Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین در مجلس گفت:مشکلی که در استان داریم این است که در حوزه مدیریت امور زنان و خانواده و آسیب‌های اجتماعی نگاه‌ها اغلب متاسفانه سیاسی است و از تمام ظرفیت نخبگانی استان استفاده نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ فاطمه محمدبیگی در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که ظهر امروز(پنج شنبه) با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در استانداری قزوین برگزار شد؛ با بیان اینکه از منظر مقام معظم رهبری بحث خانواده به عنوان محور قانون گذاری، پیشرفت، برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های کشور و استان است، اظهار کرد: عمده فعالیت‌های صورت گرفته در استان در حوزه رفع مشکلات معیشتی، توانمندسازی اقتصادی، اشتغالزایی و کنشگری فعال زنان در اجتماع و اشتغال و مدیریت بانوان و ارتقاء مهارت‌های اجتماعی است که همه این‌ها اقدامات موثری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنامه‌ریزی برای حوزه زنان و خانواده باید چندوجهی باشد به طوری که برای همه عموم در نظر گرفته شود، بحث استحکام خانواده به عنوان سلول اصلی و کنشگر جامعه بسیار برای ما مهم است لذا باید علاوه بر رفع نیازهای معیشتی زن که اولویت است باید به حوزه‌های دیگر هم پرداخت.

نماینده مردم قزوین در مجلس بیان کرد: اولویت‌های ویژه ما در حوزه آسیب‌های اجتماعی از جمله افزایش طلاق، کاهش میل به ازدواج، عدم تمایل به فرزندآوری و رشد آسیب‌های اجتماعی، کاهش توجه به ارزش‌های خانواده و دینی، هویت حقیقی دختران به عنوان مادران آینده و فرهنگ سازی و تقویت تعاملات اخلاقی است.

محمدبیگی تصریح کرد: مقابله موثر با جنگ نرم دشمنان برای فروپاشی از انحرافات روابط خانواده، رفع موانع و زدودن آسیب‌ها و چالش‌های تحکیم خانواده، مبارزه با اشرافیت و تجمل گرایی، حمایت از عزت و کرامت، نقش مادری و همسری، گرامیداشت یاد الگوهای زنان نخبه در عرصه‌های مختلف و شناسایی عوامل مختلف طلاق و فروپاشی خانواده از دیگر سرفصل‌های مهم است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس ادامه داد: فرهنگ سازی برای کراهت طلاق و جبران آسیب‌های ناشی از طلاق، ساماندهی نظام مشاوره‌ای بسیار قوی در حوزه قبل از ازدواج، حین ازدواج و بعد از ازدواج بسیار مهم است که متاسفانه به نظر می‌آید در استان به آن کمتر پرداخته شده است.

از ظرفیت نخبگانی استان در حوزه زنان و خانواده استفاده نشده است

این مقام مسئول با اشاره به لزوم ایجاد فضای سالم برای روابط بین زنان و مردان از منظر روابط اسلامی و عفیفانه برای کنترل آسیب‌های اخلاقی و اجتماعی، گفت: بازنگری اصلاح و تکمیل نظام حقوقی عدالت بین زنان و مردان در رویه‌های قضایی مسئله مهمی است که زنان ما در عرصه‌های عدالت و حوزه‌های قضایی نیاز به بازبینی داریم که با حضور حجت الاسلام رئیسی و ارائه لوایح جدید، این روند به سمت خوبی می‌رود.

وی با گلایه از نگاه‌های سیاسی در حوزه زنان در استان قزوین، اظهار کرد: مشکلی که در استان داریم این است که در حوزه مدیریت امور زنان و خانواده و آسیب‌های اجتماعی نگاه‌ها اغلب متاسفانه سیاسی است و از تمام ظرفیت نخبگانی استان استفاده نشده است.

نماینده مردم قزوین در مجلس تاکید کرد: بسیاری از زنان توانمند داریم که در حوزه‌های کشوری از آن‌ها استفاده می‌شود اما در استان حتی دعوت نمی‌شوند؛ بسیاری از گزارش‌هایی که امروز ارائه شد اولین بار بود که دیدم و شنیدم در حالی که 10 ماه است که نماینده این مردم هستم اما کسی برای این موضوعات با من مشورت نکرده است.

محمدبیگی بیان کرد: در عمده جلساتی که در استان و استانداری برگزار می‌شود نیز هیچگاه نیروهای انقلابی و حزب اللهی در حوزه زن و خانواده و زنان نخبه دارای NGO در حوزه زن و خانواده دعوت نمی‌شوند که این نگاه یک سویه و یک طرفه دودش به چشم مردم می‌رود و همین باعث شده که نتوانیم دور هم جمع شویم درحالی که دغدغه‌های ما مشترک است لذا امیدواریم حداقل با حضور یک نماینده زن، این محورها به وحدت تبدیل شود.

قزوین هشتمین استان دارای سالمند زیاد در کشور است

این مقام مسئول یادآور شد: گفت‌وگوی ملی خانواده طرحی است که اکران شده اما امروز گزارش مناسبی از آن در استان نشنیدیم، از سال 90 به عنوان مسئول کارگروه زن و خانواده بسیج و مدرس دانشگاه در این حوزه فعالیت می‌کنم اما عرصه بیان دغدغه‌ها داده نشده است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس اضافه کرد: نگاه‌های یک سویه باعث و نزاع‌های سیاسی باعث می‌شود که دودش به چشم مردم برود و مردم آسیب می‌بینند ما آمدیم که وصل کننده باشیم، نیامدیم که قطع کننده باشیم.

محمدبیگی ابراز کرد: فارغ از نگاه‌های سیاسی، همه فعالان زنان و خانواده باید دور هم جمع شوند؛ از شورای برنامه‌ریزی استان می‌خواهیم برای حوزه‌هایی مثل جمعیت که 43بار مقام معظم رهبری فرموده‌اند، برنامه‌ریزی ویژه در استان شود.

وی تصریح کرد: متاسفانه ما هشتمین استان دارای سالمند زیاد در کشور هستیم و یکی از عواملی که در حوزه کرونا در شدیدترین و سخت‌ترین شرایط قرار داریم این است که تعداد سالمندانمان زیاد و تعداد کودکانمان کم است به طوری که حدود 1/6 فرزند به ازای هر خانواده داریم.

نماینده مردم قزوین در پایان گفت: اگر برنامه‌ریزی ویژه‌ای در استان برای افزایش فرزندآوری دیده نشود، در آینده باید حوزه‌های اقتصادی و صنعتی ما تعطیل شود یا باید به دست خارجی‌ها سپرده شود.
انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: نماینده مردم قزوین آسیب های اجتماعی زنان و خانواده برنامه ریزی حوزه زن امور زنان نگاه ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، گفت: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، در دیدار اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، گفت: کار ویژه بانوان با رویکرد اسلامی در قم نیازمند رویکردهای ویژه محتوایی است.

او با اشاره به اینکه فلسفه، اخلاق و فقه سه زاویه دید هستند که در عمق دانش تحول آفرین می‌شوند، مطرح کرد: این سه زاویه دید با شعار محقق نخواهند شد بلکه باید در لایه‌های عملیاتی به آن توجه کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، عنوان کرد: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه اضافه کرد: علت این اتفاق این بود که شیخ بهایی بر فقه و معارف الهی مسلط و در علوم روز نیز صاحب نظر بودند و امروز باید به پرورش چنین افرادی توجه داشته باشیم.

 

آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی

 

اعرافی با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، خاطرنشان کرد: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه انقلاب اسلامی در موضوع زن الگوهایی در جامعه خلق کرده است، تصریح کرد: دشمن از این موضوعات آگاهی دارد ولی تلاش می‌کند با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف این دستاوردها را نادیده بگیرد.

اعرافی با اشاره به اینکه منطق زن مسلمان پیشتاز موفق در عرصه‌های گوناگون و متعهد به ارزش‌های الهی الگوی مدنظر انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این الگو باید ساخته شده و در متن تمام کارها قرار بگیرد.

او با بیان اینکه باید دانشگاه حضرت معصومه(س) به طور ویژه به این موضوع بپردازد، ابراز کرد: ارتباط دانشگاه با جامعه الزهرا(س) باید موجب نقش آفرینی‌های مشترک شود.

اعرافی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید بنیه علمی قوی داشته باشد، بیان کرد: بعد بین المللی دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند به عنوان یک محور مهم در دستور کار قرار بگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه البته در درجه نخست باید دانش فنی لازم در این دانشگاه تولید شود، اظهار کرد: در عصری قرار داریم که دشمنان از بسیاری از اقدامات خود ناامید شده و کارزار فرهنگی سنگینی را به وجود آورده‌اند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حوزه و دانشگاه حضور اثرگذار در این کارزار فرهنگی است، مطرح کرد: جامعه خوبی داریم و اگر حوزه و دانشگاه به خوبی نقش آفرینی کنند، وضعیت بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • به برکت نگاه اسلام، شاهد ارتقای جایگاه کار و کارگر پس از انقلاب هستیم
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • ۴۰۰ عنوان برنامه برای هفته عقیدتی سیاسی تدارک دیده شده َشَد
  • لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف