Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@22:49:26 GMT

سردرگمی نخست وزیر انگلیس برای مهار کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۹۶۸۸۰

سردرگمی نخست وزیر انگلیس برای مهار کرونا

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، بوریس جانسون روز چهارشنبه با تشکیل جلسه اضطراری در مجلس عوام لایحه‌ای را روی میز گذاشته تا حمایت قانون‌گذاران کشورش را با آشفته بازار سیاست‌های بهداشتی دولت کسب کند. او با ایراد سخنانی پیش از آغاز رای‌گیری عنوان کرد که گونه جدید کرونا باعث افزایش بی سابقه آمار مبتلایان به این بیماری شده و چاره‌ای را جز بازگشت به قرنطینه سراسری کشور برای دولت نگذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: محدودیت‌ های کرونایی، از یک ماه و نیم دیگر به تدریج و نه یک‌باره کاسته خواهد شد و این روند ممکن است تا آخر ماه مارس (اواسط فروردین ۱۴۰۰) ادامه پیدا کند.

به گفته جانسون، محدودیت‌ها «آجر به آجر... بدون از دست دادن دستاوردهای سخت به دست آمده‌ای که از ما محافظت خواهد کرد» تعدیل می‌یابد.

نخست وزیر انگلیس درباره تعطیلی مدارس هم که در هفته‌های اخیر به پاشنه آشیل مناقشه دولت با اتحادیه‌های آموزشی تبدیل شده بود عنوان کرد؛ دولت تاجای ممکن مراکز آموزشگاهی را باز نگه داشت و به همین خاطر اولین مکان‌هایی خواهند بود که با رفع قرنطینه بازگشایی می‌شوند.

جانسون با این حال خاطر نشان کرد که درباره جدول زمانی بازگشایی مدارس «به شدت با احتیاط» اقدام می‌کند.

نخست وزیر انگلیس به رغم مخالفت جدی دانشمندان و کارشناسان بهداشت قصد داشت تا پس از پایان تعطیلات کریسمس، مدارس این کشور را به هر شکلی بازگشایی کند تا اوضاع را خلاف واقع و طبیعی نشان دهد.

او برای اجرای این سیاست به نیروی های مسلح متوسل شد تا از طریق طرح گسترده تست کرونا در مدارس، سلامتی دانش‌آموزان را تضمین کند. اما دو اتحادیه آموزشی انگلیس همان زمان هشدار دادند که اجازه بازگشت به دانش آموزان پس از تعطیلات کریسمس، آنها را در معرض خطر ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا قرار می‌دهد.

مرور سیاست های بهداشتی دولت جانسون در هفته‌های اخیر از نوعی سردرگمی و استیصال او برای مقابله با همه‌گیری کرونا حکایت دارد.

او روز یکشنبه در یک گفت‌وگوی زنده تلویزیونی تصریح کرد که به رغم افزایش انفجار گونه آمار مبتلایان به کرونا، قرنطینه سراسری را به عنوان آخرین گزینه نگاه می‌کند.

نخست وزیر انگلیس در تمام طول سخنانش از واکسیناسیون کرونا به عنوان راه حل نهایی برای خروج از بحران در این کشور یاد کرد و با اشاره به خرید ده‌ها میلیون واحد واکسن کرونا ادعا کرد که انگلیس اولین کشوری خواهد بود که از این وضعیت خلاص خواهد شد.

اما کمتر از ۲۴ ساعت بعد او در سخنانی که به طور زنده از شبکه‌های تلویزیونی انگلیس پخش شد از مردم انگلستان خواست که یک بار دیگر در خانه بمانند و تنها بر اساس ضوابطی که اعلام شده خانه را ترک کنند.

نخست وزیر انگلیس با اعلام قرنطینه سراسری در این کشور تاکید کرد که مقامات بهداشتی سطح وخامت شیوع کرونا را به رده ۵ ارتقاء داده‌اند که این مساله از به حداکثر رسیدن ظرفیت مراکز بهداشتی و درمانی برای رسیدگی به بیماران کووید ۱۹ حکایت دارد.

جانسون تاکید کرد که افراد تنها در شرایط اضطراری، شامل خرید اقلام ضروری، مراجعه به درمانگاه و فرار از اذیت و آزار خانگی، قادر به خروج از منزل هستند. همچنین افراد شاغل تنها در حالی که امکان کار در خانه وجود نداشته باشد می‌توانند خانه را ترک کنند.

پیشتر بالاترین مقام‌های پزشکی سراسر بریتانیا (انگلیس، ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی) با صدور بیانیه‌ای مشترک سطح هشدار کرونایی در این کشور را به بالاترین حد ارتقاء دادند.

در این بیانیه که یک نسخه آن در رسانه‌های انگلیس منتشر شد، آمده است که اگر محدودیت‌های کرونایی برای مهار شیوع این ویروس تشدید نشود سازمان خدمات درمانی این کشور ظرف ۲۱ روز آینده از پا درخواهد آمد.

این بیانیه می‌افزاید: بسیاری از بخش‌های نظام سلامت کشور تحت فشار سهمگینی قرار دارند. آمار ابتلا به کرونا به شدت بالاست و شمار زیادی از بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها و بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

نویسندگان این بیانیه با اشاره به اینکه آمار ابتلا به کرونا همه جا در حال افزایش است، تصریح کردند: اطمینان نداریم که سازمان ملی بهداشت تحمل فشار بیشتری را داشته باشد.

روزنامه دیلی تلگراف امروز (چهارشنبه) در گزارشی نوشت، به اسنادی دست پیدا کرده که نشان می‌دهد اگر درمانگاه‌های کشور اشباع شود، بیماران کرونایی به قید قرعه درمان می‌شوند. به عبارت دیگر «هنگامی که منابع درمانی کافی نباشد تصمیم‌گیری برای درمان بیماران بر اساس مصلحت اجتماعی (و نه فردی) اتخاذ می‌شود»

این وضعیت در ابتدای همه گیری کرونا هم پیش آمد و بیمارستان‌ها ناگزیر به درمان افرادی روی که شانس زنده ماندن آن‌ها بیشتر بود. این درحالیست که در ابتدای موج دوم شیوع کرونا، جانسون اطمینان داد که زیرساخت‌های لازم برای مقابله با بحران پیش رو پیش بینی شده است ...

حالا قانونگذاران انگلیسی قرار است در اوج سردرگمی از آینده‌ بحرانی که دولت هم از مقابله با آن عاجز مانده به لایحه‌ای رای دهند که فرجام آن مشخص نیست اما دست کم پشت دولت در ادامه مسیری که مقصدش ناپیداست خالی نخواهد بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بوریس جانسون کرونا قرنطینه محدودیت های کرونایی تعطیلی مدارس واکسن کرونا کووید ۱۹ نخست وزیر انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۶۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند

یک سند دولتی نشان می‌دهد هزاران پناهجویی که قرار است  توسط وزارت کشور انگلیس به رواندا اخراج شوند، ارتباط خود را با این وزارتخانه از دست داده‌اند.

به گزارش روزنامه تلگراف، از ۵ هزار و ۷۰۰ نفری که برای اخراج از کشور معرفی و شناسایی شده‌اند، فقط ۲ هزار و ۱۴۵ نفر همچنان با وزارت کشور ارتباط دارند و می‌توان جای آن‌ها را برای بازداشت پیدا کرد.

برخی کارشناسان می‌گویند بسیاری از این افراد برای اینکه به آفریقا فرستاده نشوند احتمالا به صورت عمدی مخفی شده یا به ایرلند رفته‌اند.

حزب کارگر این وضعیت را یک «مضحکه» توصیف کرد و گفت که چنین رخدادی «عدم تسلط کامل» دولت بر سیستم پناهندگی را آشکار می‌کند.

انگلیس قصد دارد پناهجویان را در سفری یک طرفه، به رواندا در شرق آفریقا بفرستد تا بدین ترتیب از ورود بیشتر آنان به خاک خود جلوگیری کند. اما به نظر می‌رسد این آخرین مورد از مجموعه شکست‌های دولت انگلیس در طرح اخراج پناهجویان به رواندا باشد.

فیلیپو گراندی، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل و ولکر ترک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل پیش‌تر در بیانیه‌ای مشترک از انگلیس خواستند تا در طرح خود برای انتقال پناهجویان به رواندا تجدیدنظر کند و هشدار دادند که این اقدام تأثیر مضری بر حقوق بشر و حمایت از پناهندگان خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناک
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • خطر شورش‌های درون حزبی بیخ گوش نخست وزیر انگلیس
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • نخست‌وزیر جدید هائیتی منصوب شد
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • سید حسن خمینی به نخست وزیر بورکینافاسو: طرح مسئله فلسطین از زبان شما به عنوان یک کشور مستقل و تاثیرگذار در آفریقا می تواند خیلی کمک کند
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن