Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش رویترز، به دنبال موافقت عربستان سعودی، بزرگترین صادرکننده جهان، مبنی بر کاهش تولید خود طی دو ماه آینده و همچنین کاهش ذخایر نفت خام ایالات متحده، قیمت نفت روز پنجشنبه افزایش یافت.

مشخص نبود که بلافاصله طوفان ایجاد شده توسط حامیان دونالد ترامپ در کاخ کنگره آمریکا چگونه بر بازار نفت تاثیر می‌گذارد، اگرچه برخی از تحلیلگران معتقدند که دولت رئیس‌جمهور منتخب، جو بایدن، تولید نفت ایالات متحده را محدود خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت هر بشکه نفت خام برنت با 40سنت یا 0.7درصد افزایش، 54.70دلار مورد معامله قرار گرفت. وست تگزاس اینترمیدیت ایالات متحده نیز 43سنت یا 0.9درصد رشد را تجربه کرد و با قیمت 51.06دلار در هر بشکه معامله شد.

گفتنی است که عربستان سعودی، بزرگترین صادرکننده نفت در جهان، پس از نشست گروه اوپک پلاس در اوایل هفته، به صورت داوطلبانه اعلام کرد که در ماه‌های فوریه و مارس، تولید روزانه خود را یک میلیون بشکه کاهش می‌دهد.

به گفته تحلیلگران، پایین آمدن دلار باعث ارزان شدن نفت می‌شود، زیرا این کالا بیشتر با دلار مورد معامله قرار می‌گیرد و از قیمت‌ها پشتیبانی می‌کند.

به گفته اداره اطلاعات انرژی در روز چهارشنبه، ارزش سهام نفت خام ایالات متحده سقوط کرد و موجودی سوخت افزایش یافت.

موجودی نفت خام در هفته منتهی به یکم ژانویه با 8میلیون بشکه کاهش، به 485.5 میلیون بشکه رسید؛ در حالی که تحلیلگران انتظار کاهش 2.1میلیون بشکه را داشتند.

پربیننده ترین هشدار هیلاری کلینتون: ترامپ، با ایران جنگ نکن! آشتی‌کنان عربستان و قطر با چاشنی لفاظی علیه ایران تلاش برای ادامه شمارش آرای الکترال/ تأمین امنیت کنگره بعد از ۴ساعت خشونت بهبود وضعیت اقتصاد ایران/ عملکرد بهتر از حد انتظار در سال۲۰۲۰ دارایی مسدود شده ایران در کره جنوبی چقدر است؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عربستان سعودی قیمت نفت تولید نفت نفت برنت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا کاخ کنگره آمریکا ذخایر نفت خام ایالات متحده نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۱۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • به وقتِ بیداری
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • مسیر طلای جهانی عوض می‌شود؟
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود