Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@06:00:53 GMT

چالش های پیش روی قیمت‌گذاری فولاد

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۹۸۶۱۴

چالش های پیش روی قیمت‌گذاری فولاد

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  پیدا و پنهان قیمت‌گذاری فولاد در برنامه گفت و گوی ویژه خبری ۱۷ دی ماه با حضور اسماعیلی معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صمت و جهرمی معاون عملیات بورس‌کالا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


اسماعیلی معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صمت با اشاره به اینکه کاهش قیمت پایه شمش از ۸۰ به ۷۰ درصد قیمت منطقه ای توسط وزیر صمت به دلیل کاهش نسبی قیمت محصولات است گفت: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که حدود ۳۰ میلیون تن فولاد تولید می کنیم و نزدیک به ۱۰ میلیون تن صادرات داریم، یعنی مقادیر قابل توجهی فولاد بیشتر از مصرف داخلی در کشور داریم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: گاهی اوقات گفته می‌شود که ما انرژی صادر می‌کنیم که البته به آن اعتقاد نداریم، گاز آب و برق، یارانه بسیار بالایی دارد.

معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صمت اظهار کرد: با این وضعیت مردم انتظار دارند تا قیمت پایین باشد، واقعیت به گونه‌ای بود که قیمت ها قابل قبول نبود ، در ستاد اقتصادی مصوبه ۵ بنده ای در ارتباط با کاهش قیمت محصولات فولادی صادر شد، همه این مسائل در این راستا بود تا محصولات فولادی با قیمت مناسب به دست مردم برسد.

اسماعیلی با اشاره به اینکه چه کسی از وزارت صنعت گفته که بورس ساز و کارش را کنار بگذارد ، مگر این مدت غیر از این بوده است گفت: بحث ما در خصوص قیمت پایه است، ما متقاضی سقف قیمت در بورس نیستیم و ما نمی‌گوییم با چه قیمتی عرضه شود.

او اظهار کرد: باید دید شمش، میلگرد و ورق را با چه قیمتی می خواهیم به دست مردم برسانیم، در کشور ۱۰ میلیون تن فولاد  صادر می شود و بعد می‌خواهیم میلگرد را با ۱۵ هزار تومان به دست مردم بدهیم لذا ما باید به دنبال ساز و کارها باشیم ، قیمت پایه منصفانه باید لحاظ کرد و در رقابت عادلانه ، کالا با قیمت منصفانه به دست مردم برسد.

اسماعیلی با اشاره به اینکه بورس کالا در حال گران کردن کالا است افزود: لوله پروفیل باید در بورس کالا عرضه شود اما بورس به دلیل تنوع کالا ، این محصول را قبول نکرده است، بنابراین باید کالا با قیمت متعادل به دست مردم برسد، ماده ۱۵ و ۱۶ شیوه‌نامه قیمت گذاری فولاد می‌گوید هر کسی که از بورس کالا خرید کرد بلافاصله باید در سیستم جامع صمت ثبت نام کند و تا انتهای کار روال مشخص باشد، وزارتخانه مصوبات زیادی دارد و باید اجرا شود.

بیشتر بخوانید

تاثیر اجرای شیوه‌نامه ساماندهی عرضه و تقاضای فولاد بر صنعت لوازم خانگی

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت فولاد بورس کالا دست مردم بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۸۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • دانا و همان چالش قدیمی: زمین‌های‌علی‌آباد!
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!