Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقالات برتر دومين همايش ملی ادبيات مقاومت که با بخش ویژه «شهید حاج قاسم سلیمانی» از صبح امروز آغاز به کار کرده بود، در مراسم اختتامیه معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ «علیرضا حسینی» رییس دانشگاه کوثر و دبیر علمی دومین همایش ملی ادبیات مقاومت عصر امروز چهارشنبه (۱۷ آبان ماه) در آيين اختتامیه این همايش اظهار داشت: دومين همايش ملي ادبيات مقاومت با محوريت سردار سپهبد قاسم سليماني امروز به ميزباني دانشگاه كوثر و با رعايت پروتكل‌هاي بهداشتي و با حضور تعداد اندكي از ميهمانان به صورت حضوري و بيش از ١٠٠ نفر از پژوهشگران به صورت مجازي از كشورهاي لبنان، سوريه، بحرين، عراق و ايران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وي افزود: بيش از ٢٢٠ مقاله از پژوهشگران و دانشجويان به اين همايش ارسال شده بود كه از بين آن‌ها تعداد ٢١ مقاله در سه پنل تخصصي به صورت مجازي ارائه شد و در نهايت مقاله های برتر معرفی شدند.

 

حسینی با بیان اینکه این همایش در دو بخش ویژه «شهید حاج قاسم سلیمانی» و بخش عام برگزار شد، از جمله محورهای بخش ویژه شهید سپهبد سلیمانی را نقش شهید سلیمانی در ارتقای صلح و امنیت منطقه و جهان اسلام،  نقش این شهید در ایجاد وحدت در جبهه ­های اسلامی، راهبرد صیانت از دستاوردهای شهید سپهبد قاسم سلیمانی،  نقش شهید در تغییر موازنه قدرت در منطقه و جهان اسلام،  نقش این سردار اسلام در ناکامی طرح­ های آمریکایی و اسراییلی در منطقه خاورمیانه و نقش دیپلماسی فعال شهید سپهبد قاسم سلیمانی در منازعات منطقه اعلام کرد.

 

رییس دانشگاه کوثر بجنورد اظهارکرد: ادبیات مقاومت و مطالعات تطبیقی، مطالعات مردم شناسی،  فرهنگ عامه و ادبیات شفاهی،  نقد اسطوره شناختی، زبان شناسی، مطالعات فرهنگی، نشانه شناسی ملی و قومی، وحدت ملی و قومی، ادبیات حماسی، مبانی انسان شناسی و فرهنگ و تاریخ ایران باستان هم بخشی از محورهای بخش عام به شمار می رود. 

 

در پایان این همایش یک روزه، مقالات برتر به شرح ذیل اعلام شد:


محور ويژه شهيد قاسم سليماني:  
مريم جلالي‌نژاد از دانشگاه رازي كرمانشاه
حسين محسني از دانشگاه محقق اردبیلی
محمدنبي اخلاقي پژوهشگر

 
مقاومت و پژوهشگران حوزه زبان عربي و انگليسي:
خديجه شهاب از دانشگاه لبنانی لبنان
محمد نوری الموسوی، نجلا حمید مجید از دانشگاه بابل عراق
محمد غفوري‌فر، سميه اميرآبادي از دانشگاه کوثر


ادبيات مقاومت، نقد و آسيب شناسي:
الله‌كرم عباسي از دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اصفهان
علي آسمند جونقانی، معصومه محمدنژاد از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
اميد وحداني‌فر از دانشگاه بجنورد

پایان پیام/71

منبع: شبستان

کلیدواژه: همایش ملی ادبیات مقاومت ادبیات مقاومت مقالات برتر ادبیات مقاومت قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۷۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر چهارشنبه در اختتامیه دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب»، گفت: باید به تاریخ و تمدن کشور و آنچه در طول قرون به یادگار مانده افتخار کنیم، در دوران دفاع‌مقدس، ادبیات کهن حس تعلق خاطر به ارزش‌ها و اعتقادات را در رزمندگان نوجوان و جوان تقویت کرده بود.

وی افزود: امروز اگر کشور ما با ثبات و امنیت است، مرهون تلاش گذشتگان و نسل حاضر است که توانستند در راستای حفظ و اعتلای فرهنگ ایران‌اسلامی مؤثر واقع شوند.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: اساساً شخصیت و تربیت در سنین کودکی، پیش‌دبستانی و دبستان که فطرت انسانی پاک است، تأثیر بسیاری می‌پذیرد.

وی اضافه کرد: در دوران کودکی و نوجوانی آنچه را که در قالب شعر و داستان فراگرفتیم در وجود تک‌تک ما نهادینه شده است و آنچه که در کنار ادبیات و کتاب به دست آوردیم نباید از یاد ببریم.

استاندار همدان گفت: هنر در قالب شعر، داستان، نقاشی، خوشنویسی و فیلم می‌تواند مفاهیم بسیار ارزشمندی در وجود انسان نهادینه کند.

وی بیان کرد: از همه کسانی که در عرصه‌های فرهنگ‌سازی برای کودکان تلاش می‌کنند، همچنین از پیشکسوتان حاضر در جمع قدردانی می‌کنم.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: فعالان فرهنگ‌ساز در حوزه کودکان و نوجوانان نسبت به فرهنگ ملی و اعتقادی، توجه ویژه داشته باشند.

وی اظهار داشت: شعرای بزرگی در طول قرون همچون حافظ، سعدی و باباطاهر داشتیم که سرآمد هستند و در دنیا نظیر ندارند، این بزرگان افتخارات فرهنگی و ادبی ما به شمار می‌روند.

قاسمی‌فرزاد گفت: برای تداوم این زنجیره باید در نسل‌های امروز و فردا این گنجینه گرانبها حفظ شود، به طوری که ادبیات فاخر فرهنگی را با زبان ادبیات روز منطبق و به کودکان و نوجوانان آموزش داد.

وی عنوان کرد: فضای مجازی آسیب بزرگی است که در خلال آن، محتوای هجو و نامربوط که با فرهنگ ما همخوانی ندارد؛ به جوانان و نوجوانان منتقل می‌شود.

قاسمی‌فرزاد ادامه داد: ادیبان، شاعران و نویسندگان با روش‌های نوآورانه می‌توانند بین نوجوانان و جوانان و فضای مجازی فاصله ایجاد کنند.

وی اظهار داشت: یاد کودکانی که در این ایام زیر بمباران‌های شنیع‌ترین افراد به خاک و خون کشیده شدند را گرامی می‌داریم. در طول حدود هفت ماه بیش از ۳۴ هزار انسان که نیمی از این تعداد کودک بودند به شهادت رسیدند.

استاندار همدان گفت: کودکان مظلوم غزه نباید فراموش شوند، بلکه مظلومیت کودکانی که بی‌گناه به خاک و خون کشیده شدند در ادبیات مقاومت انعکاس یابد.

وی افزود: امروز ایران‌اسلامی افتخار دارد به برکت خون شهدا در مقابل مستکبران بایستد از همین رو نقش شعرا و نویسندگان در تقویت و انتقال این فرهنگ بسیار حیاتی است.

کد خبر 6094530

دیگر خبرها

  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • شعر فارسی فلسطین به دست عرب زبانان نمی‌رسد
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)
  • فراخوان ارسال مقالات به همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!