Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران؛ مصطفی داننده- ترامپ، آمریکا را به شورش کشانده است. هواداران او به کنگره حمله کردند و ینگه دنیا که خود را نماد دموکراسی و قدرت جهان می‌دانست، شبیه کشورهایی شده که دولت‌ها در آن با کودتا و  به زور عوض می‌شوند.

اولین کسانی که به ترامپ تاختند، همراهان او در دولت آمریکا بودند. پنس معاون ترامپ گفت که نمی‌تواند آمریکا و قانون اساسی آن را زیر پا بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی از هم حزبی‌های آقای رییس جمهور، از رفتار ترامپ خجالت زده شدند و هم صدا از ریختن آبروی ایالات متحده ابراز نگرانی کردند.

اتفاقات بین اللملی تنها برای نظاره کردن نیست و باید از آن درس گرفت. اتفاقات اخیر آمریکا نشان داد که آبروی یک کشور چقدر مهم تر از آبروی سیاستمداران است. بسیاری از چهره‌های سیاسی آمریکا، نگران آبروی کشورشان بودند حتی اگر رقیب‌شان در آستانه رفتن به کاخ سفید باشد.

در کشور ما سیاستمدارها چقدر، ایران را دوست دارند؟ چقدر حاضر هستند هم حزبی و هم جناحی‌های خود را فدای ایران کنند؟ پاسخ این سوال سخت است،نه؟ خیلی باید فکر کنیم تا به جواب برسیم.

ایران و ایران دوستی بسیار مهجور است. در سرزمین ما منافع شخصی، بسیار مهم‌تر از منافع ملی است. اصلا تصور نکنید وقتی یک جناح در راس قدرت است و قرار است کاری کند که مردم از آن سود می‌برند، رقیب به افتخار او دست بزند و از رفتار آنها حمایت کند. برعکس تمام تلاش خود را می‌کند، تا رقیب سیاسی با سر به زمین بخورد.

در ایران رقابت سیاسی یعنی همه چیز و اصلا مهم نیست زندگی مردم چه می‌شود. مهم این است که رقیب نتواند به اهداف خود برسد.

سال‌ها شاهد این معنا هستیم که در ایران، سیاستمداران حتی اگر با پوست و استخوان مشکلات را درک کنند اما چون دوستان‌شان سرکار هستند، لب به گلایه نمی‌گشایند بلکه با صدای بلند فریاد می‌زند که « همه چیز آرام است و ما چقدر خوشبختیم.»

به یکدیگر دروغ نگوییم. خیلی از ما، ایران را فدای خواسته‌های شخصی خود می‌کنیم . این درحالی است که ایران باید بر تمام منافع شخصی و گروهی ارجح باشد.

اتفاقات آمریکا، دو واحد وطن دوستی برای همه ما بود. دیر زمانی است که خیلی از ما نگران ایران نشده‌ایم. آمریکایی‌ها اما نگران کشورشان شدند و بدون منافع سیاسی و حزبی، وجود ترامپ در قدرت را برخلاف منافع کشورشان دانستند و یک صدا گفتند که رییس جمهور موبور؛ آبروی ما را در جهان برده است.

دوران ریاست جمهوری ترامپ را باید با خود مرور کنیم. ببینم یک فرد چگونه می‌تواند حیثیت یک کشور را به راحتی و به خاطر لجبازی به باد دهد.

سال‌ها می‌شود از 4 سال ریاست جمهوری ترامپ نوشت. 4 سالی که جهان را به دنیایی تلخ و زشت تبدیل کرد. بدون شک او اشتباهی‎‌ترین رییس جمهور آمریکا بود.

 

بیشتر بخوانید: «ترامپ، یک‌ سره کرد» اما کار خودش را! 7 نکته درباره درگیری های اخیر آمریکا: ماشین ترامپ در پیچ کنگره چپ کرد ۴ کشته در تصرف کنگره توسط حامیان ترامپ و بازپس گیری آن توسط گارد ملی (+ عکس و فیم)/ اعلام حالت فوق العاده در واشنگتن تا روز تحلیف بایدن لینک کوتاه: asriran.com/003Cpz

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آمریکا کنگره ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند

شبکه خبری «بلومبرگ» گزارش داد، دستیاران اقتصادی دونالد ترامپ به دنبال گزینه‌هایی برای جلوگیری از دور شدن کشورها از دلار هستند زیرا آمریکا با چالش فزاینده‌ای از سوی بازارهای نوظهور، از جمله کشورهای بریکس مواجه است.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواهان آمریکا برای انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر و تیمش، در حال بحث در مورد اعمال جریمه‌هایی علیه متحدان و مخالفانی هستند که به دنبال دور کردن تجارت خود از دلار آمریکا به ارزهای دیگر هستند. این رسانه به نقل از افراد آشنا گزارش داد، این گزینه‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، جریمه‌های دستکاری ارز و تعرفه باشد.

گرایش جهانی به استفاده از ارزهای ملی در تجارت به جای دلار، پس از قطع ارتباط روسیه از سیستم مالی غرب و مسدود شدن ذخایر خارجی آن در سال ۲۰۲۲ به‌عنوان بخشی از تحریم‌های مرتبط با اوکراین، شتاب قابل توجهی پیدا کرد.

کارشناسان مالی هشدار داده‌اند که لایحه‌ای با مقرراتی که به آمریکا اجازه مصادره دارایی‌های مسدود شده روسیه را می‌دهد، که بایدن روز چهارشنبه آن را امضا کرد، می‌تواند باعث دلارزدایی شود. قانون موسوم به REPO، که در بسته کمک نظامی ۶۱ میلیارد دلاری به کی‌یف گنجانده شده بود، به رئیس‌جمهور ایالات متحده اجازه می‌دهد تا دارایی‌های دولتی روسیه را که در بانک‌های آمریکایی نگهداری می‌شود، مصادره کند.

به گزارش بلومبرگ، ترامپ خطاب به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داده که «شما دلار را به‌عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست خوردن در بزرگ‌ترین جنگی است که تا به حال باخته‌ایم.» به گزارش این رسانه، مشاوران اقتصادی ترامپ و تیم مبارزات انتخاباتی او به طور خاص محدود کردن تلاش‌های دلارزدایی توسط کشورهای بریکس را در نظر گرفته‌اند.

این گروه که اخیرا گسترش یافته و اکنون شامل برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی، اتیوپی، ایران، مصر است، استفاده از ارزهای ملی را در تجارت متقابل تقویت می‌کند. بریکس حتی از احتمال معرفی ارز تک نرخی جدید در سال‌های آینده خبر داده است.

به گزارش راشا تودی، ترامپ بارها گفته است که می‌خواهد دلار ارز ذخیره جهانی باقی بماند.

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در ماه مارس به سی‌ان‌بی‌سی گفت: «از زمانی که کشورها به دلار بها نمی‌دهند، متنفرم. من به کشورها اجازه نمی‌دهم دلار را دور بزنند، زیرا زمانی که ما این استاندارد را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • بازداشت وحشیانه دانشجویان تگزاس توسط یگان ضد شورش آمریکا
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • واکنش دوستان بازیگر زن سریال نون خ به چهره و ظاهرش (فیلم)
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم