Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر اسبق ایران در چین گفت: اگر ما در مورد چین یک نظام منسجم نداریم که به عنوان پدیده ای جهانی نگاه کنیم، ناشی از نبود برنامه در اسناد بالادستی ماست. هیچ جا مشخص نیست که ما چگونه می خواهیم به این مساله نگاه کنیم. رویکرد کلان ما در این مورد، «نمیدانم» است.

دومین پیش نشست از همایش «تجارت منطقه‌ای؛ اولویت راهبردی» با موضوع «فرصت‌های جاده ابریشم در توسعه تجارت با کشورهای منطقه»، دیروز با حضور صاحبنظران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمد حسین ملائک سفیر اسبق ایران در چین در این نشست درباره جاده ابریشم گفت: این جاده از 2013 مطرح شد و نهایتا با ورود به قانون اساسی چین در 2018 به عنوان بدنه روابط خارجی جمهوری خلق چین با دنیا تصویب شد. دو تا کمیته مشخص در داخل حزب مسئول پیگیری روزمره این مساله شدند. بنابراین باید توجه کرد که وقتی از چین صحبت می کنیم در واقع داریم از BRI صحبت می کنیم.  به تعبیر غربی ها، BRI یک نظام جدید سیاسی اقتصادی به محوریت چین است. 

ملائک اضافه کرد: 4 کریدوری که برای ما اهمیت بیشتری دارد، چین مغولستان روسیه، جاده زمینی اوراسیایی، چین آسیای غربی آسیای مرکزی و چین پاکستان است.
 
سفیر اسبق ایران در چین ادامه داد: اگر ما در مورد چین یک نظام منسجم نداریم که به عنوان پدیده ای جهانی نگاه کنیم، ناشی از نبود برنامه در اسناد بالادستی ماست. هیچ جا مشخص نیست که ما چگونه می خواهیم به این مساله نگاه کنیم. رویکرد کلان ما در این مورد، «نمیدانم» است. 

همچنین مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترک بازرگانی صنایع و معادن ایران و چین در این نشست گفت: به نظر می رسد که در این 8 سال، 8 جلسه مهم در مورد جاده ابریشم نداشته ایم. الآن دیگر نه موضوع اصلی ما جاده ابریشم است و نه حتی موضوع اصلی خود چینی ها.

حریری ادامه داد: ما نمی دانیم می خواهیم با دنیا چه کنیم. حتی نمی دانیم می خواهیم با منطقه چه کنیم. مسئولین ما نیز یا نمی دانند یا به ما نمی گویند. این البته وظیفه وزارت خارجه است که این مساله را تعیین کند و به بقیه ارکان نظام هم اعلام کند.

وی افزود: ما اگر می خواهیم رابطه مان با چین را مشخص کنیم، باید تکلیف رابطه ایران با پاکستان، ایران با هند، چین، پاکستان و ... مشخص شود. باید ببینیم از سمت شرق چند مانع داریم بعد ببینیم از سمت غرب چند مدعی و شریک و مانع داریم. 

برچسب ها: نفت ، چین ، ایران لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Lat

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نفت چین ایران جاده ابریشم نگاه کنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۸۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد

به گزارش خبرنگار مهر، نرخنامه دستمزد روزانه راهنمایان گردشگری برای سال ۱۴۰۳ به استناد ماده ۴۱ قانون کار، ماده ۵ آئین نامه راهنمایان گردشگری، بند ۱۸ ماده ۳ اساسنامه جامعه انجمن‌های حرفه‌ای راهنمایان گردشگری ایران، بند ۳ ماده ۴ اساسنامه کانون انجمن‌های صنفی راهنمایان گردشگری سراسر کشور و نرخ پایه اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام شد.

بر این اساس حداقل دستمزد راهنمایان گردشگری برای تورهای معمول است. بنابراین با توجه به تنوع برنامه‌ها، ساعات کاری روزانه، سختی کار و کمبود راهنمای مسلط به برخی زبان‌های خاص، ملاک تعیین نرخ بالاتر از کف، توافق بین راهنما و کارفرماست.

چنانچه راهنمای گردشگری تجربه اجرای بیش از ۳۰ تور را دارا باشد، ده درصد به کف نرخ دستمزد با توجه به نوع فعالیت مندرج در جدول پیوست، با عنوان سابقه کار اضافه می‌شود. مبنای دستمزد تمام روز حداکثر ۸ ساعت است و دستمزد نیم رز معادل ۶۰ درصد دستمزد تمام روز، محاسبه می‌شود.

مدت زمان اجرای آن حداکثر ۴ ساعت متوالی در یک روز است. در بخش ترانسفر فرودگاهی به ازای هر ساعت تأخیر ورود مسافر، مبلغ ۱۵۰ هزار تومان به دستمزد اضافه می‌شود.

این نرخنامه مشمول آن دسته از راهنمایان گردشگری که در استخدام دفاتر خدمات سفر هستند و از حقوق ثابت و بیمه برخوردارند نخواهد شد بر این اساس با توجه به دریافتی ماهیانه فرد، مزایای استخدامی و سنوات، توافق بین راهنما و کارفرما ملاک عمل خواهد بود.

این نرخنامه مورد تأیید جامعه انجمن‌های حرفه‌ای راهنمایان گردشگری ایران، جامعه تورگردانان ایران و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران قرار گرفته است.

همچنین بر این اساس دستمزد راهنمای گردشگری در تورهای داخلی یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و برای تورهای انگلیسی زبان ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان اعلام شده است.

دستمزد راهنما برای تورهای خروجی به کشورهای همسایه ۴۵ یورو و سایر کشورها ۹۰ یوروست.

این نرخنامه برای تورهای طبیعت‌گردی و تخصصی، ترانسفر و راهنما به همراه خودرو متفاوت ذکر شده است.

کد خبر 6097580 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • بارزانی: با جدیت تمام، اجرای کامل توافق‌نامه امنیتی با تهران را دنبال خواهیم کرد
  • میزبانان لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ مشخص شدند
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد
  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • دلیل دوری ستاره کشتی ایران از تمرینات مشخص شد
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد