Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@09:24:44 GMT

تست شخصیت شناسی بر اساس چگونگی نوشتنx

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۹۹۳۰۸

تست شخصیت شناسی بر اساس چگونگی نوشتنx

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، تست‌های شخصیت شناسی، یکی از راه‌های دستیابی به زوایای پنهانی افراد است. این زوایای پنهان در زندگی بسیار مهم هستند به گونه‌ای که اخلاق، رفتار و حتی شیوه‌ی زندگی افراد را می‌توانند تحت تاثیر قرار دهند.

بیشتر بخوانید؛ تیپ شخصیتی خود را با این تست کشف کنید

تست زیر نیز یکی از همان تست‌های آشکار کننده‌ی زوایای پنهان شخصیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایکس را چگونه می‌نویسید؟

۱- از پایین سمت راست تا بالا سمت چپ، سپس از پایین سمت چپ تا بالا سمت راست:

شما فردی پاک‌نیت و قابل اعتماد هستید و به ندرت درمورد دیگران صحبت می‌کنید. علاوه بر آن شخصی خوشبین هستید و به آینده امیدوارید. قدردانی شما از داشته‌هایتان دلیل شادی شما است. بسیار کم پیش می‌آید اعتراضی بکنید و با آغوش باز پذیرای اتفاقاتی که برایتان می‌افتند هستید. شعار شما این است: این نیز اتفاق می‌افتد.

۲-از پایین سمت چپ تا بالا سمت راست، سپس از پایین سمت راست تا بالا سمت چپ:

شما به خوبی از پیشینه‌ی خود و جایی که آمده‌اید آگاهی دارید و هرگز آن را فراموش نمی‌کنید. به دلیل قدردانی از گذشته‌ی خود می‌توانید به راحتی با چالش‌های پیش روی زندگیتان روبرو شوید. همچنین شما برای گذشته‌ی خود به دلیل تغییراتی که در شما ایجاد کرده و به شکل کنونی تبدیلتان کرده، ارزش قائلید. علاوه بر این، شما خود را مطابق میل دیگران تغییر نمی‌دهید، زیرا برای شخصیتی که امروز دارید بسیار تلاش کرده‌اید.

۳- از بالا سمت راست تا پایین سمت چپ، از پایین سمت راست تا بالا سمت چپ:

شما فردی کاملا خودجوش هستید و نمی‌توان کار بعدی شما را پیشبینی کرد. کنار شما بودن بسیار هیجان انگیز است، زیرا هر لحظه با شما پر از سورپرایز هست و حکایات جالب زیادی برای اشتراک گذاشتن دارید. شما دوست ندارید توسط عرف پیش روید و گاهی محدودیت‌ها و قوانین را زیرپا می‌گذارید تا بفهمید درصورت انجام آن‌ها چه اتفاقاتی می‌افتد. شعار شما این است: همه چیز را زیر سوال ببرید، زیرا نباید هیچ‌چیز را کاملا مسلم دانست.

۴- از پایین سمت راست تا بالا سمت چپ، سپس از بالا سمت راست تا پایین سمت چپ:

شما شخصی بسیار شهودی هستید و غریزه‌ی شما به ندرت ناامیدتان می‌کند. شما به غرایز خود اطمینان می‌کنید تا به شما بگوید آیا شخصی قصد اذیت و آزار دارد یا خیر. علاوه بر این برای تصمیم‌گیری‌ها به غریزه‌ی خود اعتماد می‌کنید. شما بهترین‌ها را در مردم می‌بینید و همیشه مشتاقید به آن‌ها فرصت دوم بدهید. می‌دانید که گذر زمان تغییر می‌آورد و همیشه منتظر تغییر در خودتان و عزیزانتان هستید.

۵-از بالا سمت چپ تا پایین سمت راست، سپس از پایین سمت چپ تا بالا سمت راست:

شما به طرز شگفت آوری باانگیزه و جاه‌طلب هستید. وقتی دنیا بر ضد شما می‌گذرد، باز هم رویاهایتان را دنبال می‌کنید. به دیگران اجازه نمی‌دهید که مسیر زندگیتان را مشخص کنند، زیرا می‌دانید که زندگی برای جلب رضایت دیگران به پشیمانی منجر می‌شود. زمانتان را برای انجام کار برای دیگران تلف نکنید. در این صورت مردم به شما احترام می‌گذارند و شجاعت شما را تحسین می‌کنند.

۶- از پایین سمت چپ تا بالا سمت راست، سپس از بالا سمت چپ تا پایین سمت راست:

شما همیشه به دنبال درجات جدید برای رسیدن، اهداف جدید برای دستیابی و تجارب جدید برای کشف کردن هستید. شما در کار‌ها پیشگام هستید و کار‌هایی را انجام می‌دهید که هیچکس جرات انجام آن را ندارد و راه را برای دیگران باز می‌کنید. هنگامی که قصد انجام کاری را دارید، منصرف کردنتان سخت است و معتقدید شکست‌ها و ناامیدی‌ها بخشی از مسیر موفقیت‌اند. علاوه بر این وقتی به هدفی می‌رسید زیاد خوشحال نمی‌شوید و به دنبال هدفی دشوارتر برای دستیابی می‌گردید.

۷- از بالا سمت چپ تا پایین سمت راست سپس از بالا سمت راست تا پایین سمت چپ:

شما شخصی وظیفه‌شناس هستید و در انجام وظایف و مسئولیتتان دقت زیادی دارید. همچنین ترجیح می‌دهید که کار‌ها را به روش صحیح انجام دهید و تمام حواستان را به کارتان بدهید. شخصی کمالگرا هستید و گاهی از نزدیک شدن به موارد ناشناخته می‌ترسید، اما از مسائلی که با آن‌ها آشناییت دارید، احساس راحتی و امنیت می‌گیرید. مردم شما را قابل اطمینان می‌بینند و روی صداقتتان حساب می‌کنند.

۸- از بالا سمت راست تا پایین سمت چپ، سپس از بالا سمت چپ تا پایین سمت راست:

شما دارای نبوغی خلاق همراه با تخیل هستید. مردم فکر می‌کنند شما کسی هستید که همیشه در حال تفکر است، اما نمی‌دانند حتی زمانی که در اعماق افکارتان غوطه ورید، نسبت به آنچه در اطرافتان اتفاق می‌افتد بسیار هشیارید. همچنین از آن دسته آدم‌هایی نیستید که خودتان را تنها به دیده‌ها و مشاهدات محدود کنید بلکه می‌توانید امکانات و فرصت‌هایی را که اکثر مردم از آن چشم پوشی می‌کنند ببینید. این می‌تواند در مسیر رسیدن به خواسته‌هایتان نسبت به سایرین به شما برتری دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شخصیت شناسی مسیر زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا

دانشجویان معترض آمریکایی، از دانشگاه کلمبیا گرفته تا سایر دانشگاه‌های آمریکا، عزم خود را برای دستیابی به خواسته‌های خود مبنی بر توقف همکاری علمی با دانشگاه‌های «اسرائیل» نشان داده‌اند.

نکته قابل توجه این است که جنبش همبستگی با فلسطین و فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا ریشه تاریخی طولانی دارد و به قبل از اشغال فلسطین و اعلامیه تشکیل کشور «اسرائیل» در سال ۱۹۴۸ توسط جنبش صهیونیسم بازمی گردد.

وعده بالفور
در سال ۱۹۱۷، پس از آنکه «آرتور بالفور»، وزیر امور خارجه وقت انگلیس، وعده خود را به یهودیان مبنی بر ایجاد وطنی قومی برای آنها در فلسطین اعلام کرد، اعتراضات گسترده‌ای در دانشگاه‌های آمریکا علیه آنچه امروز به عنوان "اعلامیه بالفور" معروف است، انجام شد.
دانشجویان عرب و آمریکایی در آن زمان در دانشگاه‌ها تظاهرات و یک «سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم» را تأسیس کردند که بعد‌ها نام آن به «اتحادیه ملی فلسطین» و سپس «اتحادیه ملی عرب» تغییر یافت.

اما این پایان کار نبود، بلکه به موازات تأسیس سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم، جنبش دیگری نیز در حمایت از فلسطین در سال ۱۹۲۱، یعنی بیش از ۱۰۰ سال پیش، در دانشگاه‌های آمریکا تشکیل شد.

دانشجویان عضو این جنبش در آن زمان در اعتراض به حمایت آمریکا از گروه‌ها و باند‌های جنایتکار صهیونیستی در فلسطین مقابل ساختمان کنگره آمریکا تجمع کرده و دست به تظاهرات زدند.

پیش از نکبت ۱۹۴۸
در دهه‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، آواره کردن فلسطینی‌ها و به دنبال آن مهاجرت شماری از آنها از فلسطین به ایالات متحده افزایش یافت. این موضوع باعث شد، دانشگاه‌های آمریکا گروه زیادی از دانشجویان عرب از جمله فلسطینی را برای ادامه تحصیل جذب کنند.

این دانشجویان عرب و فلسطینی نقش بسیار مهمی در آگاه سازی و بیداری دانشجویان آمریکایی نسبت به خطر استعمار انگلیس و تلاش این کشور برای تأسیس کشوری یهودی – صهیونیستی برای یهودیان و آواره کردن فلسطینی‌ها، یعنی صاحبان اصلی این سرزمین ایفا کردند.

پس از شکست سال ۱۹۶۷ فلسطینی‌ها از «اسرائیل»، دانشجویان فلسطینی دانشگاه‌های آمریکا نقش برجسته‌ای در شکل گیری اعتراضات تاریخی علیه جنگ ویتنام در دهه ۱۹۶۰ داشتند.

«نورا باروز فریدمن» نویسنده آمریکایی در یکی از تألیفات خویش با عنوان «در قدرت ما: دانشجویان آمریکایی برای عدالت در فلسطین سازمان می‌یابند» می‌نویسد که در دهه ۱۹۶۰ جنبش فلسطینی گسترده‌ای در میان دانشجویان وجود داشت. آنها به همین منظور گروهی تحت عنوان "آزادسازی فلسطین" را تشکیل دادند.

پس از شکست اعراب از «اسرائیل» در سال ۱۹۶۷ و آغاز دور جدیدی از بیرون راندن و آوارگی فلسطینی‌ها، گروه‌های جدیدی از آوارگان وارد ایالات متحده شدند و حضور فلسطینی‌ها به ویژه در دانشگاه‌های آمریکا افزایش یافت.

گسترش و توسعه جنبش‌های دانشجویی
با شروع دهه ۱۹۷۰، حضور فلسطینی‌ها در ایالات متحده به شکل چشمگیری توسعه و گسترش یافت و بالطبع یکی از نمود‌های این حضور دانشگاه‌ها بود.
در مدت کوتاهی، چندین گروه دانشجویی با هدف اساسی فعالیت برای فلسطین تشکیل شد که از جمله آنها می‌توان به «سازمان دانشجویان عرب»، «اتحادیه عمومی دانشجویان فلسطینی» و «انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه‌های عربی-آمریکایی» اشاره کرد که تشکل دانشجویی اخیر توسط «ادوارد سعید»، اندیشمند فقید فلسطینی-آمریکایی تأسیس شد. 

جنبش دانشجویی آمریکا به فعالیت خود ادامه داد و با هر رویداد مهمی که رخ می‌داد، مانند جنگ اکتبر ۱۹۷۳، حمله به بیروت در سال ۱۹۸۲ و انتفاضه اول فلسطینی‌ها در سال ۱۹۸۷ بر دامنه و گسترده فعالیت‌های خود می‌افزود. 

این جنبش در دور جدید فعالیت‌هایش تنها به حمایت از فلسطین و فلسطینی‌ها اکتفا نکرد، بلکه همبستگی خود را با آفریقای جنوبی در مبارزه‌اش علیه آپارتاید نیز اعلام کرد که در دهه ۱۹۸۰ اعلام موجودیت کرده بود.

"اسلو" و بازنگری در ساختار جنبش‌های دانشجویی
توافقنامه صلح بین سازمان آزادیبخش فلسطین و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۹۳ که به توافقنامه «اسلو» معروف شد، ضربه‌ای به جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بود. پس از امضای این توافقنامه فشار‌ها و اعمال محدودیت‌ها برای همبستگی با فلسطین و حمایت از فلسطینی‌ها توسط دولت‌های آمریکا آغاز شد و هم زمان با تشدید این فشار‌ها و محدودیت‌ها اصطلاح مبالغه‌آمیز "یهودستیزی" ابداع شد تا اتهام آن به هر جنبشی وارد شود که رژیم صهیونیستی و اشغالگری‌ش در فلسطین را رد می‌کرد.

همراستا با تشدید فشار‌ها و سرکوب‌ها، دانشجویان فلسطینی‌الاصل ایالات متحده و دانشجویان آمریکایی حامی قضیه فلسطینی نیز اقدام به بازنگری در تشکل‌های خود و تغییر شکل و ماهیت جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های کردند.

در این راستا، طی سال‌های گذشته جنبش «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» تشکیل شد. این جنبش اغلب هماهنگی‌ها و سازماندهی‌ها برای برگزاری تظاهرات و تجمعات دانشجویی اعتراض‌آمیز به ویژه پس از تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۷ اکتبر گذشته را آغاز کرد، اعتراضاتی که همچنان ادامه دارد و هر روز بر گستره آن افزوده می‌شود.

شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه
دانشجویان حامی فلسطینی‌ها با اتهامات شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه‌ای در اعتراضات اخیر مواجه هستند، از جمله این اتهامات، متهم کردن آنها به «یهود ستیزی» و دشمنی و خصومت‌ورزی با یهودیان آمریکایی است.

«الن گرانبرگ»، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن، از جمله افرادی بود که با وارد کردن چنین اتهاماتی به دانشجویان معترض این دانشگاه تلاش کرد، آنها را از ادامه اعتراضات و همکاری با دیگر دانشجویان معترض بازدارد.

گرانبرگ می‌گوید، دانشجویانی که شعار‌هایی مانند «توقف نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط صهیونیست‌ها»، «افتخار از آن شهدای ماست» و «آزادسازی فلسطین از رودخانه تا دریا» را سر می‌دهند، «یهودستیز» هستند و او حضور چنین دانشجویانی را در دانشگاه جورج واشنگتن قاطعانه رد می‌کند.
اما با همه این اتهامات و اعمال فشار‌ها و تشدید سرکوبگری‌ها دانشجویان آمریکایی همچنان بر ادامه اعتراضات خود تا دست یافتن به خواسته‌هایشان تأکید دارند

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • عریانی مقدمه بی‌حیایی است
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • «خیلی بیل زن هستید، زمین خودتان را بیل بزنید»/ واکنش یک جامعه‌شناس به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض در آمریکا
  • محمد فاضلی جامعه شناس: خیلی بیل‌زن هستید زمین خودتان را را بیل بزنید