Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی در سال ۹۹ رتبه نخست را در پیشرفت پروژه های ستاد اقتصاد مقاومتی کسب کرده است.

سیدعلی آقازاده روز پنجشنبه ۱۸ دی در ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی اظهار کرد: شهرک خصوصی قطب صنعتی اراک دارای سابقه بالا و یک شهرک خوب و موفق است و در حال حاضر مشکل عمده این شهرک انتقال اسناد است که معاونت اقتصادی در این خصوص موظف است مسائل و مشکلات شهرک صنعتی قطب اراک را پیگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به تلاش صورت گرفته از سوی دستگاه و سرمایه گذاران، حدود ۲۰ واحد تولیدی که در حال حاضر ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارند در حال تولد است تا به چرخه تولید ملی و ایجاد شغل و فضاهای اقتصادی مناسب اضافه شود که مسائل این واحدها بررسی شد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: این تلاش ها سبب شده استان مرکزی در سال ۹۹ رتبه نخست را در پیشرفت پروژه های ستاد اقتصاد مقاومتی کسب کند.

آقازاده بیان کرد: با شروع این پروژه ها در مجموع، نزدیک به ۴۰۰ میلیون دلار ارزبری انجام گرفته و به صورت تجهیزات و دستگاه در این مراکز بکارگیری شده است، همچنین بیش از ۴۷۰۰ میلیارد تومان نیز اعتبار ریالی صرف این پروژه ها شده است. استان مرکزی در سال جاری یکی از استان های موفق در سرمایه گذاری بوده است.

وی ادامه داد: با اتمام این پروژه ها بالای ۵ هزار میلیارد تومان درآمد و حدود ۲۵۰۰ شغل مستقیم و هزاران شغل غیر مستقیم‌ ایجاد خواهد شد که اینها همه مرهون تلاش دستگاه های اجرایی و سرمایه گذاران است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه امسال بیش از ۶۲۰ میلیون دلار کالا از استان به حدود ۹۰ کشور جهان صادر شده و این در حالی است که در سال های گذشته کشورهای مقصد صادراتی حدود ۸۰ کشور بوده است.

وی افزود: امیدواریم تا پایان سال میزان صادرات استان به بیش از ۹۰۰ دلار برسد و در صورت تحقق این رقم، عملکرد خوبی در سالی که بیشترین فشارهای اقتصادی بر کشور وارد شده به دست خواهد آمد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: پروژه‌های اقتصاد مقاومتی توسط دستگاه‌های اجرایی تعریف می‌شود و نقشی برای حوزه معاونت اقتصادی دیده نشده است که نیاز است کمیته‌ای قبل از ارسال طرح‌های اقتصاد مقاومتی به ستاد اقتصاد مقاومتی استان، تشکیل شود.

سعید فرخی بیان کرد: انتخاب طرح‌های اقتصاد مقاومتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و انتخاب کمیته ویژه در این راستا نقش موثری در تسریع امور و کیفیت طرح‌ها خواهد داشت.

وی ادامه داد: در خصوص رفع مشکل شهرک قطب صنعتی اراک نیاز است پیگیری این مسائل در سطحی بالاتر از استان انجام شود.

پیشرفت ۸۸ درصدی پروژه های اقتصاد مقاومتی استان مرکزی

رقیه یادگاری رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی نیز در این جلسه اظهار کرد: ۱۸ پروژه اقتصاد مقاومتی برای سال ۹۹ مشخص شده بود که از ارزش افزوده و اشتغال بالایی برخوردار بودند و میزان سرمایه گذاری آنها ۴۷۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی افزود: استان مرکزی در بین سایر استان‌ها در زمینه پیشرفت فیزیکی این پروژه‌ها، از درصد بالایی برخوردار بود به طوری که در ابتدای سال جاری رتبه نخست پیشرفت این پروژه ها به استان اختصاص یافت.

یادگاری ادامه داد: در ابتدای سال جاری پروژه ها از پیشرفت ۶۵ درصدی برخوردار بودند، اما در حال حاضر میزان پیشرفت به ۸۸ درصد رسیده و هفت پروژه نیز به طور کامل به اتمام رسیده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی اضافه کرد: با توجه به پیشرفت بالای پروژه‌ها امیدواریم تا پایان سال به پیشرفت ۱۰۰ درصدی آنها دست پیدا کنیم.

یادگاری خاطرنشان کرد: برنامه‌هایی که از سوی فرماندهی ستاد اقتصاد مقاومتی کشور برعهده سازمان برنامه و بودجه است، برای تهیه پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۰ ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها دارای ضوابطی بوده که باید با اسناد بالا دستی انطباق داشته باشند، بیان کرد: تعریف پروژه‌های اقتصاد مقاومتی باید همسویی با لایحه بودجه ۱۴۰۰ و بیانیه گام دوم رهبری داشته باشد. تاکید ویژه بر تعریف پروژه‌هایی است که امکان واگذاری به بخش خصوصی داشته باشد و بتواند از منابع تسهیلاتی و ظرفیت‌های قانونی استفاده کند.

یادگاری تصریح کرد: تامین اعتبار پروژه‌های اقتصاد مقاومتی بر عهده دستگاه‌های اجرایی است و هر دستگاهی که طرحی را پیشنهاد و تعریف می‌کند باید از تامین منابع مالی آن اطمینان داشته باشد.

وی در این نشست گزارشی از وضعیت ۲۵ پروژه جهش تولید که تعهد سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بود،ارائه کرد.

مدیرعامل شهرک صنعتی قطب اراک نیز در این نشست گفت: شهرک صنعتی غیردولتی قطب اراک با ۶۲ هکتار مساحت و ۱۴۴ واحد مستقر و ۱۲۲ واحد در حال بهره برداری و ۱۲ واحد راکد با ۵ هزار اشتغال فعالیت می‌کند که با هدف ساماندهی منطقه قطب صنعتی  و تصمیم مسئولان راه اندازی شده است.

وی افزود: واگذاری این اراضی توسط منابع طبیعی صورت گرفته است.

معصومه گودرزی در خصوص مشکل این شهرک گفت: از سال ۸۷ با افزایش محدوده شهری، شهرک صنعتی در حریم شهر واقع شد و سند مادر اراضی در اختیار اداره راه و شهرسازی قرار گرفت.

وی ادامه داد: اداره راه و شهرسازی مبنای قیمت گذاری را تبصره یک ماده ۶۹ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بر اساس قیمت کارشناسی بدون ارزش افزوده ناشی از سرمایه گذاری می‌داند در حالی که مطابق قانون شهرک های صنعتی ایران، مبنای قیمت گذاری در شهرک های صنعتی قیمت منطقه ای است.

گودرزی افزود:  ۱۴۸ واحد در شهرک صنعتی اراک تفکیک شده و ۱۰۴ واحد دارای سند است. ۴۴ واحد سند ندارد که ۲۸ واحد متقاضی صدور سند هستند و نیاز است تدابیر لازم برای تسریع در صدور این اسناد صورت گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرك صنعتي اقتصاد مقاومتی پروژه های اقتصاد مقاومتی سازمان برنامه و بودجه ستاد اقتصاد مقاومتی استان مرکزی پروژه ها شهرک صنعتی رتبه نخست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحمزه خزایی عصر پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج سازندگی که در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر ۲ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی سازماندهی شده در این استان فعالیت دارد.

وی با اشاره به اینکه از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت ماه هفته بسیج سازندگی نامگذاری شده است، افزود: شعار سال جاری این هفته «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه بسیج به عنوان گسترده‌ترین شبکه مردمی از بطن جامعه و جنس مردم همواره در همه شرایط در کنار مردم ایستاده است، خاطرنشان کرد: گروه‌های جهادی بسیج سازندگی به‌عنوان حلقه‌های میانی یکی از اساسی‌ترین گروه‌های سازمان یافته بسیج محسوب می‌شود که در بحث خدمات رسانی به مردم فعالیت دارد.

خزایی با اشاره به اینکه قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی و قرارگاه اقتصاد مقاومتی بر عهده بسیج سازندگی است، اضافه کرد: در بحث خدمات رسانی خصوصاً در روستاها و حاشیه شهر و همچنین امدادرسانی در حوادثی از جمله سیل و زلزله اقدامات ماندگاری به ثبت رسانده است.

وی از اجرای ۳۳۰ عنوان ویژه برنامه توسط نواحی و اقشار بسیج طی هفته بسیج سال جاری در این استان خبر داد و افزود: حضور در مصلاهای نماز جمعه و برپایی میز خدمت، دیدار جهادگران با مسئولان، برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و برپایی ایستگاه‌های صلواتی از برنامه‌های این هفته در کرمانشاه است.

به گفته خزایی، اعزام بیش از ۲۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم، توزیع کمک‌های مومنانه، افتتاح چندین پروژه آبرسانی، برپایی نمایشگاه‌های عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، همایش طلایه‌داران اقتصاد مقاومتی و… از دیگر برنامه‌های هفته بسیج سازندگی در این استان است.

کد خبر 6095294

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است