Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارسلان صالحی جمعه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود:با انتخاب کشاورز پیشرو و داوطلب برای مکانیزه‌کردن کشت این محصولات، کشت مکانیزه این محصول را در سطح ۶ هزار متر مربع آغاز کردیم و محصول انتخابی سیاه‌دانه است.

وی اظهار کرد: کشت گیاه دارویی سیاه دانه با استفاده از دستگاه ریز کارنده کلزاکار در روستای تادوان برای اولین بار در شهرستان خفر انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با آموزش کشاورز پیشرو میزان بذر لازم برای کشت سیاه‌دانه از ۱۲ کیلوگرم در هکتار به هشت کیلوگرم در هکتار رسانده‌ و در حال حاضر یک مزرعه را به عنوان پایه انتخاب کرده‌ایم و با این روش میزان آب مصرفی را نیز کاهش خواهیم داد.

صالحی گفت:می‌توانیم با کشت گیاهان دارویی کم‌آب بَر از منابع کم‌آب هم استفاده بهینه داشته باشیم و مزارعی را که در اثر کم آبی رها شده‌اند به چرخه کشت برگردانیم و درآمد کشاورزان را به حد عالی برسانیم.

وی بیان کرد: عقیده دارم که کشت‌ مکانیزه، بسیاری از کارهای مزرعه‌ای را آسان‌تر می‌کند و عملکرد آن نسبت به کشت سنتی نیز بهتر خواهد بود.

سیاه‌دانه،آویشن، هل، دارچین،بابونه،زیره و رازیانه از گیاهان دارویی قابل کشت و کشت شده هستند.

مرکز شهرستان خفر حدود ۱۰۹ کیلومتری جنوب شرقی شیراز است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی گیاهان دارویی کم آبی جهرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گیاهان دارویی کم آبی وزارت جهاد کشاورزی گیاهان دارویی کم آبی جهرم اخبار کنکور گیاهان دارویی سیاه دانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۱۰۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • تکذیب خبر خسارت به ۲هزار تن گندم در خنج استان فارس
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود