Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  زن جوان که با ایجاد یک صفحه برای پولدار شدن تبلیغات فروش کودکان زیر ۱۵ سال را برای رابطه نامشروع آگهی کرده بود شناسایی شد.

چندی قبل صفحه‌ای در فضای مجازی مشاهده شد که در این صفحه و گروه فروش کودکان بی سرپرست زیر سن قانونی برای رابطه نامشروع تبلیغ شده بود.

بیشتربخوانید

رفتار خشن مربی مهدکودک با پسر خردسال

در این صفحه اینستاگرامی در خصوص ارائه کودکان زیر ۱۵ سال برای رابطه نامشروع تبلیغات شده بود و پس از اینکه درخواست کننده سوژه خاصی را برای رابطه نامشروع از ادمین این صفحه درخواست می‌کرد شماره کارتی برای مشتری ارسال شده و برای اعتماد سازی صاحب صفحه اعلام می‌کند که مبلغ زیر ۳ میلیون تومان برای پیش پرداخت اول واریز شود تا کسی به این موضوع شک نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی زود این صفحه اینستاگرامی در فضای مجازی پخش شد که با اعتراضات زیاد مردم روبرو شد و مردم از پلیس خواستند تا با این مورد برخورد جدی شود.

جالب اینجاست که امروزه فضای مجازی محلی برای جولان کلاهبردارن شده و این افراد هر روز به بهانه‌های مختلفی برای خالی کردن جیب مردم نقشه‌هایی را طراحی می‌کنند.

کلاهبرداری به بهانه فروش کودک
قبل از ماجرای فروش کودکان زیر ۱۵ سال برای رابطه نامشروع، کلاهبرداران موضوع دیگری را برای خالی کردن جیب مردم بهانه کرده بودند که یکی از این شیوه‌ها فروش کودک به خانواده‌های بدون فرزند بود و در ادامه صفحات و سایت‌هایی تحت عنوان همسریابی و صیغه یابی مطرح شده بود که مردم خیلی زود به این سایت‌ها و صفحات اعتماد کرده و پول هایشان را به حساب این کلاهبرداران واریز می‌کردند.

اخادی به بهانه فروش کودک برای رابطه نامشروع
سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در خصوص این پرونده به خبرنگار رکنا گفت: پس از کاوشگری در فضای مجازی ماموران پلیس فتا با صفحه‌ای روبرو شدند که در خصوص فروش کودکان بی سرپرست یا بد سرپرست زیر سن قانونی برای رابطه نامشروع تبلیغاتی صورت گرفته بود.

وی در ادامه افزود: در ادامه بررسی ها، ماموران در فضای مجازی با یک کانال صیغه یابی، فروش نوزاد روبرو شدند که یک عکس از مجوز خود برای انجام این نوع فعالیت ارائه کرده بود که تحقیقات نشان از آن داشت که این کانال با مجوز جعلی در فضای مجازی فعالیت می‌کند که هماهنگی‌های لازم با مقام قضایی برای دستگیری افراد صورت گرفت.

سرهنگ پاشایی اظهار داشت: اینگونه صفحات سیاه برای اخاذی و کلاهبرداری طراحی می‌شوند که مردم باید توجه داشته باشند که به هیچ عنوان مجوزی برای سایت‌های صیغه یابی، همسریابی و فروش نوزاد صادر نخواهد شد و کلاهبرداران پس از دریافت پول هیچگونه خدماتی را ارائه نمی‌کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا عنوان کرد: مردم با مشاهده چنین صفحاتی در فضای مجازی موضوع را به پلیس فتا گزارش دهند.

سرهنگ پاشایی در خصوص صفحه فروش کودکان بی سرپرست یا بد سرپرست برای رابطه نامشروع گفت: تحقیقات فنی و اطلاعاتی صورت گرفته و متهم پرونده که یک زن است شناسایی شده که هماهنگی‌ها برای دستگیری این متهم در دستور کارقرار گرفته است.

منبع: رکنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضای مجازی رابطه نامشروع اینستاگرام شبکه های اجتماعی کودک آزاری برای رابطه نامشروع کودکان زیر ۱۵ سال فضای مجازی فروش کودکان پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۵۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • (عکس) چرا صفحه اینستاگرام همسر سابق مهدی قایدی بسته شد؟
  • مسدود شدن پنج صفحه مجازی با محتوای غیراخلاقی در زرند
  • ۵ صفحه مجازی هنجارشکن مسدود شد
  • ۵ صفحه مجازی به دلیل انتشار محتویات خلاف اخلاق و عفت عمومی مسدود شد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد
  • بازداشت ۱۸ کلاهبردار کنکوری / فروش سوالات در ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی
  • دستگیری فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری