است.

همچنین هر دو بنا گنبد دو پوسته آجری دارند، در نمای بیرونی دو بنا نیز شباهت‌هایی دیده می‌شود.

کد خبر 6089699 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته
  • شهید جوادی را بهتر بشناسید
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید