Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم؛ "جک ما" مالک شرکت بزرگ شرکت "علی بابا" و ثروتمندترین فرد چین، به دنبال برخورد دولت با شرکتش به طرز عجیبی ناپدید شده است!

به دنبال گزارش‌هایی مبنی بر مفقود شدن "جک ما" میلیارد چینی، بار دیگر ویدئوها و مطالبی دست به دست می‌شود که ادعا می‌کنند مالک "علی بابا" خودکشی کرده یا اینکه در زندان چین گرفتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه "علی بابا" یک شرکت تجارت الکترونیک چینی است که در زمینه‌های فروشگاه اینترنتی، سیستم خرده‌فروشی و رایانش ابری فعالیت می‌کند؛ در سال 2012 دو پرتال "علی بابا" 1.1 تریلیون یوان معادل 170 میلیارد دلار فروش داشته است که این رقم بیشتر از مجموعه فروش دو رقیب خود یعنی آمازون و ای‌بِی است!

"جک ما" کارآفرین، صنعت‌گر و مدیر ارشد اجرایی چینی است که در سال 1999 گروه "علی بابا" را تاسیس کرد و در سال 2018 با دارایی خالص 53/7 میلیارد دلار در فهرست ثروتمندترین افراد چین قرار گرفته است و هم‌اکنون نیز در رتبه 2 از فهرست ثروتمند‌ترین افراد جهان "مجله فوربز" قرار گرفته است.

وی در سال 1994 (یک سال پیش از ورود اینترنت به ایران) برای نخستین بار با فضای اینترنت و وب آشنا شد، یک سال بعد و در اوایل سال 1995، در سفری که به آمریکا داشت با اینترنت، بیشتر آشنا شد و در نخستین باری که از اینترنت استفاده کرد، نام چند نوشیدنی را جستجو کرده و دریافت که هیچ اثری از سایت‌های چینی نیست.

حتی وقتی در مورد کشور چین نیز به جست‌و‌جو پرداخت، هیچ وب‌سایت چینی را نیافت و اینچنین شد که "جک ما" تصمیم به تاسیس یک وب‌سایت چینی کرد؛ وی در نخستین ساعاتی که وب‌سایت خود را منتشر کرده بود، با آنکه سایت او بسیار ساده طراحی شده بود، شمار زیادی ایمیل دریافت کرد که می‌خواستند اطلاعات بیشتری در مورد آن بدانند و رفته رفته این وب‌سایت پیشرفت کرد و در نهایت به تشکیل گروه "علی بابا" منجر شد که امروز 80 درصد فروش آنلاین در کشور چین توسط این گروه انجام می‌شود!

"جک ما" مدیرعامل گروه "علی بابا" اخیراً بعد از انتقادات صریحی که از دولت چین انجام داده بود، به طرز عجیبی از انظار عمومی ناپدید شده است؛ در همین زمینه رویترز گزارش کرده که در دو ماه گذشته "جک ما" بنیانگذار "علی بابا" در انظار عمومی ظاهر نشده است و عدم حضور او به عنوان داور در فینال برنامه تلویزیونی قهرمانان تجارت در آفریقا سوال‌برانگیز شده است.

بلومبرگ نیز گزارش کرده است که "جک ما" در اوائل قرن 21، لقب ثروتمندترین مرد چینی را به خود اختصاص داده است که حالا با 50 میلیارد دلار سرمایه خالص در رده 25 جهانی قرار دارد؛ به دلیل عدم حضور بنیانگذار "علی بابا" در فینال مسابقه تلویزیونی کارآفرینی، لوسی‌پنگ مدیر اجرایی این شرکت چینی جایگزین او شد.

روزنامه فاینشنال‌تایمز اما دلیل غیبت "جک ما" در این برنامه تلویزیونی را تداخل برنامه‌های این میلیاردر عنوان کرده بود؛ گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه ناپدید شدن "جک ما" به سخنرانی وی در ماه اکتبر ربط دهد،‌ وجود دارد، بنیانگذار "علی بابا" در شانگهای با انتقاد از قوانین بانکی چین، خواستار تغییر این قوانین و اصلاحات اساسی در ساختار بانکی چین شده بود.

"جک ما" در روزهای گذشته به خاطر برخورد دولت چین با امپراتوری اقتصادی "علی بابا" در چین، در معرض توجه رسانه‌ها قرار گرفته بود و اوایل دی‌ماه نیز دولت چین علیه یکی از شرکت‌های تحت امر او، یک پرونده ضدانحصار تشکیل داد؛ این قوانین سختگیرانه دولت چین چند هفته بعد از انتقاد تند "جک ما" از سیستم قانونگذاری چین اعمال شد  که در همین راستا "جک ما" در کنفرانسی در شهر شانگهای، قوانین بانکداری چین را منسوخ‌شده و نامناسب برای نوآوری سالم توصیف کرده بود.

"جک ما" با 60 میلیارد دلار، ثروتمندترین مرد چین بود اما درآمد آن در بازه 2 ماهه به خاطر قوانین سختگیرانه دولت، 12 میلیارد دلار کم شده است؛ "Guo Wengui" یکی از میلیاردرهای چینی است که در سال 2014 از چین فرار کرده و به آمریکا پناهنده شده بود که خود را نیز افشاگر مفاسد دولت چین معرفی کرده است، وی مدعی شده که "جک ما" در یک سال آینده یا زندانی شده یا سر به‌ نیست خواهد شد، چرا که دولت چین می‌خواهد شرکت "Ant" زیرمجموعه علی‌بابا را در اختیار خود بگیرد!

هفته گذشته دولت چین دستور داد تا گروه "Ant" که مالک بزرگ‌ترین پلتفرم پرداخت دیجیتال یعنی "Alipay" است،‌ به خاطر آنچه نامناسب‌بودن مدیریت کلان شرکت ذکر شده، فعالیت خود را کاهش داد.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: میلیارد دلار دولت چین علی بابا وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۰۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • سهم ۶۰ هزار میلیاردی اصفهان در مولدسازی
  • تایوان: ۲۲ هواپیمای چینی حریم ما را نقض کردند
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • پسربچه گمشده به آغوش مادرش بازگردانده شد/ عکس
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • نوجوان ۱۶ ساله ناپدید شده در جنگل‌های رامسر پیدا شد
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • تجارت الکترونیکی یکی از راهبردهای دولت سیزدهم است