Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از دزفول، کمبود روغن در کشور یکی از معضلات جدی این روزهاست که طبق مشاهدات مستقیم خبرنگاران خوزستان این مشکل در استان منجر به تشکیل صفوف طولانی مردم برای خرید روغن شده است.

خوزستان دارای یک کارخانه تولید روغن است که امتیاز مثبتی برای تامین نیاز بازار استان محسوب می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در روزهای اخیر اعلام کرد که کمبود مواد اولیه تولید روغن خوراکی تاثیر بسزایی بر کاهش تولیدات کارخانجات تولید روغن و کمبود روغن خوراکی داشته است که بر اساس آن خبرنگار فارس برای اطلاع از تاثیر این کاهش مواد اولیه بر تولید روغن کارخانه تولید روغن خوراکی گلستان دزفول با یکی از مدیران داخلی آن به گفت‌وگو پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن ضامن مدیر اجرایی فروش شرکت کشت و صنعت گلستان دزفول در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان اظهار کرد: در شرایطی که مواد اولیه تولید روغن در کارخانجات کاهش یافته میزان تولید روزانه روغن خوراکی کارخانه گلستان هم به‌عنوان تنها کارخانه تولید روغن خوزستان از ۳۵۰ تن به حدود ۲۵۰ تن رسیده است.

وی افزود: توزیع روزانه روغن برابر با میزان تولید درحال انجام است و کارخانه علاوه بر تأمین روغن استان به سراسر کشور نیز فروش دارد.

مدیر اجرایی فروش کارخانه شرکت کشت و صنعت گلستان گفت: از نخستین روز مهرماه سال جاری تا به امروز قریب به هشت هزار تن روغن در بازار استان خوزستان توزیع شده که سهم حواله‌های دولتی حدود سه هزارو ۵۰۰ تن و مابقی از محل تولیدات کارخانه در راستای تامین بازار انجام شده است.

وی ادامه داد: دولت برای هر استان سهمیه‌ای در نظر گرفته که بر اساس آن توزیع در سراسر کشور در حال انجام است.

محسن ضامن تصریح کرد: با اینکه کارخانجات آمادگی تولید انبوه روغن مورد نیاز بازار را دارند ، وابستگی بیش  از ۹۰ درصد روغن مصرفی  به خارج و  ایجاد اختلال در واردات مواد اولیه از جمله دلایل کاهش تولید و تنزل عرضه به شمار می آید .از این رو  متاسفانه توزیع فعلی پاسخگوی نیاز بازار نیست.

وی بیان کرد: خوشبختانه اخیراً سامانه تجارت توسط دولت راه‌اندازی شده که تمام خرید و فروش‌ها در آن ثبت می‌شوند و بازرسی استان خوزستان نیز نظارت خوبی بر نحوه توزیع دارد اما عوامل دیگری میتوانند بر عدم ثبات امر توزیع و ایجاد لطمه به بازار این محصول تاثیرگذار باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روغن کمبود خوزستان کارخانه تولید کاهش کارخانه تولید روغن روغن خوراکی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یک گزارش درباره درصد تغییرات قیمت اقلام خوراکی منتشر شد.

طبق گزارش موسسه بامداد، براساس داده‌های مرکز آمار نسبت به فروردین ۱۳۹۶ پیاز با رشد قیمت ۱۵۹۸ درصدی بیشترین افزایش قیمت را داشته و گوشت قرمز (گوسفند و گوساله) با ۱۵۴۰ درصد افزایش در رده بعدی قرار داد.

بنا به این گزارش، انواع روغن خوراکی که در سال ۱۴۰۱ با آزادسازی قیمت‌ها بیشترین جهش قیمت را داشتند حالا با کاهش قیمت‌های جهانی، حتی کاهش قیمت نیز داشته‌اند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899721

دیگر خبرها

  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • قیمت پیاز ، اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳
  • قیمت پیاز اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان