Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد صدیقی فر سرکنسول ایران در هرات گفت: اقتصاد ایران و افغانستان، در پیوند با یکدیگر بوده و از این منظر به نوعی مکمل همدیگر به شمار می‌آیند.

او صادرات سوخت به افغانستان و تامین نیاز این کشور را بخشی از تعاملات دو کشور دانست و افزود: روند صادرات سوخت باید تسهیل و تسریع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در حال حاضر می‌توان از ظرفیت جدید خط آهن خواف _ هرات برای انتقال سوخت به این کشور همسایه بهره برد، چرا که این خط آهن فرصت‌های خوبی را پیش روی طرفین قرار داده است. از سوی دیگر، با توجه خطرات بسیار جدی انباشت کانتر‌های سوخت در مرز دوغارون می‌توان از پتانسیل این خط آهن به منظور انتقال سوخت استفاده کرد.

سرکنسول ایران در هرات ادامه داد: البته انتقال سوخت از مسیر ریلی نیازمند امکان سنجی و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم است و باید تدابیر لازم برای آن اندیشیده شود. علاوه بر آن طرف افغانستانی باید در خصوص بارانداز تخلیه آن نیز تدابیر لازم را اتخاذ کند.بیشتربخوانید افزایش صادرات سوخت به افغانستان موجب کاهش قاچاق آن می‌شود


میراجان سلیمان خیل، رئیس اتاق مشترک هرات_ مشهد با بیان اینکه انتظار می‌رود که پس از این طرفین به توافقات صورت گرفته به طور کامل جامه عمل بپوشانند، گفت: در حال حاضر تجار افغانستانی با مشکلاتی مواجه هستند که امید می‌رود طرف ایرانی با حمایت خود هر چه سریع‌تر در رفع این مشکلات کوشا باشد.

او افزود: متاسفانه این مسائل ریشه‌ای بوده و مربوط به روز‌ها و ماه‌های اخیر نیست بلکه بعضا بیش از یکسال از مشکلات و مسائل حوزه انرژی می‌گذرد، اما حمایت چندانی از تجار افغانستانی صورت نگرفته است؛ لذا از شرکت ملی سوخت و فرآورده‌های نفتی تقاضا داریم نهایت همکاری و تعامل را به منظور حل مشکلات موجود در این حوزه با ما داشته باشند.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات و واردات مرزدوغارون مسیر ریلی صادرات سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۴۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان

دولت پاکستان اقامت پناه‌جویان افغانستانی‌ دارنده کارت ثبت آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (پی‌او‌آر) را تا کمتر از دو ماه دیگر، تمدید کرده است.

وزارت ایالات و سرحدات پاکستان  در بیانیه‌ای نگاشت مدت اقامت این پناهجویان افغانستانی تا ۳۰ ماه جون تمدید شده است.

گفتنی است که دولت پاکستان در ۲۷ حمل سال جاری مرحله دوم اخراج پناه‌جویان از این کشور را آغاز کرده بود.

مقام‌های پاکستانی در آن زمان به پلیس این کشور دستور داده بودند تا اطلاعات را در مورد محل زندگی افغان‌های دارنده کارت اقامت موقت به‌سرعت تهیه کند.

انتظار می‌رود که در این مرحله حدود ۴۰۰ هزار پناه‌جوی افغانستانی‌ از پاکستان اخراج شوند.

بربنیاد آمار نهادهایی بین‌المللی، حدود ۲.۱۸ میلیون پناه‌جوی افغانستانی‌ دارای مدرک، از جمله ۱.۳ میلیون تن دارای کارت راجستریشن و بیش از ۸۸۰ هزار تن با داشتن کارت اقامت موقت در پاکستان زندگی می‌کنند.

این در حالی است که از زمان آغاز اخراج اجباری پناه‌جویان از پاکستان تا کنون، بیش از ۵۴۳ هزار پناه‌جوی افغانستانی‌ از این کشور اخراج و یا مجبور به بازگشت داوطلبانه به افغانستان شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • پیگیری و تسهیل رفع مشکلات اهالی کلاته محمدعلی پهلوان
  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود
  • وقوع سیل در افغانستان ۱۰ کشته برجای گذاشت
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • مسدود شدن شاهراه بدخشان - تخار
  • پیروزی شش گله سرخپوشان هرات مقابل استقلال کابل
  • بازگشت بیش از ۱ و نیم میلیون پناهجوی افغانستانی‌
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد