Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@13:13:20 GMT

ترامپ و قماربازی با پرچم فریب درباره ایران

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۹۷۹۰۶

ترامپ و قماربازی با پرچم فریب درباره ایران

هیاهویی که این روزها رسانه‌ها و مقام‌های آمریکایی درباره ایران به راه انداخته‌اند ممکن است آخرین قمار دونالد ترامپ برای دور کردن افکار عمومی از اقدامی باشد که او قصد دارد برای تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری انجام دهد. - اخبار بین الملل -

گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم- کنگره آمریکا امروز چهارشنبه 6 ژانویه تشکیل جلسه داده تا با بررسی آرای الکترال کالج آمریکا و احتمالا تایید آن، «جو بایدن» را رسما رئیس جمهوری آینده این کشور اعلام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلسه در حالی تشکیل می‌شود که دونالد ترامپ همچنان بر ادعاهای خود مبنی بر وقوع تقلب در انتخابات ریاست جمهوری امسال تاکید دارد.

همزمان با برگزاری این نشست و حواشی پرتنش آن، رسانه‌های آمریکا ادعای دیگری مطرح کرده‌اند مبنی بر اینکه شماری از مراکز کنترل ترافیک هوایی در نیویورک روز دوشنبه پیام صوتی تهدیدآمیزی را از افرادی ناشناس دریافت کرده‌اند مبنی بر اینکه قرار است برای گرفتن انتقام شهادت سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه قدس پاسداران انقلاب اسلامی روز چهارشنبه با هواپیما به ساختمان کنگره آمریکا حمله شود.

نیوزویک مدعی شده بود دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا در حال انجام تحقیقات پیرامون این هستند که هنگام پرواز هواپیمایی از مبدا «سان‌خوان» به مقصد فرودگاه جان‌اف‌کندی در نیویورک پیامی با این مضمون برای خلبان مخابره شده است: «ما برای گرفتن انتقام سلیمانی چهارشنبه یک هواپیما را به سمت ساختمان کنگره پرواز خواهیم داد.»

مشابهت‌سازی تهدید با حملات 11 سپتامبر

جنس این خبر که رسانه‌های آمریکایی با هیجان در حال مانور دادن بر روی آن هستند اساساً هیچ تفاوتی با فضاسازی‌هایی که در چند هفته  گذشته رسانه‌ها و مقامات آمریکایی با ادعای احتمال اقدام ایران علیه منافع آمریکا در سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی منتشر کرده‌اند، ندارد غیر از اینکه در آن تلاش شده از جنبه‌های دراماتیک حادثه 11 سپتامبر و تداعی‌های تصویری-هیجانی مرتبط با آن برای زنده نگاه داشتن «تهدید» احتمالی ایران در افکار عمومی بهره‌گیری شود.

اگر مروری به مجموعه اخباری که طی هفته‌های گذشته در رسانه‌های آمریکا درباره ایران منتشر شده‌اند داشته باشیم می‌بینیم که تقریباً هر روز فعل یا سخنی درباره احتمال بروز درگیری با ایران پررنگ شده؛ تحرکات گروه‌های هم‌پیمان با ایران در عراق، احتمال تعطیلی سفارت آمریکا در بغداد، پرواز بمب‌افکن‌های آمریکا در خلیج فارس، پرواز هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا بر فراز بغداد، تهدید ترامپ علیه ایران، ارسال ناوهواپیمابر به منطقه، اعزام زیردریایی‌ هسته‌ای آمریکا به خلیج فارس، سفرهای مقام‌های آمریکایی به منطقه و ... همگی به گونه‌ای مخابره شده‌اند که گویی درگیری با ایران هر لحظه ممکن است اتفاق بیفتد.

احتمال تقابل تا چه حد است؟

در تمام این اخبار و تحرکات، آنچه مشهود است این است که این فضاسازی‌ها بیشتر از آنکه معلول تغییراتی ملموس در واقعیت‌های میدانی روی زمین باشند و برآمده از آن باشند ممکن است از طریق ایجاد خطاهای محاسباتی یا رویدادهای تصادفی  به علت و عامل تغییر در واقعیت‌های میدانی تبدیل شوند. 

جمهوری اسلامی ایران درست ساعاتی بعد از ترور سردار سلیمانی اعلام کرده که «انتقام سخت» حتمی است و مکان، زمان و شدت آن را خود تعیین خواهد کرد. در چنین شرایطی، هر گونه اقدام از سوی دولت ترامپ، نه تنها احتمال پاسخ یا شدت پاسخ ایران را تضعیف نمی‌کند بلکه آن را تشدید خواهد کرد و زمان آن را به جای به عقب انداختن، جلوتر خواهد آورد.

البته اگر واقعیت‌ها در نظر گرفته شوند به نظر نمی‌رسد دولت ترامپ دنبال ایجاد درگیری با ایران باشد. واشنگتن به خوبی می‌‌داند که چه از لحاظ سیاسی و چه از لحاظ تقویم زمانی در وضعیتی قرار ندارد که بتواند اقدامی علیه ایران صورت دهد و کنگره و افکار عمومی آمریکا هم  از تشدید تنش‌ها علیه ایران حمایت نمی‌کنند.

آخرین قمار

با این تفاصیل چه سناریوی دیگری درباره جنجال‌ها و هیاهوهایی که ترامپ به راه انداخته محتمل است؟ یک سناریو این است که این هیاهوها ممکن است  آخرین قمار ترامپ برای دور کردن افکار عمومی از اقدامی باشد که او قصد دارد برای تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری انجام دهد.

دونالد ترامپ تا به حال به هر اقدام دور از ذهن برای برگرداندن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری متوسل شده: از فشار بر مقام‌های ارشد ایالت جورجیا برای تقلب در آرا به نفع او گرفته تا درخواست از مایک پنس برای استفاده از ریاست تشریفاتی‌اش بر جلسه کنگره جهت رد کردن آرای الکترال و رد کردن پیروزی انتخاباتی بایدن. 

سابقه رفتاری و سبک شخصیتی ترامپ موجب می‌شود اینکه او فکر کند می‌تواند از مشغول کردن افکار عمومی به احتمال بروز رویدادی پرطمطراق مثل جنگ با ایران برای رقم زدن اتفاقی به نفع خودش مثل تغییر نتیجه انتخابات استفاده کند، احتمال دور از انتظاری نباشد. دیگر خصلت مشهود در شخصیت ترامپ این است که او آنجا که پای نفع شخصی‌اش در میان است حاضر است از پرهزینه‌ترین روش‌ها استفاده کرده و اموال و امکانات دولتی را در جهت منافع خودش به خدمت می‌گیرد.

آنچه این احتمال را تقویت می‌کند این واقعیت است که اگر آمریکا قصد انجام حمله غافلگیرانه داشته باشد، نیازی به اعلام و برجسته کردن آن در رسانه نخواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دونالد ترامپ دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری نتیجه انتخابات افکار عمومی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۷۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین

رئیس جمهور سابق آمریکا در واکنش به اعتراضات گسترده دانشجویان این کشور در حمایت از فلسطین نوشت: فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا پس از دستگیری صدها دانشجو در دانشگاه های آمریکا به دلیل تظاهرات حمایتی از فلسطین، مخالفت خود را با این اعتراضات اعلام کرد.

ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی خود به نام "Truth Social"، نوشت: «فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! !!!» 

این در حالی است که دانشجویان در سراسر آمریکا تجمعات اعتراضی خود را در کالج‌ها تشدید کرده‌اند.

وی همچنین در مطلبی دیگر از عملکرد جو بایدن در این مدت انتقاد کرد. وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر سال گذشته میلادی نوشت: «اگر من رئیس‌جمهور بودم هفتم اکتبر هرگز اتفاق نمی‌افتاد، حتی یک فرصت کوچک.»

منابع خبری از تظاهرات گسترده در دانشگاه تگزاس آمریکا، در همبستگی با ملت فلسطین در غزه و در  مخالفت با واشنگتن در حمایت از رژیم صهیونیستی خبر دادند.

همچنین منابع خبری همچنین از استقرار گسترده نیروهای پلیس آمریکا در دانشگاه آستین در ایالت تگزاس برای مقابله با دانشجویان حامی فلسطین گزارش دادند. 

خبرنگار الجزیره گزارش داد که دانشجویان کالیفرنیا ارواین و کالیفرنیا ریورساید تحصن‌های «باز و فراگیر» خود را علیه جنگ در غزه آغاز کردند.

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز  برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

پلیس آمریکا برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد. 

رسانه آمریکایی گزارش دادند که  پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکاتداوم تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • رحیم‌پور ازغدی: یهودی‌ها اصلا تمام شدند | در آمریکا می‌گفتند «مارگ بار اسرائیل» +فیلم
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • پرچم ایران در دست تظاهرکنندگان ایالت اوتاوا آمریکا
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟