Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@10:11:55 GMT

نیازهای کاذب زندگی عامل افسردگی در زندگی است

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۰۴۹۶۳

نیازهای کاذب زندگی عامل افسردگی در زندگی است

یک روانشناس بالینی گفت: یکی از مهمترین عواملی که به احساس افسردگی و ناکافی بودن ما دامن می زند، پدیدار شدن نیازهای کاذب زندگی است.

به گزارش ایمنا، امیر احمدیان، اظهار کرد: این روزها داشتن چیزهای مختلف دیگر احساس رضایتمندی را در افراد به وجود نمی‌آورد. داشتن خانه، اتومبیل، تلفن همراه و حتی شغل نمی‌تواند حس ارزشمندی را در افراد زنده نگه دارد، چرا که نمایش زندگی‌های لاکچری در فضای مجازی باعث می‌شود افراد خود را در مقام مقایسه و قضاوت با آنها قرار دهند و همین فاصله باعث می‌شود تا احساس ناکافی بودن پدیدار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: جوانی که خود را با میانسال ثروتمندی مقایسه می‌کند و همان فرد سالخورده حسرت جوانی را می‌خورد و تلاش می‌کند با ورزش، کرم‌های مختلف پوست و حتی جراحی‌های زیبایی به نوعی جلوی پیر شدن خود را بگیرد، تنها بخشی از احساس ناکافی بودن است.

نارضایتی از خود در جامعه همه گیر شده است

این روانشناس بالینی ادامه داد: نارضایتی از خود مدت‌ها است که در جامعه و حتی در دنیا همه گیر شده و کمتر کسی را می‌توان یافت که راضی به شرایط موجود باشد. واقعیت این است که اطرافمان پر شده از کسانی که از خود و زندگی خودشان راضی نیستند و این امر تا جایی پیش رفت که سازمان بهداشت جهانی شعار یکی از سال‌های اخیر خود را «بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم» اعلام کرد.

وی افزود: میزان فشار روانی که ۵۰ سال پیش یک فرد را به بیمارستان روانی می‌کشاند امروزه بر روی یک نوجوان دبیرستانی است و تمامی صاحب‌نظران و کارشناسان برجسته دنیا تلاش می‌کنند تا به اشکال مختلف مردم را از خطر مصرف گرایی و خطای مقایسه کردن با دیگران آگاه کنند.

رسانه مدرن بیشتر برای افسرده کردن طراحی شده است

احمدیان با بیان اینکه کاربر با ورود به شبکه‌های اجتماعی به شکل ناخودآگاه و پنهان فشار روانی را تحمل می‌کند، افزود: واقعیت این است که همیشه در فضای مجازی هزاران عکس از انسان‌های خوشحالی است که رویاهای شما را زندگی می‌کنند و غیر ممکن است اگر کسی با دیدن این تصاویر به وضعیت خود، اختلافات طبقاتی، اندیشه‌ها و سبک زندگی فکر نکند و این تفکرات در درازمدت افراد را دچار تنش‌هایی نظیر بی خوابی، اضطراب و حتی افسردگی می‌کند.

وی گفت: معتقدم رسانه مدرن بیشتر برای افسرده کردن طراحی شده است. چطور می‌شود کرم زیبایی فروخت وقتی مردم نگران زیبایی خود نیستند. چطور می‌شود برای قرص‌های لاغری بازار ساخت وقتی مردم از ظاهر خودشان احساس رضایت کنند، البته که شبکه‌های اجتماعی ابزار مناسبی برای این تجارت است.

احمدیان به مهر گفت: رها کردن بسیاری از دغدغه‌هایی که به ما القا شده و اصیل و واقعی نیستند به معنی بی تفاوتی نیست، بلکه به معنای پذیرش است.

کد خبر 467091

منبع: ایمنا

کلیدواژه: افسردگی اضطراب روانشناس بالینی نیازهای کاذب آموزش مهارت های زندگی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۴۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • سپاه: نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • شهید مطهری با روحیات و نیازهای نسل جوان آشنایی کامل داشت
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان