Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: انشالله طبق قول وزیر محترم بتوانیم در واقع قبل از آخر سال شاهد ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه باشیم که در این مسیر امیدواریم سایر دستگاه ها از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی آن اجازه های قانونی را به وزارت بهداشت درمانی بدهد.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، محمد حسین آیتی امروز در جریان افتتاح نخستین واحد کمپوس کشور که با حضور دکتر وحید ضیایی معاون آموزشی پردیس بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرماندار، دو تن از نمایندگان مجلس و امام جمعه آبادان و مسوولان سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد افتتاح شعبه بین الملل مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور با دانشکده علوم پزشکی آبادان هستیم که جا دارد این مهم را به مردم عزیز و شریف آبادان تبریک بگویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در خصوص سوالی مبنی بر آخرین وضعیت ارتقای دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه، گفت: موضوع تبدیل شدن دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه در دستور کار وزارت بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته و در این خصوص مقام عالی وزارت جناب آقای دکتر نمکی حمایت خیلی خوبی را انجام داده اند.

دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت افزود: سندی تحت عنوان آمایش سرزمین در سال ۹۴ توسط ریاست محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شد. این سند در واقع بحث توسعه محیطی ساختارهای آموزش پزشکی را سطح بندی کرده اما در این سند نکاتی مثل"منطقه آزاد" در آن دیده نشده بود که با پیگیری های انجام شده، مقام عالی وزارت طی دو نامه به شورای انقلاب فرهنگی برای در نظر گرفتن تبصره ایی در این خصوص در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته که امیدواریم به زودی این اتفاق مبارک نیز تحقق یابد.

آیتی بیان کرد: بر اساس آن سند انشالله تبدیل دانشکده به دانشگاه اتفاق بیفتد. این در حالی است که کل نظام به این خطه و مردم آبادان و خرمشهر و مقاومت که در هشت سال دفاع مقدس داشتند، مدیون است و امیدواریم این دین به گردن کشور را بر اساس ساز و کارهای قانونی و بر اساس شرایط و پتانسیل های خیلی خوب و خاص آبادان مانند فرودگاه بین المللی، منطقه آزاد، بنادر خوبی که اینجا فعال هستند و بحث بین المللی سازی که در اینجا در حال اتفاق افتادن است، ادا شود.

دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور در پایان بیان کرد: انشالله طبق قول وزیر محترم بتوانیم در واقع قبل از آخر سال شاهد ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه باشیم که در این مسیر امیدواریم سایر دستگاه ها از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی آن اجازه های قانونی را به وزارت بهداشت درمانی بدهد.

لازم به ذکر است که برای اولین مرتبه در کشور یک کمپوس یا پردیس مشترک بین دانشگاهی(مرکز پذیرش دانشجوی رشته های پزشکی خارجی) با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده علوم پزشکی آبادان راه اندازی شد. این مرکز در حال پذیرش دانشجوی است که پیشبینی می شود در گام نخست با جذب ۶۰ دانشجوی خارجی از بهمن ماه امسال با توجه به شرایط ناشی از شیوع کرونا ویروس، به صورت آموز از راه دور کار خود را آغاز کند.

بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی و زیرساخت های دانشکده علوم پزشکی آبادان و ظرفیت های منطقه آزاد اروند در این راستا، از دیگر برنامه های حضور دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت بود.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت بهداشت وزیر بهداشت منطقه آزاد اروند دانشکده علوم پزشکی آبادان دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان ارتقای دانشکده علوم پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی وزارت بهداشت منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند

نوربخش گفت: یکی از مهم ترین اتفاقاتی که سال گذشته توسط رئیس جمهور رخ داد تدوین، تصویب و ابلاغ «سند موسیقی» بود. اصل اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران موسیقی صاحب یک سند شده، خود به تنهایی اتفاق بزرگی است. به عنوان مثال در همین مساله کنسرت سال گذشته شهر اصفهان علیرضا قربانی که موجب لغو کنسرت این خواننده شد، اگر ماجرای تدوین و ابلاغ سند موسیقی نبود قطعا ما نمی‌توانستیم موفق به از سرگیری کنسرت‌های این هنرمند در اصفهان شویم. چون در این مسیر هیچ مقامی در هیج جای کشور نمی‌تواند مجوز صادر شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نادیده بگیرد.

وی افزود: درواقع آنچه در سند موسیقی روی آن تاکید شده، مبتنی بر چنین الزامی است که هیچ نهادی غیر از شورای عالی امنیت ملی، نمی‌تواند کنسرت هر چهره شناخته شده یا کمتر شناخته‌ای در عرصه موسیقی را که مجوز برگزاری اجرای خود را از مراجع رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ کرده باشد، لغو کند. در این چارچوب تنها مرجعی که بر اساس قانون می‌تواند روی لغو یک اجرای زنده موسیقایی اقدامات لازم به عمل آورد، شورای عالی امنیت ملی آن هم با «ذکر دلیل» است و گرنه هیچ نهاد یا دستگاه دیگری نمی‎تواند کنسرت دارای مجوز وزارت ارشاد را متوقف کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست