Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی لدنی با اشاره به اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در تاریخ معاصر ایران یک شخصیت بی‌بدیل است تأکید کرد که او در تمام عمر برای شکل‌گیری انسجام ملی تلاش کرد.

علی لدنی تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یک شخصیت بی بدیل در عرصه سیاست است که از ابتدا تا پایان عمرش برای شکل‌گیری انسجام ملی تلاش کرد و در این عرصه بسیار موفق بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم‌داری این شخصیت بی‌نظیر و رفتارش در هر سمتی که بود با مردم قابل تحسین بود.

لدنی خاطرنشان کرد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی همیشه سعی داشت بی توجه به جناح‌ها و نگاه‌های متفاوت همه را برای شکل‌گیری یک انسجام ملی کنار هم قرار دهد. در دوران پس از انقلاب کمتر شخصیتی را می‌توان پیدا کرد که به اندازه ایشان به انقلاب و انسجام کمک کرده باشد، او در بین مردم نیز فردی محبوب و دوست داشتنی بود.

این تهیه‌کننده خاطرنشان کرد: من حدود 10 جلسه به صورت مستقیم و غیر مستقیم با این شخصیت داشتم و برای ساخت سریال «معمای شاه» نیز به سراغ ایشان رفتیم تا مشورت کنیم. ما به ایشان گفتیم که می‌خواهیم تاریخ انقلاب را روایت کنیم و یکی از اصلی‌ترین نکاتی که همیشه به ما تأکید می‌کردند این بود که واقعیت‌ها را بگویید و چیزی جز آنچه که رخ داده تعریف نکنید. اصرار ایشان همیشه بر پایبندی به حقایق تاریخی بود و بارها این نکته را به ما تأکید می‌کردند و ما هم سعی داشتیم نظر ایشان را در همه مراحل تولید سریال مدنظر داشته باشیم.

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «معمای شاه» در ادامه تأکید کرد: ایشان از ایده ساخت سریالی با موضوع تاریخ انقلاب خیلی استقبال کرد و خیلی علاقه‌مند بود که این سریال ساخته شود، حتی برای اینکه ما به منابع بیشتری دسترسی داشته باشیم نوشته‌های خود را در اختیار ما قرار می‌داد و نقطه‌نظرهایی داشت که حتی از نگاه ما هم بازتر بود. درباره نقش‌شان در سریال هم نقطه‌نظرهایی داشتند که کمک کرد تا به واقعیت نزدیک‌تر باشیم، به عنوان مثال درباره نکته‌ای مربوط به زمان دستگیری‌شان به ما نکته‌ای گوشزد کردند که درباره دلیل دستگیری بود و ما در فیلمنامه به شکل دیگری آن را مطرح کرده بودیم با نکاتی که ایشان مطرح کردند در فیلمنامه اصلاحاتی اعمال کردیم. متأسفانه پیش از پخش سریال «معمای شاه» آقای هاشمی از دنیا رفتند و فرصت نشد این سریال را ببینند و نظرشان را درباره سریال بپرسیم.

لدنی درباره ساخت سریالی با موضوع زندگی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: ایشان زندگینامه خود را به رشته تحریر در آورده و این منبع بسیار خوبی برای ساخت سریالی با موضوع زندگی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است. به نظر من حتی می‌توان مستندهایی به صورت مستند بازسازی ساخت که قطعاً آثار ارزشمندی خواهند بود. ما حتی یک طرح به این شکل داشتیم که نزد محسن هاشمی رفتیم و طرح را ارائه دادیم اما برای ساخت این سریال به بودجه‌ای نیاز بود که این بودجه از سوی بنیاد سینمایی فارابی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأمین نشد و هنوز نتوانسته‌ایم این مجموعه را بسازیم.

او در پایان گفت: ممکن است از سوی آیت‌الله هاشمی نقطه‌نظرهایی مطرح باشد که اختلافات بسیاری درباره آن در جناح‌ها و نگاه‌های مختلف وجود داشته باشد اما نمی‌توانیم تأثیر پر رنگ ایشان در پیروزی انقلاب را نادیده بگیریم و تخطئه این شخصیت به هیچ‌وجه نمی‌تواند رفتاری قابل دفاع باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معمای شاه علی لدنی آیت الله هاشمی رفسنجانی سالگرد ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی آیت الله هاشمی رفسنجانی برای شکل گیری ساخت سریال انسجام ملی معمای شاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهدای گمنام مظلوم هستند/ ساخت فیلم کالدو

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار محمدحسن سلامی ظهر شنبه در نشست مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزش‌هاس دفاع مقدس سپاه کربلا با تأکید بر تقویت تعامل و هم افزایی بین دو مجموعه اظهار داشت: جهت گیری فعالیت‌های امسال ما با محوریت دومین اجلاسیه شهدای استان مازندران خواهد بود.

وی همچنین تلاش برای حضور راهیان نور دانش آموزی، دانشجویی و سربازان نیروهای مسلح در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران را از اهداف برشمرد و افزود: برای اجرای برنامه‌های سوم خرداد و هفته دفاع مقدس در این مکان برنامه ریزی شود.

سرهنگ سلامی پایگاه‌های مقاومت بسیج محلات را ظرفیت مهم و مؤثر فرهنگی برای یادمان‌های شهدای گمنام برشمرد و گفت: شهدای گمنام مظلوم‌ترین شهدا هستند و نباید در غربت بمانند.

برگزاری نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس به میزبانی استان مازندران

سرهنگ پاسدار محمد عباسپور مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه کربلا نیز ضمن ارائه گزارشی از کمیته‌های پژوهش و گنجینه‌ها و المان‌های دفاع مقدس، بر هم افزایی و تعامل بیشتر دو مجموعه تأکید کرد و اظهار داشت: استفاده از هنر و مردمی کردن کنگره‌های شهدا که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است، در دومین اجلاسیه شهدای استان مازندران مورد توجه قرار گرفته است.

عباسپور برگزاری مراسم «فصل شیدایی»، نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس به میزبانی استان مازندران، ساخت فیلم سینمایی «کالدو» با محوریت حماسه جنگل، شهربازی مقاومت، نصب المان‌های شهدا در وروی‌های استان، ساخت سمفونی شهدای مازندران و احیای تولید نشریه «سبز سرخ» را از جمله اقدامات پیش بینی شده ویژه دومین اجلاسیه شهدای استان مازندران اعلام کرد.

کد خبر 6089824

دیگر خبرها

  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی/ شایعه ناخالصی سکه از کجا آغاز شد؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • تصویری دیده نشده از ۱۶ سالگی آیت‌الله هاشمی در کنار دوستانش
  • تأکید مجدد السیسی بر ضرورت آتش بس و ارسال کمک های بشردوستانه به غزه
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند
  • شهدای گمنام مظلوم هستند/ ساخت فیلم کالدو