Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی با بیان اینکه در زباله گاه‌های استان گاهی زباله‌ها سوزانده می‌شوند که گازهای سرطان زا را در محیط زیاد می‌کنند، گفت: این امر چشم انداز را نازیبا می‌کند و از سویی سرطان زاست و از طرف دیگر زمانی که تجزیه شوند موجب آلودگی خاک و آب می‌شوند.

حسن اکبری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به فعالیت حدود ۴۳ زباله گاه مشخص در استان، اظهار کرد: عمده‌ترین مشکل در زباله گاه‌ها این است که ترانشه‌های اصولی ندارند و باعث می‌شود کیسه‌های پلاستیکی توسط باد جابجا شوند و آلودگی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در زباله گاه‌ها چون پوشاندن زباله به صورت منظم و روزانه انجام نمی‌گیرد در دسترس سگ‌های وحشی و ولگرد قرار می‌گیرند و می‌توانند زمینه انتقال بیماری را فراهم کنند و از طرف دیگر تعادل جمعیتی این حیوانات بهم می‌ریزد و عوارض جبران ناپذیری دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی با بیان اینکه بازیافت به صورت اصولی انجام نمی‌شود، اظهار کرد: باتوجه به شیوع کرونا، با افراد زباله‌گرد که این زباله‌ها را جمع‌آوری می‌کردند برخورد شد.

اکبری با بیان اینکه مناسفانه زیرساخت تفکیک در مبدا وجود ندارد و ایجاد این زیرساخت در ابتدا نیاز به آموزش‌های لازم و ایجاد مشوق‌هایی دارد، ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست نقش اجرایی در این زمینه نقش اجرایی نداشته و فقط ناظر است.

وی با بیان اینکه کل مسئله امور اجرایی با شهرداری‌ها، در خارج از شهرها به عهده دهیاران و مجمتع‌های بین راهی و حاشیه جاده‌ها با بحشداری‌هاست، یادآور شد: هیچ کار اجرایی در مورد پسماند نمی‌توانیم انجام دهیم و تنها وظیفه ما این است که در زمینه تفکیک زباله از مبدا و بازیافت استاندارد نظارت اصولی انجام دهیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: در بیشتر شهرها جمع‌آوری و انتقال به نحو مطلوبی صورت می‌گیرد و مردم همکاری خوبی دارند، اما در مورد دفع پسماند و یا مدیدیت پسماند جمع‌آوری شده وضعیت خوبی نداریم.

 اکبری با تاکید بر هم‌افزایی تمام ارگان‌ها و نهادها در این موضوع، یادآور شد: موضوع مدیریت پسماند خط قرمز ماست و بهانه‌هایی چون کمبود اعتبار و شرایط اقتصادی بهانه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زباله پسماند حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی زباله گاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: با وجود اینکه اطلاع‌رسانی کافی برای اعلام ساعت جمع‌آوری زباله صورت گرفته، نزدیک به ۱۲ درصد پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود.

سیدمحسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید.

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود یکی از مشکلات مهم محیط زیست شهری در قم است.

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود در حالی که ساعت اعلام شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا ۶:۰۰ است.

وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، با وجود اینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

کد خبر 748158

دیگر خبرها

  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی