Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@03:17:03 GMT

ارتباط نیازهای کاذب زندگی و بروز افسردگی

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۰۷۷۸۰

ارتباط نیازهای کاذب زندگی و بروز افسردگی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، امیر احمدیان، اظهار داشت: این روزها داشتن چیزهای مختلف دیگر احساس رضایتمندی را در افراد به وجود نمی‌آورد. داشتن خانه، اتومبیل، تلفن همراه و حتی شغل نمی‌تواند حس ارزشمندی را در افراد زنده نگه دارد، چرا که نمایش زندگی‌های لاکچری در فضای مجازی باعث می‌شود افراد خود را در مقام مقایسه و قضاوت با آنها قرار دهند و همین فاصله باعث می‌شود تا احساس ناکافی بودن پدیدار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی تصریح کرد: جوانی که خود را با میانسال ثروتمندی مقایسه می‌کند و همان فرد سالخورده حسرت جوانی را می‌خورد و تلاش می‌کند با ورزش، کرم‌های مختلف پوست و حتی جراحی‌های زیبایی به نوعی جلوی پیر شدن خود را بگیرد، تنها بخشی از احساس ناکافی بودن است.   این روانشناس بالینی ادامه داد: نارضایتی از خود مدت‌ها است که در جامعه و حتی در دنیا همه گیر شده و کمتر کسی را می‌توان یافت که راضی به شرایط موجود باشد. واقعیت این است که اطرافمان پر شده از کسانی که از خود و زندگی خودشان راضی نیستند و این امر تا جایی پیش رفت که سازمان بهداشت جهانی شعار یکی از سال‌های اخیر خود را «بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم» اعلام کرد.   وی افزود: میزان فشار روانی که ۵۰ سال پیش یک فرد را به بیمارستان روانی می‌کشاند امروزه بر روی یک نوجوان دبیرستانی است و تمامی صاحب‌نظران و کارشناسان برجسته دنیا تلاش می‌کنند تا به اشکال مختلف مردم را از خطر مصرف گرایی و خطای مقایسه کردن با دیگران آگاه کنند.   احمدیان با بیان اینکه کاربر با ورود به شبکه‌های اجتماعی به شکل ناخودآگاه و پنهان فشار روانی را تحمل می‌کند، افزود: واقعیت این است که همیشه در فضای مجازی هزاران عکس از انسان‌های خوشحالی است که رویاهای شما را زندگی می‌کنند و غیر ممکن است اگر کسی با دیدن این تصاویر به وضعیت خود، اختلافات طبقاتی، اندیشه‌ها و سبک زندگی فکر نکند و این تفکرات در درازمدت افراد را دچار تنش‌هایی نظیر بی خوابی، اضطراب و حتی افسردگی می‌کند.   وی گفت: معتقدم رسانه مدرن بیشتر برای افسرده کردن طراحی شده است. چطور می‌شود کرم زیبایی فروخت وقتی مردم نگران زیبایی خود نیستند. چطور می‌شود برای قرص‌های لاغری بازار ساخت وقتی مردم از ظاهر خودشان احساس رضایت کنند، البته که شبکه‌های اجتماعی ابزار مناسبی برای این تجارت است.   احمدیان خاطرنشان کرد: رها کردن بسیاری از دغدغه‌هایی که به ما القا شده و اصیل و واقعی نیستند به معنی بی تفاوتی نیست، بلکه به معنای پذیرش است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: امیر احمدیان روانشناس بالینی افسردگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۷۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار تیمور حسینی اظهار داشت: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرایم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرایم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

کد خبر 6092109

دیگر خبرها

  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • مصرف الکل های سمی در هر اندازه ای خطرناک است
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا