Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان رئیس اداره مدارس غیرانتفاعی و مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: امسال تقریباً دریافت هزینه خدمات آموزشی و فوق‌برنامه موضوعیتی نخواهد داشت.

علی بیات در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت مدارس هیئت‌امنایی در دوران آموزش مجازی، اظهار کرد: در مدارس هیئت‌امنایی وجه پرداختی از طرف اولیای دانش‌آموزن شهریه عنوان نمی‌شود، بلکه این وجه هزینه خدمات آموزشی و فوق‌برنامه بوده و به ازای خدمات فوق‌برنامه‌ای است که در مدارس ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به شیوع کرونا و انجام آموزش دانش‌آموزان به صورت مجازی، تقریباً کلاسی برای خدمات آموزشی و فوق‌برنامه در مدارس تشکیل نشد و تقریباً دریافت هزینه خدمات آموزشی و فوق‌برنامه موضوعیتی نخواهد داشت ولی والدینی که توان مالی دارند، می‌توانند داوطلبانه به مدارس کمک کنند.

این مسئول ادامه داد: در استان ۵۴ مدرسه هیئت‌امنایی وجود دارد که ۷ باب آن در شهرستان ابهر، ۵ باب در شهرستان خرم‌دره، ۲۳ باب در ناحیه یک زنجان و ۱۹ باب در ناحیه ۲ زنجان قرار دارد که با تصمیم و مشارکت هیئت‌امنا مدیریت می‌شود.

رئیس اداره مدارس غیرانتفاعی و مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به منابع تامین مالی مدارس هیئت‌امنایی، تصریح کرد: اعتبارات دولتی که به صورت سرانه به مدارس واریز می‌شود به علاوه‌ هدایا و کمک‌های مردمی داوطلبانه، وجوهی که از طرف شورای آموزش‌وپرورش مصوب می‌شود، وجوه خدمات آموزشی و پرورشی فوق‌برنامه و هدایا و کمک‌های مالی خیران است.

بیات خاطرنشان کرد: اولیای دانش‌آموزان در صورت شکایت می‌توانند با مراجعه سایت اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان، در بخش رسیدگی به شکایات، شکایت خود را مطرح کنند تا توسط بخش ارزیابی مورد بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی زنجان شهریه مدارس هیئت امنایی خدمات آموزشی و فوق برنامه مدارس هیئت امنایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۲۲۷ هزار و ۳۴۵ دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در زمینه تعلیم و تربیت استان مشارکت می‌کنند.

وی همچنین از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در سال‌جاری از طریق آزمون‌های استخدامی تعداد یک هزار و ۴۰۰ معلم جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند که این تعداد استخدام در تاریخ آموزش و پرورش بی‌سابقه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در ادامه با اشاره به نامناسب بودن برخی مدارس استان گفت: این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص پیدا کرد اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

وی با بیان اینکه اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را به آموزش و پروش استان تحویل داد، اظهار داشت: هم اکنون هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است و بروز یک مشکل در مدرسه ای را نباید به همه مدارس تعمیم داد.

اسماعیلی با بیان اینکه با بیان اینکه پس از مدت‌ها مشکل تامین نیروی انسانی در رشته‌های فنی‌وحرفه ای استان رفع شد، افزود: برای سال تحصیلی جدید تامین ۱۴۰ نیروی انسانی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، تعداد متقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: تعداد ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه اعلام کردند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی بررسی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در خصوص مدارس کانکسی در استان، گفت:هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین در رابطه با پرداخت حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم نیز افزود: طبق قانون ۵۰ درصد حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم به عهده آموزش و پرورش است، اما در سال‌جاری بیشتر از این مقدار پرداخت می‌شود.

کد خبر 749408

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند