Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان برنامه و بودجه کشور با ارائه طرح حق پخش تلویزیونی به باشگاه‌های فوتبال، عملاً باشگاه‌ها را از رسیدن به حق واقعی‌شان محروم کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با وجود تصویب قانون پرداخت حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی به ویژه فوتبال از سوی سازمان صدا و سیما در مجلس شورای اسلامی اما این مسئله با پیچیدگی‌هایی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که سال گذشته صحبت از پرداخت حق پخش به باشگاه‌ها و تقسیم درآمدهای تبلیغات برنامه‌های ورزشی در تلویزیون به صورت 50-50 بین سازمان صدا و سیما و وزارت ورزش و جوانان بود اما این امر محقق نشد. وعده‌های برای احقاق این حق فوتبال به بودجه سال 1400 کشیده شد و با اتفاقات رخ داده به نظر می‌رسد باشگاه‌ها بازهم نتوانند به این درآمد برسند.

تاراج «دار و ندار» فوتبال

یک منبع آگاه در این خصوص به خبرنگار تسنیم گفت: دولت روز گذشته در کمیسیون تلفیق لایحه‌ای را ارائه داد که در آن 70 درصد از درآمد حق پخش تلویزیونی سهم صدا و سیما و 30 درصد باقی‌مانده سهم باشگاه یا ورزش در نظر گرفته شده بود.

طبق اطلاعات این منبع آگاه، در این بین احسان قاضی‌زاده هاشمی و احمد راستیه با بیان اینکه این عدد شفاف نیست و این درصد باید به نفع باشگاه‌ها متعادل شود، با چنین لایحه‌ای مخالفت می‌کنند که این قضیه با عدم پذیرش سیدحمید پورمحمدی، معاون سازمان برنامه و بودجه کشور مواجه می‌شود.

در این بین اعلام شده است که صدا و سیما باید سالیانه 300 میلیارد تومان از حق پخش تلویزیونی درآمد داشته باشد که در نوع خود جالب است. با توجه به این پیشنهاد و پافشاری دولت روی تقسیم حق پخش به شکل پیشنهادی، در واقع باشگاه‌ها از گرفتن حق پخش واقعی خود محروم می‌شوند که البته باید دید چنین بودجه‌ای در نهایت تصویب خواهد شد یا نه.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فوتبال مجلس فدراسیون فوتبال ایران فوتبال مجلس فدراسیون فوتبال ایران حق پخش تلویزیونی صدا و سیما باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «بیژن نوباوه وطن» چه می‌دانیم

به گزارش خبرنگار مهر، ۷ روز بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی نمانده است و بر همین اساس، دور جدید پویش انتخاباتی خبرگزاری مهر تحت عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» مدتی است که آغاز به کار است.

در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی و از میان ١۶٧٩ نامزدی که به پویش خبرگزاری مهر پیوستند، ١۶ نفر در دور اول انتخابات راهی مجلس شورای اسلامی شدند و کار ۵ نفر دیگر به دور دوم کشیده شد. یکی از این ۵ نفر «بیژن نوباوه وطن» بود.

«بیژن نوباوه وطن» در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات مجلس، در لیست امنا قرار گرفت که فقط برای حوزه تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس ارائه شد. در نهایت با کسب ۱۸۰۳۳۵ رأی در جایگاه ۳۵ تهران قرار گرفت و راهی دور دوم شد. آنچه در ادامه می‌آید بخشی از پیشینه کاری و مدیریتی رضوانی است که از نظر می‌گذرانید.

«بیژن نوباوه وطن» متولد ۱۳۳۸ و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد تولید از دانشگاه صدا و سیما است. در دوره‌های هشتم، نهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی توانست از حوزه انتخابیه تهران، شمیرانات، ری، پردیس و اسلامشهر وارد مجلس شورای اسلامی شود.

او پس از پیروزی انقلاب اسلامی وارد سپاه شد اما دوره کوتاهی در سپاه ماند و پس از آن به سازمان صدا و سیما رفت. نوباوه شغل اصلی خود را خبرنگاری می‌داند: «در صدا و سیما در بخش خبر کار می‌کردم، حدود دو ماه بعد از ورودم به جبهه رفتم. بعد از آن زندگی من در جبهه رقم خورد و حدود ۹۶ ماه در جبهه حضور داشتم.» او در مدت حضورش در دفاع مقدس، بیش از هزار دقیقه مستند به ویژه از عملیات‌های بزرگ در منطقه جنوب تولید کرده است. آخرین حضور او در مناطق عملیاتی، مربوط به عملیات مرصاد و خیانت منافقین در سال ۱۳۶۷ است.

بعد از پایان جنگ تحمیلی به پاکستان اعزام شد و حدود ۴ سال در منطقه شبه قاره هند به عنوان خبرنگار سازمان صدا و سیما فعالیت کرد. پس از پایان مأموریت پاکستان در بوسنی که آن روزها درگیر جنگ بود حاضر شد و تحولات منطقه بالکان را پیگیری کرد. با تمام شدن حضورش در بوسنی، به عنوان خبرنگار به انگلستان رفت اما چون از سوی انگلیس عنصر نامطلوب شناخته شد، به خاطر عدم تمدید ویزا، پس از چند ماه با کشور بازگشت.

در سال ۱۳۷۹ برای تأسیس دفتر صدا و سیما در آمریکا و در مقر اصلی سازمان ملل، به این کشور سفر کرد. آمریکایی‌ها برای کارشکنی در ایجاد دفتر خبری صدا و سیما در سازمان ملل، به او ویزای مخصوص کارگران کشتی موسوم به «سی تو» اعطا کردند. این مجوز اقامت، محدودیت‌های زیادی برای رفت و آمد و دارد. اما با این همه، او توانست دفتر صدا و سیما در سازمان ملل را تأسیس کند و ۵ سال مأموریت خود را در نیویورک ادامه دهد.

نوباوه از خبرنگارانی بود که همزمان با حوادث مهم ۱۱ سپتامبر در آمریکا حضور داشت: «آن وقت هیچ وسیله‌ای نداشتم؛ با دوربین کرایه‌ای و در گوشه خیابان گزارش تهیه می‌کردم.» او در مدت حضورش در آمریکا دو بار تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد. خودش احتمال می‌دهد که در این جراحی‌ها مسموم شده باشد: «در آمریکا عمل جراحی داشتم، وقتی که وارد تهران شدم دچار سرطان شدید خون شده بودم. البته نشانه‌های شیمیایی را از قبل هم در پی عملیات‌های خودمان در فاو و کربلای ۵ داشتم که آزاردهنده نبود.» نوباوه در تمام سال‌های حضورش در مجلس، عضو کمیسیون فرهنگی بوده است.

کد خبر 6095850

دیگر خبرها

  • از «بیژن نوباوه وطن» چه می‌دانیم
  • طعنه سنگین مجری صدا و سیما به دولت و مجلس
  • (ویدیو) طعنه سنگین مجری صدا و سیما به دولت رئیسی
  • فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی آخر هفته
  • آغاز پخش مناظره‌های تلویزیونی انتخاباتی در صدا و سیمای فارس
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مشهد و کلات
  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • تهران یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است
  • عشقی فراتر از خدمت.../ماندن در منطقه محروم؛ به واسطه عشق به دانش‌آموزان