Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پیمان قره داغی مدیرکل دفتر حفاظت از حقوق مصرف کننده رگولاتوری درباره دلیل کاهش میانگین زمان رسیدگی به شکایات در سامانه ۱۹۵ اظهار کرد: رگولاتوری با رصد برخط و مستمر وضعیت پاسخگویی اپراتور‌ها به شکایات مشترکان، برگزاری جلسات متعدد با مدیران دارندگان پروانه‌ها و تاکید بر پاسخگویی به موقع شکایات و درخواست‌های مشترکان، ایجاد وحدت رویه در نحوه رسیدگی و پاسخگویی به شکایات با موضوع مشابه در چهارچوب تعهدات پروانه اعطایی و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و سایر قوانین و مقررات مرتبط، راه اندازی سامانه‌های نظارتی مختلف مانند xdslplus، نت سنج و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. با هدف حل ریشه‌ای شکایات پر تکرار در سامانه ۱۹۵، توانسته است میانگین زمان پاسخگویی به شکایات را از ۶ روز کاری در سال گذشته به ۵ روزکاری در سال جاری برساند.

مدیرکل دفتر حفاظت از حقوق مصرف کننده رگولاتوری افزود: از آنجا که شکایات مربوط به عدم دایری و تخلیه سرویس به موقع یکی از شکایات پر تکرار سامانه ۱۹۵ بود، رگولاتوری توانست با اصلاح فرآیند‌های سامانه xdslplus جهت راه اندازی و جمع آوری سرویس مشترک، شکایت‌های مربوط به این حوزه را به حداقل رسانده و مشترک را از آخرین وضعیت سرویس درخواستی خود مطلع کند.

قره داغی گفت: با راه‌اندازی درگاه ثبت درخواست پهن باند ثابت (سامانه xdslplus)، رگولاتوری تمام درخواست‌هایی که در سراسر کشور توسط شرکت مخابرات ایران و اپراتور‌های FCP ثبت می‌شود را رصد می‌کند و علاوه بر این، کارگروه‌های استانی (با محوریت ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان‌ها و با حضور شرکت‌های ارائه دهنده سرویس) نیز موظف شدند به صورت مستمر درخواست‌های مرتبط با دایری و جمع آوری سرویس اینترنت را پایش کنند، با این اقدام تعداد شکایات و مدت زمان پاسخگویی به شکایات در این حوزه نیز کاهش پیدا کرده است.

وی ایجاد حساب کاربری برای دفاتر پیشخوان دولت و ICT روستایی و همچنین دفاتر پست را یکی دیگر از اقدامات رگولاتوری دانست و بیان کرد: در حال حاضر دسترسی ویژه‌ای برای دفاتر پست و پیشخوان در سراسر کشور، تعریف شده است که با استفاده از آن، دفاتر می‌توانند شکایات مربوط به خود را مشاهده و آن را بررسی کنند، در واقع رگولاتوری این دفاتر را ملزم کرد که با کاربری ویژه خود، سامانه را به صورت روزانه رصد کرده و شکایات مربوط به خود را بررسی و رفع کنند.

مدیرکل دفتر حفاظت از حقوق مصرف کننده رگولاتوری، بیان کرد: با نظارت رگولاتوری، پشتیبانی سامانه ۲۰۲۰ در ۲۱ استان کشور نیز متمرکز شده و قرار است استان‌های باقی مانده نیز تا پایان سال متمرکز شوند، چرا که با ساماندهی سامانه‌هایی از این دست میزان شکایت کاهش پیدا کرده و کیفیت پاسخگویی نیز بالا می‌رود.

قره داغی با اشاره به اینکه قطع سیم کارت شخصی به دلیل ارسال پیامک انبوه یا تبلیغاتی، یکی دیگر از شکایات پر تکرار است گفت: در این راستا به مناطق نه گانه رگولاتوری نیز دسترسی داده ایم تا شکایت‌های مربوط به استان‌های تحت پوشش خود را رسیدگی و شکایاتی که مربوط به قطعی سیم کارت است را به اپراتور مربوطه ارجاع دهند.

میزان شکایت ۹ ماه سال جاری چقدر است؟

وی در ادامه با اشاره به آمار شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ در نه ماهه اول سال جاری، بیان کرد: ۱۵۸ هزار و ۷۸۲ شکایت در این سامانه به ترتیب در حوزه‌های اینترنت، تلفن ثابت، تلفن همراه، خدمات پستی، دفاتر پیشخوان، تشعشعات و خدمات ارزش افزوده ثبت شده است، این آمار در همین بازه زمانی در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۶۶ مورد بوده است.

مدیرکل دفتر حفاظت از حقوق مصرف کننده رگولاتوری، بیان کرد: دلیل رشد این آمار کم شدن کیفیت ارائه خدمات از سوی اپراتور‌ها نیست، بلکه در این مدت به دلیل شیوع ویروس کرونا، نوع کسب و کارها، آموزش، تحصیل و... تغییر کرده و بر بستر اینترنت قرار گرفته است، از همین رو با کوچکترین قطعی و اختلال در شبکه، کاربران با سامانه ۱۹۵ تماس می‌گیرند، در صورتی که در گذشته اگر قطعی و یا اختلال موقت در شبکه به وجود می‌آمد، شکایتی در این مورد ثبت نمی‌شد، اما اکنون انتظارات مردم به واسطه نیازهایشان بالا رفته است و علاوه بر این، به دلیل آشنایی بیشتر مردم با سامانه ۱۹۵، میزان مراجعه به آن نیز افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: از سوی دیگر در گذشته خانواده‌ها یک سرویس داشتند و اغلب یک یا دو نفر به صورت همزمان از آن استفاده می‌کردند، اما امروزه به دلیل دورکاری کارمندان، آموزش و تحصیل آنلاین، خرید اینترنتی، تماشای آنلاین فیلم و سریال و... ممکن است چندین نفر به صورت همزمان از یک سرویس استفاده کنند و همین موضوع نیز باعث کاهش کیفیت در سرویس شده که در نهایت میزان تماس با ۱۹۵ را افزایش می‌دهد.

قره داغی افزود: یکی دیگر از دلایل افزایش تعداد شکایات این است که کاربران تمام شکایات خود را به رگولاتوری ارجاع می‌دهند، به عنوان مثال کاربران اختلال در شبکه شاد و سایت‌های دانشگاهی را نیز در سامانه ۱۹۵ ثبت می‌کنند، در حالی که این موضوع به رگولاتوری مربوط نمی‌شود.

وی یکی دیگر از دلایل افزایش شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ را راه اندازی سیستم call back در این سامانه دانست و افزود: در گذشته ممکن بود کاربر هنگام تماس با ۱۹۵ متوجه شود که ۱۵ یا ۲۰ نفر در صف انتظار وجود دارند، از همین رو ممکن بود از ادامه تماس صرف نظر کند، اما در حال حاضر کاربر می‌تواند با شماره گیری عدد یک، شماره تلفن خود را ثبت کرده تا اپراتور‌های ۱۹۵ در ساعاتی که سامانه، ترافیک کمتری دارد با آن شخص تماس بگیرند و از این طریق صدای همه افراد در سامانه ۱۹۵ شنیده می‌شود.

بیشتر بخوانید

مجهز شدن ۲۷ روستای شهرستان‌های فارس به اینترنت پرسرعت همراه اول

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اینترنت پرسرعت تنظیم مقررات سامانه ۱۹۵ یکی دیگر اپراتور ها راه اندازی قره داغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۶۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیمای استان گفت: سال گذشته یک‌میلیون و ۳۵۹ هزار تن سیمان در خراسان جنوبی تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل هفت درصد افزایش داشته است.


آریافر افزود: سال ۱۴۰۲ نیز یک میلیون ۲۷۱ هزار تن سیمان در دو کارخانه سیمان قاین و باقران تولید شد.

وی گفت: در کارخانه‌های سیمان استان تاکنون برای حدود ۷۰۰ نفر شغل ایجاد شده است.

مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان افزود: سیمان استان علاوه بر تأمین نیاز داخل، به کشور افغانستان نیز صادر می‌شود.

آریافر افزود: سال گذشته ۵۰۲ هزار تن سیمان به ارزش ۱۵ میلیون دلار صادر شده است.

همچنین در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کاری و واحد‌های نمونه خراسان جنوبی، واحد کارگری سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان معرفی شد.

در این جشنواره از شرکت سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان تقدیر شد.تولید سیمان در خراسان جنوبی ۷ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش ها در استان یزد
  • رشد ۴۳ درصدی میزان بارش در استان یزد
  • رتبه دوم تردد بین استانی به بوشهر رسید
  • ثبت کمترین میزان سوانح ریلی در یک دهه گذشته
  • ترددهای بین استانی در بوشهر ۲۵ درصد افزایش یافت
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • رشد ۱۹ درصدی میزان بارش‌ها در خراسان شمالی طی امسال