Web Analytics Made Easy - Statcounter

مینو محرز درباره پیش بینی از پیک بعدی و میزان خطرناک بودن پیک بعدی کرونا گفت: من نمی‌توانم این مسئله را پیش بینی کنم. دانشگاه کلمبیا پیش بینی کرده که در اسفند ماه امکان شیوع کرونای شدید وجود دارد. در کشور با آغاز فصل سرما منتظر پیک‌های بعدی هستیم.

به گزارش برنا؛ تاکنون کرونا خسارات‌ متعدد را به ابعاد مختلف زندگی نه تنها ایرانیان بلکه همه افراد در سراسر جهان وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصان معتقدند ویروس جهش یافته کرونا قدرت انتشار، چسبندگی و ماندگاری بیشتری دارد و بیم روند بیماری در بین مردم را دوچندان می‌کند. در روزهای اخیر هم سعید نمکی، وزیر بهداشت از یک مورد ابتلای فردی به ویروس جهش یافته انگلیسی خبر داد و افزود: قدرت انتقال این ویروس نسبت به کرونا بیش از پیش افزایش یافته است.

جمعیت انبوه درگیر ویروس کرونای انگلیسی می‌شوند

مینو محرز، مسئول ارزیابی علمی واکسن کرونا درباره علائم کرونای انگلیسی به خبرنگار برنا گفت: علائم این ویروس تغییراتی ندارد و قدرت سرایت آن افزایش داشته است، طبیعتا وقتی سرعت انتقال بیشتر شود جمعیت انبوهی درگیر این بیماری می‌شود.

بیماران زمینه‌ای  شدیدتر به کرونای انگلیسی مبتلا می‌شوند

 او افزود: برخی از افراد در خانواده‌ها به بیماری‌های زمینه‌ای مبتلا هستند و کرونای انگلیسی در این افراد شدیدتر بروز می‌کند.

اغلب مبتلایان به کرونای انگلیسی تست پی سی آر منفی دارند

محرز درپاسخ به این سوال که چه تستی برای تشخیص ویروس جهش یافته انگلیسی پیشنهاد می‌شود؟ تاکید کرد: تست تشخیصی برای این بیماری پی سی آر است، اما مبتلایان به بیماری کرونای جهش یافته پی سی آر منفی بیش از قبل است. یعنی با پی سی آر منفی نمی‌توان بیمار را رد کرد. برای مثال برخی از بیماران کرونا مثبت هستند، اما تست پی سی آر آنها منفی است. ویروس جهش یافته پی سی آر صد درصد مثبت ندارد.

انگلیس جهش ویروس را لحظه به لحظه بررسی می‌کند

این پزشک عفونی در پاسخ به این سوال که از کجا بدانیم به کرونای انگلیسی مبتلا شده‌ایم؟ گفت: ویروس باید هر لحظه بررسی شود. یک موسسه علمی در انگلیس به شکل دائمی ویروس را بررسی و پیگیری می‌کند. این در حالی است  که دیگر نقاط دنیا فعالیت‌هایی در زمینه روند جهش ویروس را انجام نمی‌دهند اما انگلیس جهش ویروس را هر لحظه بررسی می کند.

عارضه ای از تزریق واکسن کرونا در بین داوطلبان مشاهده نشده است

 او درباره آخرین وضعیت واکسن ایرانی و علایم تزریق به داوطلبان افزود: هنوز نمی‌توان در این زمینه صحبت کرد، چون عارضه‌ای در این باره وجود نداشته است. تاکنون دو گروه 3 نفره و 4 نفره این واکسن را تزریق کرده‌اند. هر گونه صحبت در این باره نیازمند گذشت زمان و نتیجه‌‎گیری است.

حرف‌های بی‌اساس درباره تزریق دارونمازده شده است

محرز درباره دارونماهای تزریق شده افزود: برخی از افراد حرف‌های بی‌اساس در این باره زده‌اند. بنده به عنوان مسئول این قضیه نمی‌دانم داروی تزریق شده واکسن است یا دارونما. در تمامی نقاط دنیا این روند ادامه دارد و ما هم مطابق استانداردهای روز دنیا فعالیت می‌کنیم. حرف‌های بی‌اساس فراوان در این زمینه زده شده است.

به واکسن کرونای تولید داخل امیدوارم

عضو کمیته مقابله با کرونا درباره آینده واکسن کرونای تولید داخل در کشور تصریح کرد: بنده در این زمینه خیلی امیدوار هستم، چون باید واکسن تولید داخل ساخته شود. در شرایط کنونی هیچ کشور واکسن برای ارائه ندارد.

او در پاسخ به این سوال که  با توجه به کرونای انگلیسی مطالعه واکسن روی این ویروس هم انجام می‌شود؟ افزود: فعلا تحقیقاتی مبنی‌‎بر عدم تاثیرگذاری این واکسن وجود ندارد.

من نمی‌توان پیک بعدی کرونا را پیش‌بینی کنم/ در اسفند امکان شیوع کرونای شدید وجود دارد

عضو کمیته مقابله با کرونا درباره پیش بینی از پیک بعدی و میزان خطرناک بودن پیک بعدی کرونا افزود: من نمی‌توانم این مسئله را پیش بینی کنم. دانشگاه کلمبیا پیش بینی کرده که در اسفند ماه امکان شیوع کرونای شدید وجود دارد. در کشور با آغاز فصل سرما منتظر پیک‌های بعدی  هستیم.

جلوگیری از بروز پیک‌های خطرناک کرونا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

به گفته او باید با رعایت مردم از آغاز پیک‌های خطرناک کرونا جلوگیری کرد. مردم رعایت کرده و باید این رفتار ادامه داشته باشد.

کارشناس سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: پیشگیری از ابتلا به بیماری با فاصله‌گذاری اجتماعی، شستن دست و زدن ماسک امکان‌پذیر است. هم اکنون هم مردم خیلی بهتر ماسک می‌زنند.

مهار کرونا با زد ماسک

محرز افزود: بنده بر این باور هستم که اگر 97درصد جامعه به شکل مناسب ماسک بزنند می‌توان این بیماری را کنترل کرد.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسن مینو محرز زهرا سلیمانی کرونای انگلیسی کرونای انگلیسی ویروس جهش یافته حرف های بی اساس پی سی آر منفی واکسن کرونا پیش بینی پیک بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت