Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- ایلام؛ فاطمه فتاحی: در ادامه‌ی سلسله گزارش‌های خبرگزاری فارس در خصوص طرح‌های افتتاح نشده و وعده‌های داده شده دولت در استان ایلام این بار به سراغ راه‌های ارتباطی رفته‌ایم.

«کبیرکوه» یکی از بزرگ‌ترین تونل‌های در حال احداث کشور است، تونل کبیرکوه پروژه‌ای است که سال ۱۳۸۹ در بین شهرستان‌های دره شهر و آبدانان برای از بین بردن قسمتی هر چند اندک از محرومیت استان ایلام آغاز شده است؛ اما در ۱۰ سال گذشته همواره با بی‌مهری مسوولان کشوری و استانی در بحث اعتبارات مواجه بوده و چند بار نیز پروژه تعطیل شده؛ این تونل یکی از پروژه‌های مهم استان و از مطالبات اصلی مردم منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاده « قاضی خان» مسیر ارتباطی بین شهرستان بدره- سیروان، یکی از مهمترین پروژه‌های راهسازی استان ایلام است چرا که با بهره برداری از این مسیر ارتباطی فاصله شهرستان‌های سیروان و بدره 85 کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود؛ این پروژه عمرانی استان ایلام بعد از 15 سال در میان وعده‌های مسوولان ارشد ایلام گم شده و در حال فراموشی است.

«پروژه چهار خطه کردن جاده ایلام- مهران» به عنوان مسیر اصلی تردد زائران اربعین به شمار می‌رود و طی سال‌های گذشته استقبال وصف ناپذیر زائران اربعین از مرز مهران برای رفتن به عتبات عالیات باعث شد توجه به زیرساخت‌های استان بیشتر از گذشته شود؛ حالا پنج سال از ساخت پروژه چهارخطه کردن محور ایلام- مهران برای تبدیل شدن به یک بزرگراه استاندارد می‌گذرد، هرچند در سال‌های گذشته بخش‌هایی از این پروژه تکمیل شده ولی هنوز کل پروژه به اتمام نرسیده است.

«راه سازی تنگه کافرین» بزرگ‌ترین طرح زیرساختی استان در حوزه گردشگری است که شامل جاده دسترسی به تنگه کافرین است؛ تنگه کافرین به ‌عنوان یکی از مهم‌ترین و پربازدیدترین جاذبه گردشگری شهرستان بدره است، راه دسترسی به جاذبه گردشگری تنگه کافرین به منظور تسهیل در خدمات رسانی به گردشگران بهسازی شده است که فاز اول این پروژه به بهره برداری رسیده اما پروژه به طور کامل به پایان نرسیده است.

«احداث خطوط ریلی در استان ایلام» نقش مهمی در توسعه و پیشرفت در بخش‌ها‌ی مختلف دارد، استان ایلام نیز دارای مرز مشترک و ظرفیت عظیم اربعین از گذرگاه‌های مهم عتبات عالیات محسوب می‌شود؛ مدت‌هاست که رسیدن خطوط راه آهن به ایلام مطرح است.

اوایل سال ۹۲ بود که کلنگ احداث راه‌آهن ایلام با حضور رئیس‌جمهور به زمین زده شد، اما این طرح در همان ابتدا زمین‌گیر شد و هرگز به مرحله اجرا درنیامد؛ این پروژه نیمه تمام نشان از محرومیتی تحمیل شده در این استان پر ظرفیت دارد.

تونل کبیرکوه سبب تسهیل در عبور و مرور می‌شود

حاصلی از شهروندان شهرستان آبدانان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: گردنه‌های سخت گذر شهرستان آبدانان همواره مسیر طردد آبدانانی‌ها و سایر هم استانی است.

وی افزود: فصل زمستان برف و مه  این مسیر را به یک مسیر پرخطر تبدیل کرده که با احداث تونل کبیر کوه هم باعث راحتی مردم و همچنین توسعه استان ایلام می‌شود.

جاده قاضی‌خان به بدره سبب افزایش رونق اقتصادی می‌شود

باباخانی از شهروندان شهرستان بدره در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: سال 1384 کلنگ پروژه ارتباطی جاده« قاضی خان» به شهرستان بدره به زمین زده شده و با توجه به تاثیرگذاری این پروژه بر ایمنی تردد، افزایش رونق اقتصادی دو شهرستان بدره و سیروان به رغم وعده‌ها در مرحله حرف باقی مانده و تاکنون نتیجه‌ای برای مردم در پی نداشته است.

راه سازی تنگه کافرین دارای اهمیت است

وی افزود: تنگه کافرین در شمال شهر بدره قرار دارد و رودخانه‌ای در این تنگه جریان دارد که پس از عبور از آن در شمال تنگه به رودخانه سیمره می‌ریزد و همچنین آثاری از معماری صخره‌ای دوران پیش از تاریخ در این تنگه به چشم می‌خورد که نشان از قدمت و اهمیت تنگه دارد که احداث راه دسترسی به این آثار طبیعی و می‌تواند بسیار برای مردم و گردشگران مفید باشد.

لزوم تکمیل پروژه چهار خطه کردن محور ایلام- مهران

بیژن‌پور از شهروند ایلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت: در ایام اربعین شلوغی و ازدحام جاده به حدی است که در پاره‌ای از اوقات این جاده محور ایلام- مهران یک طرفه می‌شود، بنابراین چهارخطه کردن این محور کاملاً ضروری است.

وی افزود: ظرفیت این جاده گنجایش این همه تردد در ایام خاص سال مثل اربعین را ندارد، هرچند در سال‌های اخیر بخش‌های زیادی از پروژه چهارخطه شده ولی هنوز به طور کامل به بهره برداری نرسیده است.

افزایش فعالیت‌های اقتصادی به دنبال رسیدن خطوط راه آهن

بیژن‌پور در خصوص خطوط ریلی و راه آهن استان گفت: سال‌هاست که مردم استان ایلام چشم انتظار رسیدن خطوط راه آهن به استان هستند؛ با به حرکت درآمدن قطار بر روی ریل‌های استان ایلام، فعالیت‌های اقتصادی نیز به طور چشمگیری رونق خواهند یافت و می‌توان شاهد سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف، در استان پر ظرفیتی مثل ایلام بود.

تونل کبیرکوه تا پایان دولت زیر بار ترافیک می‌رود

یعقوبیان روابط عمومی راه و شهرسازی ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: حفاری تونل کبیر کوه به پایان رسیده است و تا پایان دولت، عبور موقت از آن برقرار خواهد شد؛ برای تهویه، روشنایی، لاینیگ آن هزینه‌های شامل می‌شود و تا پایان دولت زیر بار ترافیک خواهد رفت.

تونل کبیرکوه برای تکمیل نیازمند اعتبار است

وی افزود: برای پرداخت مطالبات پیمان کاران پروژه  100 میلیارد تومان قول داده شده است که تامین اعتبار شود ولی همچنان باز برای پیشرفت تهویه، روشنایی و لاینیگ آن به اعتبار زیادی احتیاج است.

پروژه قاضی خان بهمن ماه به بهره برداری می‌رسد

روابط عمومی راه و شهرسازی ایلام گفت: پروژه قاضی خان- بدره در مرحله آخر است و تا بهمن ماه افتتاح خواهد شد.

14 کیلومتر از محور چهار خطه کردن ایلام- مهران باقی مانده است

وی ادامه داد: از محور چهار خطه ایلام- مهران تنها 13 کیلومتر باقی مانده؛ قسمتی از مسیر کنچاچم، تونل ششم و تونل راه کربلا هنوز تکمیل نشده اما حفاری تونل‌ها تمام شده و تهویه روشنایی، لاینیگ آن باقی مانده؛ تونل‌ها دارای پروسه‌ زمان بر و پرهزینه هستند اما تا پایان دولت به بهره برداری خواهد رسید.

خطوط ریلی راه آهن نیازمند اعتبار است

روابط عمومی راه و شهرسازی گفت: خطوط ریلی راه آهن ایلام نزدیک به 75 کیلومتر است که از این 75 کیلومتر 17 کیلومتر آن از سمت اسلام آباد به ایلام احداث شده؛ این پروژه تازه به مرحله اجرایی رسیده است و اعتبار زیادی لازم دارد و در حال پیشرفت است.

تکمیل راه سازی تنگه کافرین نیازمند اعتبار است

عبدالمالک شنبه‌زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری و تأمین نیاز تأسیسات گردشگری در منطقه ساحلی رماوند در حاشیه سد سیمره شهرستان بدره سه پروژه زیر ساختی داشتیم که یکی از پروژه‌ها راه دسترسی به تنگه کافرین است.

وی افزود: تقریبا 1300 متر است و فاز اول راه دسترسی تعریف شده و به مرحله اجرایی رسیده و تکمیل شده است ولی هنوز آسفالت نشده؛ فاز دوم فعلا به دلیل مشکلات مالی تعریف نشده است. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: مشکلی که در تنگه کافرین وجود دارد تراز سطح آب است که در بعضی از فصول سطح آب بالاتر و از آنجا که طرح گردشگری ما سیار است و بایستی جابه جا شود به همین دلیل نتوانستیم بیشتر از آنچه که انجام شده راه دسترسی را ادامه دهیم چون به زیر آب می‌رود و تخریب می‌شود.

وی ادامه داد: تا تراز 730 آب، راه ساخته شده است که نیاز به آسفالت دارد که در فاز دوم راه آسفالت نیز خواهد شد؛ برای فاز دوم برآورده‌های هزینه انجام شده و منتظر سرمایه‌گذاران هستیم که با آن نیز موافقت شده است اما کارهای اداره‌ی آن طول خواهد کشید.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سرمایه‌گذاران که ثابت شوند؛ مطمئنا بقیه زیرساخت‌ها نیز برای تنگه کافرین از جمله برق رسانی آن نیز انجام خواهد شد.

انتهای پیام/ 9708

منبع: فارس

کلیدواژه: دولت یازدهم ایلام زائران اربعین یعقوبیان پروژه های افتتاح نشده رسیدگی اعتبار سلسله گزارش گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت بهره برداری تا پایان دولت تونل کبیرکوه شهرستان بدره استان ایلام تنگه کافرین راه دسترسی باقی مانده پروژه چهار خطوط ریلی چهار خطه خطه کردن خواهد شد قاضی خان راه آهن بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۹۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند

نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال ایران گفت: بعد از عملیات وعده صادق عده‌ای سودجو به دنبال ایجاد بحران در وضعیت اقتصادی کشور بودند که موفق نشدند.

آرا شاوردیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کشور ما در طول چهار دهه گذشته تحت تحریم‌های مختلف بین‌المللی قرار دارد که ما در چنین شرایطی با اتکا بر توانایی داخلی توانسته‌ایم تحریم‌ها را دور زده و از آن عبور کنیم.

وی افزود: نتیجه این شده که طبق فرمایشات رهبری ما تقریبا به قله رسیده‌ایم و اقدامات خوبی در حوزه‌های مختلف بخصوص زیرساختی، دفاعی و اقتصادی صورت گرفته است. تلاش دولت سیزدهم نیز بر مهار تورم بوده که نتیجه این تلاش‌ها را در میان‌مدت خواهیم دید.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در این بین یکسری افراد سودجو و دلالان براساس شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی که دنبال سوءاستفاده بوده و حتی می‌خواهند موفقیت‌ها را کم‌رنگ جلوه دهند. آنها حتی بحران روانی ایجاد کرده بدین صورت که با رخ دادن هر اتفاقی با نوسانات قیمت ارز کشور را با مشکل مواجه می‌کنند آن هم در وضعیتی که تلاش دولت و نظام ایجاد ثبات در بازارهای داخلی و دفاع از مرزها است. اما این افراد سودجو می‌خواهند در بازارهای داخلی بهم‌ریختگی ایجاد شود تا از این طریق به منافع مالی خود دست پیدا کنند.

شاوردیان توضیح داد: نمونه بارز این اتفاق را می‌توان در جریان عملیات وعده صادق دید که عده‌ای سودجو به دنبال ایجاد بحران در وضعیت اقتصادی کشور بودند که موفق نشدند. آنها توان نظامی و دفاعی کشور را دیدند، دولت هم بعد از عملیات وعده صادق با کنترل بازار و به تبع آن کاهش نرخ ارز به ادامه اجرای برنامه‌هایش در حوزه زیرساخت‌ها و بهبود وضعیت اقتصادی حرکت کرد. قطعا تاثیرات این اقدامات را در میان‌مدت می‌بینیم. در نهایت نظام و دولت توانستند این شرایط را خوب مدیریت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آب داجیوند
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • وعده صادق، عبور از بازدارندگی خودساخته رژیم صهیونیستی بود
  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • رشید:۲۴۰جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • خروش دوباره آبشار فصلی در تنگه تاریخی زرانگوش + فیلم