Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی دراین‌باره گفت: نیاز به واهمه و هراس نیست اما لازم است که هشیار باشیم.

کشور انگلستان که 130 میلیارد پوند سالانه هزینه بخش بهداشت و درمان می‌کند و معتقد است که نسبت به سایر کشورهای غربی سیستم بهداشت قوی‌تری دارد الآن دچار مشکل شده و از دیروز وارد قرنطینه شش‌‌ هفته‌ای شده‌اند. این ویروس انگلیسی حدود 70% میزان ابتلا را بالابرده و هنوز ثابت نشده که میزان بیماری‌زایی و مرگ‌ومیر آن بیش‌تر از واریانت قبلی باشد، اما در هفته اخیر تعداد بستری‌ها در انگلیس 20% بیشتر شده که نشان‌دهنده اهمیت این مسئله است زیرا این رقم بسیار بزرگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر بهداشت افزود: موضوع مهم این است که تا دیروز در کل دنیا 13 میلیون واکسن تزریق‌شده که شامل 1% از مردم دنیا می‌شود. پس‌سرعت تزریق واکسن بالا نیست و زمانی واکسن تأثیر خود را می‌گذارد که درصد قابل‌توجهی از مردم تزریق را انجام داده باشند و ایمنی جمعی حاصل‌شده باشد.

وی تصریح کرد: هنوز برای هیچ مرجع علمی رفتار این ویروس مشخص نیست. در ضمن می‌دانید که عده‌ای از کسانی که قبلاً مبتلا شده بودند مجدد مبتلا می‌شوند و چون از اپیدمی کلی فقط 9 ماه گذشته پس هنوز درصد ابتلای مجدد مشخص نشده و هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که بعد از یک سال چند درصد از افرادی که ابتلای واقعی پیدا کردند و یا توسط واکسن مبتلا شده‌اند ایمن خواهند بود. همچنین نمی‌دانیم آیا تغییرات ویروس موجب شود که یک سال دیگر نیاز داشته باشیم که دوباره واکسن بزنیم یا تأثیر آن تا یک سال ادامه داشته دارد. باید گفت که رفتار آینده ویروس کرونا مشخص نیست.

حریرچی در ادامه افزود: فرد ایرانی مبتلابه کرونای انگلیسی هم خوشبختانه به دلیل تعقیب مکرر سیستم بهداشت فردی شناسایی‌شده و چون ایشان خود اصول را رعایت کرده‌اند خطر رفع شده است، همچنین از تمامی اطرافیان او تست‌های متعدد گرفته‌شده و هیچ مورد انتقال و ابتلایی نداشته‌ایم؛ اما باید توجه کرد که این ویروس به کشورهای همسایه رسیده و امکان وارد شدن به کشور ما نیز وجود دارد. فعلاً علائم آن با قبلی تفاوت چندانی ندارد و تفاوت‌ها فقط توسط نمونه‌برداری در آزمایشگاه‌ها مشخص می‌شود.

رفتار با این ویروس مانند رفتار قبلی است و با شستشوی دست، فاصله‌گذاری اجتماعی و فیزیکی و استفاده از ماسک در تمام لحظات و اجتناب از تردد باید با آن مقابله کرد. مهم‌ترین نگرانی ما عادی پنداری و سهل‌انگاری در شرایطی است که میزان ابتلا و مرگ‌ومیر پایین آمده و در این شرایط مردم و مسئولین باید بیشتر رعایت کنند.

معاون وزیر بهداشت گفت: تا سال نو ما 73 روز باقی است اما توجه کنید که هر 24 ساعت آن برای کادر بهداشت و درمان ازلحاظ شدت کار و این بار عاطفی که روی افراد می‌گذارد، مثل یک قرن می‌گذرد.

ما تا عید چندین مراسم مذهبی و یا سنتی از قبیل خرید شب عید و غیره داریم، اما کرونا با هیچ‌کس شوخی ندارد و روبه‌رو شدن مردم باهم احتمال وسعت بیماری را بالا می‌برد.

حریرچی در پایان گفت: از مردم خواهش می‌کنم فعلاً تا اطلاع ثانوی به فکر برگزاری هیچ‌گونه مراسمی نباشند. باید از تجمع بی‌مورد خودداری کنیم چون عدم توجه به آن فاجعه به بار می‌آورد. ما الآن در نیستانی زنگی می‌کنیم که کمترین جرقه باعث آتش زدن نیستان زندگی همه ما می‌شود.

برنامه در انتهای الوند به تهیه‌کنندگی امیرحسین آذر، کارگردانی مسعود مرعشی و با اجرای نجمه جودکی، حامد مهربانی و مجید یحیایی از حدود ساعت ۷: ۲۰ صبح از شنبه تا چهارشنبه روی آنتن شبکه دوسیما می‌رود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم گرامیداشت فردوسی ترکمن‌ها در همه شهرستان‌های گلستان
  • ۲ شهید گمنام در آستان مقدس مسجد جمکران آرام می‌گیرند
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • برگزاری تجمع در خاش برای حمایت از دانشگاهیان آمریکا و اروپا
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان