Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید ملانوری روز پنجشنبه در بازدید از کارخانه نساجی فردوس ادامه داد: مواد اولیه این کارخانه از محصولات کشاورزی استان است و تولیدات آن در صنایع پایین دستی نساجی و پوشاک کاربرد دارد.

وی گفت: فاز بعدی این واحد تولیدی باید توسعه پیدا کند تا با تولید پارچه و پوشاک به ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی منطقه کمک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به روند اجرای کار در فاز دوم کارخانه گفت: در فاز بعدی، بخش‌هایی از ساختمان اجرا شده و ماشین آلات هم آماده است، این فاز با حدود ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری احداث می‌شود.

وی بیان کرد: فاز دوم کارخانه نساجی فردوس، اشتغالزایی برای حدود ۱۰۰ نفر را به همراه خواهد داشت.

ملانوری افزود: بنا به صحبت‌های مدیر مجموعه عمده مشکل فاز بعدی، تامین آب است که تلاش می‌کنیم این مشکل را با کمک سرمایه‌گذار مجموعه برطرف کنیم.

وی گفت: میزان آب مورد نیاز کارخانه ۱۴ تا ۱۵ لیتر در ثانیه بوده اما با اقداماتی که صورت گرفته به حدود ۶ لیتر در ثانیه رسیده است.

استاندار خراسان جنوبی از مشارکت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) برای توسعه کارخانه نساجی گفت و اظهار داشت: این مشارکت ایدرو باعث احیای کارخانه شده است.

وی به مصوبه هیات وزیران مبنی بر سرمایه‌گذاری ایدرو در طرح‌های ریسندگی و بافندگی کارخانه نساجی فردوس اشاره و خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم این مصوبه هرچه سریع‌تر اجرایی شود اما اینکه چه زمانی به طور کامل محقق شود، به تامین زیرساخت‌های لازم بستگی دارد.

ملانوری ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع و اینکه هر سرمایه‌گذاری تمایل دارد در دوره کوتاه‌تری به برگشت سرمایه برسد، تلاش ما نیز در استان بر این است که با تسهیل شرایط، روند کار سرمایه‌گذاران را تسریع کنیم.

استاندار خراسان جنوبی امروز در ادامه بازدید از پروژه‌های شهرستان فردوس به کارخانه نساجی فردوس رفت و با مدیرعامل و کارگران کارخانه درخصوص مسایل و مشکلات موجود گفت و گو کرد.

ملانوری هدف از این بازدید را رصد شرایط موجود و نحوه فعالیت این واحد صنعتی عنوان کرد و گفت: رفع موانع تولید و مشکلات سرمایه‌گذاران در راستای جهش تولید، از مهمترین برنامه‌های در دستور کار این استان است.

عملیات عمرانی کارخانه نساجی فردوس در فروردین سال ۱۳۶۹ آغاز شد و بعد از یک وقفه طولانی ۱۳ ساله با ورود سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در سال ۱۳۸۴ سالن تولید ریسندگی با ظرفیت ۱۰ تن نخ در روز تولید آزمایشی خود را شروع کرد.

در حال حاضر ۲۲۵ نفر کارگر در چهار شیف کاری در این کارخانه مشغول به کار هستند و روزانه بیش از ۱۱ تن نخ و ۵۰۰ متر پارچه تولید می‌کنند. محصولات تولیدی این کارخانه به تهران، اصفهان، تبریز و مشهد ارسال می‌شود.

هیات وزیران مهر امسال به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت، به سازمان گسترش‌ و نوسازی صنایع ایران اجازه داد که از محل منابع داخلی خود به استناد تبصره ۳ اصلاحی بند الف ماده ۳ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی نسبت به سرمایه‌گذاری در طرح‌های ریسندگی و بافندگی با ظرفیت تولید سالانه سه هزار و ۹۶۰ تن انواع نخ و ۱۶.۵ میلیون متر مربع پارچه اقدام کند.

طرح توسعه این مجتمع در بخش بافندگی با پیش بینی سرمایه‌گذاری بیش از یک هزار میلیارد ریال و اشتغال حدود ۱۰۰ نفر در دست اقدام است که با تکمیل و راه‌اندازی طرح توسعه، این مجتمع یک قدم به تکمیل زنجیره تولید پوشاک در خراسان جنوبی نزدیک‌تر خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی صبح امروز (پنجشنبه) برای بازدید و افتتاح چند طرح وارد شهرستان فردوس در ۲۰۰ کیلومتری بیرجند شد و نشست شورای اداری این شهرستان نیز با حضور وی برگزار می‌شود.

برچسب‌ها حمید ملانوری توسعه ایران ایدرو خراسان جنوبی فردوس صنعت نساجی پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حمید ملانوری توسعه ایران ایدرو حمید ملانوری توسعه ایران ایدرو خراسان جنوبی فردوس صنعت نساجی اخبار کنکور استاندار خراسان جنوبی کارخانه نساجی فردوس سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است

مهدوی ابهری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: در این شرایط خاص کشور با توجه به جنگ اقتصادی، حرکت اقتصادی رو به جلو جای شکرگزاری دارد.

او افزود: ما در دنیا منابع خدادادی هیدروکربوری را داریم که شکر آن استفاده درست از آن می شود.

وی ادامه داد: استفاده از این منابع تبدیل به ارزش افزوده است. علی الرغم تحریم ها وزارت نفت اقدامات موثری انجام داده است به عنوان مثال فاز ۱۴ پارس جنوبی که تماماً ایرانی است.

به گفته ابهری ورود سرمایه گذاری به بالا دست در دولت سیزدهم رقم خورد.

دبیر انجمن کارفرمایان پتروشیمی خاطر نشان کرد: طی مدتی کوتاه انقلابی برای صدور مجوز ها در وزارت نفت صورت گرفت و روند آن تسریع شد.

وی ادامه داد: قطعاً سرمایه‌گذاری پتروشیمی ها برای کشور مفید و مثمر ثمر است و با توجه به شعار سال الزاماتی نیز در این زمینه وجود دارد.

ابهری با اشاره به قراردادی که امروز منعقد شد خاطر نشان کرد: با این قراردادها هم بخش خصوصی به یکی از مهمترین سرمایه گذاری ها ورود پیدا می‌کند که خود به آن نیاز دارد و هم در روند اقتصادی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

مهدوی ابهری تصریح کرد: سرمایه گذاری در میادین و صرفه جویی در بخش گاز یکی از اهم فعالیت ها است ولی سخن کای این است که باید پتروشیمی‌ها در این بخش ورود کنند.ما باید در بخش گاز سرمایه‌گذاری کنیم و این آمادگی از سوی پتروشیمی‌ها مشکلی نیست.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران با اشاره به ناترازی گاز در کشور اضافه داد: فریادهایی که ما می زنیم برای سرمایه گذاری در میادین گازی، مصرف بهینه و صرفه‌جویی به دلیل این است که لطمه‌ای به تولید وارد نشود در حالی که باید سال‌های گذشته به آن فکر می‌کردیم

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • دلار بیش از ۵۰ و چند هزار تومان توجیه علمی و اقتصادی ندارد
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • اکسپو سکوی پرتاب توسعه خراسان جنوبی
  • کشف انبار احتکار برنج در خراسان جنوبی
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران