Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، غلامرضا منتظری نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی افزود: زندگی و شهادت سردار سلیمانی موجب خیر و برکت برای ایران و جهان اسلام بوده و هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به تدوین طرح مفهومی مکتب حاج‌قاسم سلیمانی در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با هدف انتشار و تبیین اندیشه‌های این شهید بزرگوار اشاره و تصریح کرد: باید مرکز ثقل این طرح ملی در استان کرمان واقع شود.

منتظری با بیان اینکه یکی از مسئولیت‌های اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان به تصویر کشیدن اندیشه‌های شهید حاج قاسم سلیمانی برای گردشگران خارجی است، افزود: این اداره کل می‌تواند با تشکیل یک تیم تخصصی زوایای پنهان و آشکار تفکرات و اندیشه‌های این شهید بزرگوار را برای گردشگران خارجی به نمایش بگذارد.

او بااشاره به اینکه متولیان حوزه فرهنگ کمبود اعتبارات را مهم‌ترین مشکلات این حوزه می‌دانند، افزود: باید نوع نگاه به حوزه فرهنگ به ویژه بخش گردشگری را تغییر داد؛ زیرا این نوع نگاه موجب باز شدن چتر حمایتی برای این بخش خواهد شد.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حوزه فرهنگ، زیربنای تحولات اقتصادی کشور است، بیان داشت:توجه به ابعاد مختلف حوزه فرهنگ موجب توسعه و رونق اقتصادی کشور خواهد شد.

او با اعلام اینکه با همکاری چهره‌های فرهنگی کشور به دنبال آغاز نهضتی برای تغییر نوع نگاه‌ها نسبت به حوزه فرهنگ به ویژه در برنامه توسعه هفتم هستیم، گفت: یکی از درخشان‌ترین و باشکوه‌ترین بخش‌های حوزه فرهنگ، صنایع‌دستی و گردشگری است که امیدواریم با تغییر دیدگاه‌ها شاهد تحول عظیمی در این بخش‌ها باشیم.

منتظری با بیان اینکه صنعت گردشگری به مهم‌ترین فعالیت اقتصادی جهان و به یک تجارت مبدل شده است، تأکید کرد: باید حمایت از این حوزه‌ها را در باورمان بگنجانیم و به دنبال اجرایی کردن آن‌ها باشیم.

او افزود: با توجه به منابع مالی محدود کشور باید از این منابع به طور صحیح در بخش‌های مختلف استفاده کرد و در حال حاضر بهترین راه حل برای نجات از وابستگی به نفت، صنعت گردشگری است.

منتظری با اشاره به اینکه توجه به صنعت گردشگری موجب حفظ فرهنگ و هویت نیاکان‌مان می‌شود، تصریح کرد: وزارت میراث‌فرهنگی به عنوان متولی مواریث تاریخی و فرهنگی، وظیفه حفاظت و مراقبت از این سرمایه‌های ملی را دارد؛ زیرا هرگونه کوتاهی در این زمینه موجب ثبت این آثار به نام کشور‌های دیگر می‌شود.

منتظری گفت: کشور‌های خارجی به دنبال ایجاد پیشینه تاریخی برای خود هستند در حالی که کشور ایران از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل زیادی در حوزه‌های فرهنگی برخوردار است.

او با تاکید بر اینکه مفاخر و مشاهیر شناسنامه و هویت تمدن ایران اسلامی هستند، بیان داشت: حوزه صنایع دستی نیز آینه تمام نمای آداب و رسوم، آیین ها، سنت‌ها و باور‌های گذشتگان است و می‌تواند به تمامی مجهولات تاریخی کشور جواب دهد.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: برای رفع مشکلات و چالش‌های پیش روی حوزه گردشگری باید فهرستی از مشکلات و پیشنهادت به همت متولیان این حوزه آماده و ارائه شود تا با همکاری مدیران کلان کشور به رفع این مشکلات پرداخت.

او با اشاره به اینکه کمیسیون فرهنگی مجلس رفع مشکلات حوزه گردشگری را یکی از وظایف نظارتی خود می‌داند، افزود: خوشبختانه وزارت میراث‌فرهنگی در پیش نویس برنامه هفتم نسبت به دیگر بخش‌ها پیشگام است که به زودی با آماده شدن این پیش نویس، کمیسیون فرهنگی مجلس نیز از آن استفاده و حمایت کافی خواهد کرد.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی سردار سلیمانی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی میراث فرهنگی صنایع دستی حوزه فرهنگ بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۲۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم

محمدمهدی اسماعیلی روز شنبه -هشتم اردیبهشت- در حاشیه نشست با مدیران و دبیران جشنواره بیست و یکم امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران بدون ذکر نام کارگردان فیلم سینمایی «اقبال لاهوری» شاعر ملی و مشهور پاکستانی اظهار داشت: کارگردان در حال آماده‌سازی فیلم‌نامه است، تا قرارداد بسته نشود، اسمش را نمی‌آورم. بنیاد سینمایی فارابی در حال منعقد کردن قرارداد آن است و تا آخر سال و یا اوایل سال آینده اثر ساخته می‌شود، می‌خواهیم یک فیلم با کیفیت و خوب بسازیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر پیگیری ویژه برنامه‌های زبان فارسی ادامه داد: ما ۶ خانه فرهنگ در پاکستان از جمله لاهور، کراچی و کویته و دیگر شهرها داریم که باید تقویت شود. در این سفر، آقای رئیس جمهوری عنایت ویژه‌ای روی بحث گسترش فرهنگی در پاکستان داشتند و ان‌شالله این کار را به سرانجام می‌رسانیم.

وی گفت: در سریلانکا هم با استقبال بسیار بالای هنرمندان و اهالی فرهنگ آنجا روبه‌رو بودیم. چهار تفاهم‌نامه همکاری از پنج تفاهم دو کشور در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه‌های رسانه‌ای، سینما، فرهنگی به معنای خاص خود و همچنین در زمینه تعاملات میان هنرمندان و برگزاری اجلاس‌های مشترک بود.

اسماعیلی اظهار داشت: در حال تجربه فضای ویژه‌ای در حوزه بین‌الملل هستیم، شاید برای اولین بار است که همزمان با حرکت در حوزه حل مسائل فرهنگی در داخل کشور، این دیپلماسی فرهنگی را به صورت برجسته پیش می‌بریم.

سفر به دو کشور همسایه در روزهای آینده

اسماعیلی گفت: در روزهای آینده نیز دو سفر به کشورهای منطقه خواهیم داشت، مقصد احتمالا جمهوری آذربایجان و یکی دیگر از کشورهای آسیای مرکزی است که برنامه‌های آن را هماهنگ می‌کنند.

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی