Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار لرستان گفت: پیش بینی می‌شود تا پایان دولت ۴۵۰۰ میلیارد تومان از پروژه‌های استان تمام شود که مهمترین پروژه اثر گذار بر اقتصاد استان پروژه آزادراه خرم‌آباد-بروجرد است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آبادسید موسی خادمی شامگاه پنج شنبه در نشست خبری مجازی با اصحاب رسانه در رابطه با مشکلات پروژه سیمان خرم‌آباد اظهارداشت: پروژه سیمان خرم‌آباد یکی از پروژه‌های مشکل‌دار استان است از جمله مشکل در مکان یابی و مشکل بین سرمایه‌گذاران و سهامداران وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه در این پروژه  آنچه که  از تسهیلات بانکی اختصاص داده شده به عنوان تجهیزات در اختیار استان است که با توجه  به اینکه دستگاه قضایی در حال صدور حکم ورشکستگی سرمایه‌ گذار است طی جلسه با اعضای هیات مدیره بانک  سپه تصمیم گرفته شده با استفاده از تجهیزات موجود در مکان فعلی یا مکان دیگری کارخانه سیمان راه‌اندازی شود. 

وی افزود: ادامه فعالیت کارخانه سیمان خرم‌آباد به دلیل  بحث‌های محیط زیستی ، اختلافات، وجود نیروگاه و چندین جایگاه نظامی و همچنین مشکلات معدن این پروژه  در مکان فعلی بسیار کم است. 

رئیس کمیسیون عمران مجلس: مقدمات اجرای پروژه راه‌آهن شهرکرد ـ خوزستان ـ بندر امام(ره) فراهم استاستارت آغاز پروژه چهاربانده پارس‌آباد به مشگین شهر زده شدتکمیل پروژه آب‌شیرین‌کن 35هزار مترمکعبی مشکل تأمین آب شرب بوشهر برطرف می‌کند

استاندار لرستان عنوان کرد: با  توجه به نامگذاری سال از طرف مقام معظم رهبری تحت عنوان جهش تولید در استان لرستان 56 پروژه تحت این عنوان نامگذاری  شده و  جهت تامین منابع این پروژه از طریق بانک‌ها، بخش خصوصی و دولت درحال پیگیری است. 

واگذاری 80 هکتار زمین بام لرستان به سرمایه‌گذار

وی  در رابطه با آخرین وضعیت بام لرستان  بیان کرد:  اکنون بام لرستان یک مرکز هزینه است و ممکن است طی سال‌های آینده دچار مشکل شود و از نظر بنده بام باید تبدیل به مرکز درآمد و تفریح  برای مردم شود در همین راستا حدود 80 هکتار زمین مناسب برای سرمایه گذاری آماده شده و طی فراخوان به سرمایه گذار واگذار می‌شود. 

خادمی گفت: دچار انفعال شدن برخی مدیران استان را در ماه‌های پایانی دولت  رد نمی‌کنم  ولی با توجه به  تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهور دولت باید  تا آخرین ساعت  مثل گذشته کار خود را انجام بدهد در همین راستا چنانچه مدیران دستگاه‌های  کم کاری کنند حتما تذکر داده می‌شود و جهت جلوگیری از غفلت و کم کاری مدیران پروژه‌های تا پایان سال تعریف شده است. 

110 پروژه اولویت‌دار  استان تا پایان سال مالی امسال  به بهره‌برداری می‌رسند

وی با اشاره به  اتمام 110 پروژه با پیشرفت فیزیکی بالا تا پایان سال تصریح کرد :  به دلیل اینکه بیش از هزار پروژه در استان داریم و نمی‌توانیم به همه این پروژه ها اعتبار بدهیم که به اتمام برسند بر اساس اولویت  ابتدای امسال حدود 110 پروژه  انتخاب شده که  اولویت تخصیص اعتبار با این تعداد پروژه است که قول می‌دهیم  این تعداد پروژه که جز پروژه‌های استانی استکه  تا پایان سال مالی که تیر ماه 1400 است به بهره‌برداری برسند.

استاندار لرستان در رابطه با پروژه‌های کلیدی استان در قالب 122 پروژه  خاطر نشان کرد :  تعداد زیادی از پروژه‌های کلیدی استان مربوط به ایستگاه‌های پمپاژی بودند که از دهه 80 مانده بودند که تعداد زیادی از  این ایستگاه‌ها سال 98 افتتاح و یا در حال افتتاح بودند که متاسفانه سیل سال کذشته کلیه  از این ایستگاه‌ها را از بین برد، از تعداد122 پروژه 9 پروژه به دلیل نداشتن وجود خارجی، نبود سرمایه گذار و عدم قابلیت اجرا حذف شدند، از مابقی پروژه ها 21 پروژه تکمیل و به بهره‌برداری رسیده 19 پروژه با  80 تا 99درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسند،28 پروژه بین 50 تا 80 درصد و 46 پروژه کمتر از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.  

وی اظهار داشت: پیش بینی می‌شود تا پایان دولت حدود 4هزار و 500میلیارد تومان از پروژه‌های استان تمام شود  که مهمترین پروژه اثر گذار بر اقتصاد استان پروژه آزادراه خرم‌آباد-بروجرد است.

انتهای پیام/  ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهره برداری تا پایان سال سرمایه گذار خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۹۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است

به گزارش خبرنگار مهر، سیدانور رشیدی عصر یکشنبه در نشست مدیران و معاونین شهرداری سنندج با اعضای شورای اسلامی شهر سنندج با تبریک نهم اردیبهشت اظهار کرد: حوزه کاری در شهرداری‌ها به دلیل محدودیت‌های مالی و گستره انتظارات مردم بسیار سخت است اما برنامه‌های شهرداری در سال‌جاری بر سه مبنای کارهای، کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت تعریف می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای برنامه‌های یاد شده زمینه خدمت‌رسانی بیشتر به شهر و شهروندان را فراهم می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی اقدامات شهرداری در راستای ایجاد زیرساخت‌ها مانند اجرای ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در راستای هوشمندسازی شهر، هدایت آب‌های سطحی، احداث سوله برای ساماندهی بازیافت و سگ‌های بلاصاحب و غیره انجام شده که شاید برای مردم مشهود نباشد، اما اینها اقدامات زیرساختی هستند که در آینده نتایج آن به نفع شهر و شهروندان خواهد بود.

وی با بیان اینکه پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی انجام شده است، افزود: همگام‌سازی و به روز رسانی اقدامات در شهرداری الکترونیک جزو اولویت ما بود که استارت آن زده شد و در حال حاضر ۱۰۰ درصد جلو رفته و قطعاً تحقق شهرداری الکترونیک گام بلندی در شفاف‌سازی، کاهش فساد اداری و غیره خواهد بود.

رشیدی گفت: با تلاش تمام مجموعه مدیریت شهری و همراهی شوراها شاخص‌های خدمات‌رسانی در حوزه‌های مختلف از جمله آسفالت، سرانه فضای سبز، شهرداری هوشمند، برنامه‌ها و اقدامات فرهنگی، ایجاد زیرساخت‌های ورزشی و غیره ارتقا پیدا کرده و می‌توانیم با سند کاملاً ارائه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی وانت‌های میوه فروش را در سال ۱۴۰۱ در سطح قابل قبول اجرا کردیم و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ۱۵ اردیبهشت ماه جاری ساماندهی وانت‌های میوه فروش در سطح شهر اجرا خواهد شد.

به گفته وی، در این راستا ۵ نقطه‌ای که در راستای استقرار وانت‌های میوه فروش قبلاً در نظر گرفته شده بود به ۱۰ نقطه افزایش یافته است و امیدواریم شاهد اجرای قابل قبول این طرح در سنندج باشیم.

شهردار سنندج با تاکید براینکه برنامه ریزی‌های خوبی هم برای ساماندهی دست فروشان صورت گرفته است، عنوان کرد: تمام توان خود را در راستای اجرای کامل ساماندهی دستفروشان انجام خواهیم داد و در این راستا نیازمند همراهی دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف است.

شهردار سنندج اجرای پارک‌های ۳۶ هکتاری پیرچنار، ۲۰ هکتاری نیشتمان و سه هکتاری نایسر و۲۰ پارک درون محلی را از اقدامات مدیریت شهری برای افزایش سرانه فضای سبز در سال‌جاری برشمرد و گفت: در راستا رفع مشکلات ترافیکی، تقاطع غیر همسطح محمدی، بلوار ۲۴ متری توس نوذر امسال اجرا می‌شود.

کلنگ‌زنی دو پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی هسته مرکزی شهر و چندین پروژه عمرانی از برنامه‌های امسال شهرداری است که توسط رشیدی در این نشست مطرح شد.

کد خبر 6091391

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است