Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-محققان متوجه شدند که مهارکننده‌های آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین، خطر ابتلا به بیماری شدید در بیماران مبتلا به فشار خون بالا را کاهش می‌دهد.

 در نشریه سپکتروم با اشاره به مطالعه دانشمندان آلمانی بیان شد که برای کاهش خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ در بیماران مبتلا به فشار خون بالا باید از مهارکننده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسندگان این اثر پاسخ ایمنی بیش از صد هزار سلول را تجزیه و تحلیل کردند، برای انجام این کار، آن‌ها بزاق گرفته شده از ناحیه حلق ۳۲ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ و ۱۶ شرکت کننده در مطالعه بدون عفونت را بررسی کردند. مشخص شد که در افرادی که فشار خون بالا دارند، سلول‌های ایمنی قبل از آلوده شدن به ویروس کرونا از قبل ملتهب شده بودند و پس از عفونت، احتمالاً با یک دوره شدیدتر از بیماری پاسخ ایمنی بیش از حد داشتند.

اولف لندمسر متخصص قلب و عروق، اظهار کرد که این واکنش یک عامل تعیین کننده است که در خطر ابتلا به کووید-۱۹ شدیداً واگیردار است.

این مقاله تأکید می‌کند که می‌توان از دارو‌های ضد فشار خون برای تضعیف پاسخ ایمنی بیش از حد استفاده کرد.

در این مطالعه، دانشمندان بیماران کووید-۱۹ را با فشار خون بالا و طبیعی مقایسه کردند. در گروه اول ۹۰ نفر و در گروه دوم ۵۴ نفر بودند.

مشخص شد که با استفاده از مهارکننده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، خطر زندگی تقریباً مشابه بیماران فاقد بیماری‌های قلبی عروقی است. در حالی که بدون مصرف این داروها، خطر چهار برابر شده است.

ایرینا لمان استاد اپی ژنتیک محیطی و تحقیقات ریه در کلینیک شاریتی در برلین، به طور خلاصه گفت: مهارکننده‌های آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین می‌توانند خطر ابتلا به بیماری شدید را در بیماران مبتلا به فشار خون بالا کاهش دهند.

در همان زمان، دانشمندان هشدار می‌دهند که به دلیل نمونه‌های کم هنوز نمی‌توان به طور کامل در نتایج مطالعه اطمینان داشت. حذف اثر سایر دارو‌ها بر روند بیماری ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیماران مبتلا به فشار خون بالا مهارکننده های آنزیم کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۱۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نتانیاهو مانع دستیابی به توافق است/ تلاش آمریکا برای فشار بر حماس
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟